25 Μαρ 2014

Δίνει... ανάσες

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να ξεκουράσει τους Νάνο και «Τριάντα» με Καλλονή. Επέστρεψε ο Πέτριτς, στην αποστολή ο Γιαννιτσάνης.


Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα το Σάββατο, ο Γιάννης Αναστασίου απέδωσε την αγχωτική νίκη των «πράσινων» στην έλλειψη... καυσίμων των παικτών, τονίζοντας μάλιστα οτι πρέπει να γεμίσει άμεσα το ντεπόζιτο του «τριφυλλιού». Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ο «Ολλανδός» αποφάσισε να αφήσει εκτός του παιχνιδιού με την Καλλονή δύο βασικούς του παίκτες, προκειμένου να πάρουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο λόγος γίνεται για τον Νάνο και τον Τριανταφυλλόπουλο. Μάλιστα για τον Ισπανό, το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι το πρώτο που θα χάσει εφέτος, καθώς και στα 30 προηγούμενα ματς της SuperLeague ήταν μέσα στις επιλογές του προπονητή του.
Από εκεί και πέρα, ο Μλάντεν Πέτριτς επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ στην 20άδα επιλέχθηκε και ο Γιαννιτσάνης.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Γιαννιτσάνη, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Πηγή: Leoforos.gr

Live Streaming.21:45 Manchester United - Manchester City 0-3,Newcastle - Everton FC 0-3,Arsenal - Swansea 2-2(videos) England Premier League.Roma - Torino 2-1(video) Italy Serie A

 

Live Streaming.21:00 Borussia Dortmund vs FC Schalke 04 0-0 (videos).27η αγ.: Πρωταθλήτρια η Μπάγερν.Germany 1.Bundesliga


TO BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!.

 

Εθνική Παίδων: Ήττα στην πρεμιέρα της elite round


Στην αποστολή για Ολυμπιακό Ουσέρο, Λούι και Σέτι

 

Νάτχο: Φανταστικό το κλίμα στον ΠΑΟΚ

 

Μίλαν: "Χρόνια πολλά Ελλάδα"

 

Σαλπιγγίδης: Ενθουσιασμένος για το Μουντιάλ

 

Διεύψεσε για Μπράουν ο Μπαρτζώκας

 

Χίντινκ με Φαν Νίστελροϊ στον πάγκο της Ολλανδίας

 

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πήγε πριν από λίγες ώρες ο Λάκης Λαζόπουλος

 

Ο υπερτιμημένος Κάρλο Αντσελότι

 

Ο Κουλούρης "σπάει" το ρεκόρ του Κλάους

 

Moυντιάλ: Ο "κεραυνός" του Τζο Κόουλ!

 

Έφεση για Σέρχιο Ράμος

 

Δεν πάει Μάλαγα ο Περπέρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: