26 Μαρ 2014

Πλατανιάς-Λεβαδειακός 2-0

Μια υπερπολύτιμη νίκη πανηγύρισε ο Πλατανιάς με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Το ηθικό των γηπεδούχων δεν πτοήθηκε ακόμα και όταν έμειναν με δέκα παίκτες.


Ο Πλατανιάς επέστρεψε στις νίκες και πήρε ανάσα στη "μάχη" της παραμονής στη Superleague. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού για την 31η αγωνιστική και διατήρησε τις ελπίδες για παραμονή.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Αλεκσάντρ Κάταϊ. Μολονότι το ξεκίνημα του ματς τον βρήκε στον πάγκο, μπήκε στο παιχνίδι και σημείωσε δύο καθοριστικά γκολ, από ένα σε κάθε ημίχρονο.
Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γιωργαλλίδη παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν από το 67' με αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αυστηρή αποβολή του Κώστα Καζναφέρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η νίκη του Πλατανιά θα είχε ίσως μεγαλύτερο... αντίκτυπο στη βαθμολογία, αν στραβοπατούσε η Βέροια που μάχεται επίσης για την παραμονή. Η Βέροια επικράτησε με 3-2 της Skoda Ξάνθης.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Περιβολίων
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Βλάσσης (Λασιθίου)
Τέταρτος Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Ίνκουμ, Γιαχία, Φερνάντες, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Καζναφέρης, Μπέλιτς (35' Κάταϊ), Μενδρινός, Βλαχοδήμος (73' Τετέ), Σιαλμάς (53' Τόρες).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Ιντζίδης, Γεωργίου, Κώτσιος (72' Μιλοσάβλιεβ), Κονέ, Μουλόπουλος, Βαρέλα (59' Βούκσεβιτς), Πετράτσι, Χαραλάμπους, Μάντζιος, Μάρτινς (46' Γιάντσης).
Γκολ:  39', 71' Κάταϊ,
Κίτρινες κάρτες: 22' Πετράτσι, 74' Φερνάντες, 90' Γεωργίου
Κόκκινες κάρτες: 67' Καζναφέρης (με 2η κίτρινη κάρτα)
Δείτε το live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Προτελευταίος στη βαθμολογία ο Πλατανιάς χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή στη Superleague. Αντίθετα ο Λεβαδειακός δεν απειλείται με υποβιβασμό. Ήταν φανερή η πρόθεση των γηπεδούχων στα πρώτα λεπτά του αγώνα.
Παρά την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο ο Πλατανιάς δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Στρατηλάτη. Σαν να μην έφτανε αυτό αλλά η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη... ταρακουνήθηκε στο 13' όταν ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι: Από πλάγια θέση ο Μάντζιος επιχείρησε ένα... σκαφτό σουτ. Η μπάλα όμως κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιωργαλλίδη. Η απογοήτευση στα πρόσωπα των φιλοξενούμενων ήταν έκδηλη.
Ο ρυθμός των δύο ομάδων έπεσε στη συνέχεια. Δεκαεπτά λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς απείλησε τον Στρατηλάτη με τη... βοήθεια του διαιτητή Σιδηρόπουλου. Τι συνέβη; Οι Βοιωτοί απομάκρυναν τη μπάλα, εκείνη ωστόσο βρήκε τον Σιδηρόπουλο, άλλαξε πορεία και στρώθηκε στα πόδια του Αγκιλέρα. Ο Στρατηλάτης έπεσε και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 35' πάτησε στον αγωνιστικό χώρο το πρόσωπο του αγώνα. Ο Μπέλιτς ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Κάταϊ. Χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να αφήσει το σημάδι του με ακόμα ένα εξαιρετικά όμορφο γκολ. Ανέλαβε την εκτέλεση του κερδισμένου φάουλ, σημάδεψε το αριστερό "παραθυράκι" του Στρατηλάτη και πέτυχε "διάνα". Πλατανιάς-Λεβαδειακός 1-0! Το γκολ πανηγυρίστηκε θερμά από τους θεατές που γέμισαν το γήπεδο μετά την έναρξη του αγώνα.
Παρά τη θετική παρουσία του Στρατηλάτη στο παιχνίδι της Κρήτης, το αρνητικό ρεκόρ είναι γεγονός: Ο Λεβαδειακός δέχεται γκολ μακριά από τη Λιβαδειά για 27η σερί αναμέτρηση. Το γκολ ήταν η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και μετά τις πρώτες παρεμβάσεις των δύο προπονητών με τις αλλαγές η πρώτη καλή στιγμή ήρθε και πάλι από τον σκόρερ. Στο 56' ο Κάταϊ επιχείρησε και πάλι μακρινό σουτ, ο Στρατηλάτης αιφνιάδιάστηκε προς στιγμήν, αλλά κατάφερε να πνίξει τον κίνδυνο.
Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 67' με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καζναφέρη για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μάντζιο. Η αποβολή και το αριθμητικό μειονέκτημα δεν πτόησε τον Πλατανιά που πίεσε για το δεύτερο γκολ.
Δεν άργησε εκείνο να έρθει με τον Μενδρινό να βγάζει τη σέντρα στο 71' και τον Κατάι να πιάνει την κεφαλιά για το 2-0 και το δεύτερο προσωπικό γκολ. Παρά τις αλλαγές και τις φωνές του Σάββα Παντελίδη οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι.

MVP της αναμέτρησης

Ποιος άλλος πλην του Κάταϊ; Μπήκε αλλαγή, πέτυχε το πρώτο γκολ που έβαλε τις βάσεις για μια πολύτιμη νίκη και στη συνέχεια του δεύτερο που εξασφάλισε το τρίποντο.

Η απογοήτευση

Ο Ιντζίδης, ο προσωπικός φρουρός του Κάταϊ που φέρει ευθύνη για το δεύτερο γκολ. Όλοι οι παίκτες του Λεβαδειακού υστέρησαν.

Πηγή: Sport 24

Live Steraming.21:45 Juventus v Parma 2-1,Fiorentina v AC Milan 0-2(videos) Serie A,Liverpool v Sunderland 2-1(video) Premier League,

 

Live Streaming.23:00 Sevilla v Real Madrid 2-1(vid) Spain LIGA BBVA

 

Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0

 

Live Streaming.21:00 Barcelona - Celta  3-0Vigo Spain LIGA BBVA

 

«ΜΟΝΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ» Αναστασιάδης: «Θα με κάνατε κομμάτια αν δεν έβγαινε το ρίσκο»

 

"Καθοριστικές οι μέρες που διανύουμε"

 

ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-0...Άρης-Εργοτέλης 0-2...Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1

 

Live Streaming.19:30 Asteras Tripolis v Olympiakos 2-1



Live Streaming.15:00 Veria v Xanthi 3-2

 

TO BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!.

 

Η επική ανατροπή!

 

42 χρόνια πίσω γύρισε η Γιουνάιτεντ!

 

Man of the match και πάλι ο Στοχ

 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Το «κράξιμο» του Σκόουλς σε Άρσεναλ και Γουίλσιρ!

 

Πλάθα: «Έχει πολλές λύσεις ο Ολυμπιακός»

 

Κλοπ: "Θέλουμε τηλεσκόπιο για να δούμε την Μπάγερν"

 

Live Streaming.21:45 Manchester United - Manchester City 0-3,Newcastle - Everton FC 0-3,Arsenal - Swansea 2-2(videos) England Premier League.Roma - Torino 2-1(video) Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: