7 Μαρ 2014

60 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΟΥΜΠΙΘΑΡΕΤΑ Δύο έως τέσσερις μεταγραφές η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Δύο έως τέσσερις μεταγραφές η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι
Το ποσό των 60 εκατ. ευρώ είναι έτοιμη να διαθέσει η Μπαρτσελόνα στον αθλητικό διευθυντή Άντονι Θουμπιθαρέτα, ώστε να πραγματοποιήσει τις καλοκαιρινές μεταγραφές της ομάδας σύμφωνα με την Sport. Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Χαβιέ Φάους, η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα κινηθεί για την απόκτηση το πολύ τεσσάρων παικτών. Η αρχή έχει ήδη γίνει για την επόμενη χρονιά με την αγορά του Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν από την Γκλάντμπαχ, για τον οποίο δαπανήθηκαν δώδεκα εκατ. ευρώ και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του. Με τα υπόλοιπα 50 εκατομμύρια οι Καταλανοί θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν την ομάδα με 2-3 ποδοσφαιριστές από το «πάνω ράφι».
Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού είναι επιβεβλημένη για το σύλλογο μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Κάρλες Πουγιόλ, καθώς και η προσθήκη ενός παίκτη στον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Διακαής πόθος για την άμυνα αποτελεί ο Νταβίντ Λουίζ της Τσέλσι, για τον οποίο γράφτηκε ότι η Μπαρτσελόνα είναι σε θέση να προσφέρει μέχρι και 25 εκατ. ευρώ. Από την άλλη, για τον δημιουργικό μέσο φαίνεται να προωθείται η επιλογή του Αρτούρο Βιντάλ της Γιουβέντους, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στο Τορίνο. Η περίπτωση του Χιλιανού, βέβαια, δε θα είναι τόσο εύκολη, αφού για την απόκτησή του ερίζουν αρκετές μεγάλες ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης.
Η υλοποίηση των παραπάνω μεταγραφικών στόχων ίσως ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια, που είναι έτοιμη να διαθέσει η Μπαρτσελόνα και, κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να προχωρήσει και σε πωλήσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών.
Οι «μπλαουγκράνα» δε θα είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον Αλέξις Σάντσες, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε σενάρια ανταλλαγής με τον συμπατριώτη του Βιντάλ τις προηγούμενες ημέρες. Ο Βραζιλιάνος Ντάνι Άλβες είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, που θα μπορούσε να πωληθεί. Το πρόβλημα στην περίπτωσή του έγκειται στην έλλειψη αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης αυτή την περίοδο στη διεθνή αγορά.

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Laboral Kutxa 61-68,Μάλαγα - Εφές Αναντολού 83-75 Euroleague

Ντουντού: Εδώ τα βάζει, στη Βραζιλία τα... χάνει! (video)

 

Κληρώνει για το Ευρωπαϊκό πόλο ανδρών και γυναικών.

 

Χάβος: «Υποχρέωσή μας το θετικό αποτέλεσμα»


 

Ο Αγκίρε, η σχέση με οπαδούς-παίκτες, το κασέ και η Εθνική

 

Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο!


Live Streaming.20:00 Galatasaray vs Real Madrid Euroleague Eastern European Time

 

Κλοπ: Άχρηστος στην Μπάγερν ο Ζάμερ

 

Live Streaming.18:00 Lokomotiv Kuban vs Maccabi Tel Aviv 78-76 EuroLeague

 

Mε Σέποβιτς στην Τούμπα

 

Μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 30.000 ΕΥΡΩ

 

Στους 80 οι νεκροί από τη γρίπη

 

Ταξίδι στο σκοτεινό παρελθόν

 

Μουρίνιο: «Δύσκολα θα προκριθεί η Μάντσεστερ»

 

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μπίζνες»

 

Live Streaming.21:45 Barcelona - Fenerbahce 93-73,Partizan NIS Belgrade - Bayern Munchen 70-55 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: