31 Μαρ 2014

Τσάβι: «Ισοδύναμη η Ατλέτικο Μαδρίτης»

Ως μια ομάδα ίσης δυναμικότητας με τη Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Τσάβι Ερνάντες, εν όψει των αγώνων για το Champions League. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα τόνισε πως θα είναι ένας ισορροπημένος αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες στο «Καμπ Νου», ενώ έπλεξε το εγκώμιο των «ροχιμπλάνκος».

Αρχικά, ο Τσάβι δήλωσε: «Είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, όμως γνωρίζουμε πως θα τεθούμε αντιμέτωποι με μια δυνατή ομάδα. Ίσως το μόνο μειονέκτημα που θα αντιμετωπίσουμε είναι ότι θα παίξουμε τον επαναληπτικό στο «Βιθέντε Καλντερόν. Όμως νομίζω πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ίσως να είμαστε το φαβορί, λόγω της ιστορίας μας. Όμως αν δούμε το πώς παίζουμε οι δυο ομάδες, θα διαπιστώσουμε πως παίζουν εξίσου καλά και οι δυο. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες».
Στη συνέχεια, ο Καταλανός μέσος συμπλήρωσε: «Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, γιατί συνήθως δε σου δίνεις αρκετό χώρο. Είναι καλή στην αμυντική λειτουργία και στους χώρους, όπου εμείς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε. Επίσης, διαθέτουν και έναν παίκτη σαν τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση».

Πηγή: AEK365

Live Streaming.22:00 Livorno vs Inter 2-2(video) Serie A,Sunderland vs West Ham United 1-2(video) England Premier League

 

Ξάνθη - Πλατανιάς 2-3

 

Ανασκόπηση 24 χωρών(videos)

 

«Φαβορί η Ρεάλ»

 

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 95-92

 

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΟΕ Αναστολή λειτουργίας των Ομοσπονδιών

 

Τα γκολ του Πετρόπουλου οδηγούν τον Απόλλωνα στη παραμονή(VIDEOS)

 

Με Πουγιόλ κόντρα στην Ατλέτικο

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Απόφαση-κόλαφος: «Πληρώστε γιατί αποβάλλεστε»

 

Ντοκιμαντέρ με Παναθηναϊκό

 

Κρατά το χέρι του ψηλά επί 41 χρόνια!

 

Ο Καλογερόπουλος στο "Γ. Καραϊσκάκης"!

 

ΠΑΟΚ-Καλλονή με μια... άλλη ματιά

 

Τσάβι: «Ισοδύναμη η Ατλέτικο Μαδρίτης»

 

Live Streaming. 22:00 Oklahoma City Thunder VS Utah Jazz 116-96(video),22:00 Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers 90-76 NBA (αποτελεσματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: