19 Μαρ 2014

«Αν αντέξει την πίεση... πέρασε»!

«Αν αντέξει την πίεση... πέρασε»!
Ο Τάσος Πάντος μίλησε στον Sentra 103,3 για τον αποψινό ιστορικό αγώνα του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ, λέγοντας πως: «Αν αντέξει την πίεση στο ξεκίνημα θα καταφέρει να προκριθεί»! Ο αγαπημένος των «ερυθρόλευκων» οπαδών, Τάσος Πάντος μίλησε στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Βάλ'το αγόρι μου» με τον Βασίλη Σκουντή για τον αποψινό ιστορικό αγώνα του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ, λέγοντας πως: «Αν αντέξει την πίεση στο ξεκίνημα θα καταφέρει να προκριθεί»!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Πάντου στον Sentra 103,3...
Για τις δυσκολίες του αποψινού ματς: «Σίγουρα δεν μπορούμε εύκολα να κάνουμε προβλέψεις. Μπορεί να φαντάζει δύσκολο, αλλά μπορεί να γίνει και απλό. Η μεγάλη δυσκολία για τον Ολυμπιακό είναι στο όνομα της Μάντσεστερ και όχι στην αγωνιστική της κατάσταση. Σε 90 λεπτά παίζεται μια ιστορική πρόκριση στους “8”. Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα τα δώσει όλα, αλλά νομίζω πως είναι διαβασμένος και συγκεντρωμένος να την αντιμετωπίσει».
Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Έχει απέναντί του μια αγγλική ομάδα, που βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, αλλά πάντα με τέτοιες ομάδες είναι πολύ σημαντικός ο ρυθμός. Ο Ολυμπιακός δείχνει μετά την έλευση των Ισπανών προπονητών πως έχει λύσει αυτό το πρόβλημα, μπορεί να αντέξει, μπορεί να κρατήσει μπάλα, να επιτεθεί και να κυνηγήσει τη νίκη. Αν έχει ηρεμία, κρατήσει την μπάλα και σπάσει την πίεση που θα δεχθεί στα πρώτα λεπτά, μετά λεπτό προς λεπτό το βάρος θα πέφτει στη Μάντσεστερ που έχει προβλήματα και δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος. Αν καταφέρει μάλιστα, να σκοράρει, θα είναι αγκαλιά με την πρόκριση».
Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Η Γιουνάιτεντ δεν είναι ομάδα η οποία έχει τόσο καλή πίεση. Έχει κατοχή μπάλας, αλλά δεν τρέχει να βγει στην αντεπίθεση. Αν λοιπόν, ο Ολυμπιακός καταφέρει να κρατήσει την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με το καθαρό σκορ από το πρώτο ματς, έχει πολλές πιθανότητες να πάρει την μεγάλη πρόκριση. Η λεπτομέρεια είναι καθοριστική σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Είναι δεδομένη η πίεση που θα δεχθεί, αλλά αν αντέξει θα έχει πιθανότητες. Όσο περνά ο χρόνος το βάρος θα πέφτει στη Μάντσεστερ».
Για τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες του Ολυμπιακού: «Φτάσαμε κοντά σε εκείνο το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, ενώ με την Τσέλσι δεν ήμασταν τόσο καλοί. Τώρα ο Ολυμπιακός είναι σε καλό μομέντουμ, έχει σκορ ασφαλείας και η Μάντσεστερ δεν έχει καλά πατήματα. Είναι ευκαιρία για ιστορική πρόκριση απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα για να δώσει χαρά στον κόσμο του και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους».
Για το αν έχει «ωριμάσει» ο Ολυμπιακός: «Σίγουρα έχει ωριμάσει. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η έλευση προπονητών που του άλλαξαν νοοτροπία. Δεν παίζουν ομαδική άμυνα και ίσως καταφέρουμε κάτι στην κόντρα. Παίζουν στα ίσια, ψηλά, είναι κοντά οι γραμμές, έχουν Τρεξίματα και φυσική κατάσταση. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι υπολογίσιμος αντίπαλος στην Ευρώπη. Μακάρι να περάσει, αλλά και μόνο το γεγονός πως μια ελληνική ομάδα είναι κάθε χρόνο στον θεσμό και με επιτυχίες, είναι πολύ θετικό για το ποδόσφαιρό μας».

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:45 Manchester United - Olympiakos 3-0,Borussia Dortmund v Zenit St Petersburg 1-2 Champions League


Ζημιά στο ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια

 

Αλβέρτης: «Ζήσαμε μαζί πολλά, αλλά…»

 

Άλμπα: "Πρέπει να φοβάται τον Μέσι η Ρεάλ"

 

Στη Λιβαδειά ο τελικός του Κυπέλλου Γ' Εθνικής

 

Τι λένε οι φίλοι του Ολυμπιακού για τη μεγάλη αναμέτρηση (video)

 

Live Streaming.19:00 OFI Crete - Panathinaikos 1-0 Greece Cup

 

Η πρόκριση φέρνει κούπα!

 

«Αν αντέξει την πίεση... πέρασε»!

 

Μάχες, τέχνη, τρέλα, όνειρα

 

Πινακίδα... προειδοποιεί για ήττα της Γιουνάιτεντ

 

Πρόβλημα με Κατσουράνη

 

Γιαννακόπουλος: "Να επιστρέψει το συντομότερο ο Ομπράντοβιτς"

 

«ΚΡΑΞΙΜΟ» ΣΤΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΠΟ ΤΟ EUROSPORT «Ο Ρούνεϊ δεν είναι... Τσόρι»

 

Live Streaming.Chelsea v Galatasaray 2-0(video) ,Real Madrid v Schalke 04 3-1(video) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: