21 Μαρ 2014

«Δεν δώσαμε εγγυητική επιστολή»

«Δεν δώσαμε εγγυητική επιστολή»Ο Γιάννης Αλαφούζος με παρέμβασή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 διέψευσε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρειάστηκε να δώσει εγγυητική επιστολή για την αδειοδότηση κι έκανε λόγο για προπαγάνδα κατά της ομάδας του.

Ουδέποτε χρειάστηκε να δώσει Ο Παναθηναϊκός εγγυητική επιστολή για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, με παρέμβασή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου. Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για προπαγάνδα κατά της ομάδας του.
«Για το ομολογιακό δάνειο έχει γίνει γενική συνέλευση το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε να δώσει ποτέ εγγυητική επιστολή για να πάρει αδειοδότηση», τόνισε ο κ. Αλαφούζος.
«Οφείλατε να απευθυνθείτε στον Παναθηναϊκό προτού διαδίδετε σκοπίμως πράγματα. Δεν είχατε την ευγένεια και τη δημοσιογραφική εντιμότητα. Τα γράφατε επίτηδες για να δημιουργήσετε κλίμα. Η πραγματικότητα δείχνει ότι είχατε απλώς άδικο. Κάνετε προπαγάνδα συστηματικά για να θίξετε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού», πρόσθεσε.
Όσο για την επιστολή με 18 σημεία που φέρεται να δέχτηκε από την ΕΠΟ, είπε πως «… το τι έχουμε πάρει από την ΕΠΟ είναι εμπιστευτικό», ενώ κατέληξε λέγοντας «… ξέρετε αν έχω ή αν δεν έχω βάλει χρήματα στην ΠΑΕ».

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:30 Olympiacos vs Laboral Kutxa 89-59,Unicaja vs FC Barcelona 61-77,EA7 Emporio Armani vs Anadolu Efes 76-69 Euro League

 

«Μια γροθιά για την παραμονή»

 

Live Streaming.21:30 SC Freiburg vs Werder Bremen 3-1 Germany 1. Bundesliga

 

Γκάλης: «Όλα θα φτιάξουν αν υπάρχει ενότητα»

 

Ροτέισον με Απόλλωνα



Live Streaming. 20:00 Galatasaray vs Bayern 76-69 Euroleague Basketball

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.Πήρε Γκοϊάν ο Βεργέτης αλλά δεν θα ξεκινήσει στην 11άδα

 

Δώνης: "Δεν ήθελα να πέσει ο ΠΑΟΚ"

 

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ «Ισπανικός» εμφύλιος και ευκαιρίες για ρεβάνς!

 

Οι ευχές του Τουρέ και η υπόσχεση του Μιραλάς


Ο Μήτσιος στο Παγκρήτιο

 

Live η κλήρωση του Champions League

 

Live η κλήρωση του Champions League

 

Απίθανο «καρφί» Μουρίνιο για Βενγκέρ

 

Live Streaming. 22:05 Napoli vs FC Porto 2-2,Red Bull Salzburg vs FC Basel 1-2,Real Betis vs FC Sevilla 0-2,Uefa Europa League με στατιστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: