22 Μαρ 2014

"Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα"

Ο Ευρυπίδης Γιάκος αναγνωρίζει τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που έχει η αποστολή του ΠΑΣ στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πιστεύει όμως ότι η ομάδα του μπορεί να... αποδράσει από την Τούμπα με θετικό αποτέλεσμα.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος του ΠΑΣ στη Nova
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα είναι μια καλή ομάδα, είναι στη δεύτερη θέση και θέλει να διατηρηθεί εκεί αλλά, όπως είπα εμείς θα πάμε για ό,τι καλύτερο».
Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω έχουμε τις δυνατότητες γιατί έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μία δεμένη ομάδα που πάει να παίξει ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα χτυπήσουμε τον ΠΑΟΚ στα αδύνατα σημεία».
Για το αν έχουν και ψυχολογική δύναμη με βάση τη βαθμολογική θέση του ΠΑΣ: «Μαθηματικά ακόμη δεν έχουμε σωθεί. Θα επιδιώξουμε πρώτα αυτό και από εκεί  και πέρα, αν καταφέρουμε να πάρουμε την έκτη θέση θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους στην ομάδα».
Για τη θέση του στα τελευταία ματς: «Πιστεύω ότι αυτή είναι η θέση μου, πίσω από τον επιθετικό. Εκεί έπαιζα όλα τα χρόνια. Από ανάγκη έγινα σέντερ φορ πέρυσι, αλλά πιστεύω ότι η θέση μου είναι πίσω από τον επιθετικό. Τα δίνω όλα για την ομάδα μου και πιστεύω ότι τα πηγαίνω πολύ καλά».

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Apollon Smirnis,Live Streaming.19:30 West Ham - Manchester United England Premier League

 

Τα τρία βήματα του ΠΑΟ και η χρονική αλυσίδα του ΟΣΦΠ

 

Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Aris Thessaloniki FC 2-1

 

Ατομικό ρεκόρ για τον Κάρλος Αρόγιο

 

Live Streaming.,17:00 Cardiff - Liverpool FC 3-6,Everton FC - Swansea 3-2,Hull - West Bromwich 2-0,Manchester City - Fulham 5-0,Newcastle - Crystal Palace 1-0,Norwich - Sunderland 2-0 England Premier League με στατιστικά και γραφική απεικόνιση.

 

Το πρώτο ταξίδι του Ολυμπιακού έγινε με ντακότα

 

Live Streaming.14:45 Chelsea - Arsenal 6-0 (video)England Premier League

 

Μάνταλος: Δεν μπορεί να κινδυνεύσει αυτό το ρόστερ

 

Πρόεδρος βάζει τρικλοποδιά σε αντίπαλο!

 

Χωρίς Σαβιόλα ξανά


Ματς "ζωής ή θανάτου" για τη Στουτγκάρδη του Στέφενς

 

Σανκαρέ: Να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε

 

Δείτε τα 10 κορυφαία γκολ του Ρεάλ-Μπαρτσελόνα μέσα από αντίστροφη μέτρηση σε ένα χορταστικό video 4 λεπτών.

 

Live Streaming.21:30 Olympiacos vs Laboral Kutxa 89-59,Unicaja vs FC Barcelona 61-77,EA7 Emporio Armani vs Anadolu Efes 76-69 Euro League

Δεν υπάρχουν σχόλια: