2 Φεβ 2014

Live Streaming.15:00 Olympiakos - Panaitolikos 2-1

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-1

Το χέρι του Μπακάκη έστειλε τον Ολυμπιακό στην άσπρη βούλα και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κάμπελ στέρησε από τον σκληροτράχηλο Παναιτωλικό την έκπληξη στο Φάληρο (2-1). Ο Καμαρά είχε βάλει μπροστά τους Αγρινιώτες μόλις στο 5', για να ισοφαρίσει στο 26' ο Ολαϊτάν.



ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Εικόνα αγώνα:
Με τον Ολυμπιακό επίδοξο πρωταθλητή και αήττητο, τα ματς σαν κι αυτό απέναντι στον αξιόμαχο Παναιτωλικό χρειάζονται κίνητρο. Το βασικό είναι να διατηρηθεί το αήττητο, το επόμενο βγαίνει μέσα από τη ροή του αγώνα. Ετσι ακριβώς έγινε το παγωμένο απόγευμα της Κυριακής στο Φάληρο.
Προτού καλά-καλά μπουν οι παίκτες στο κλίμα, ο Παναιτωλικός βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Καμαρά να εκμεταλλεύεται το κλέψιμο του Γοδόι στον Μανιάτη και να πλασάρει εύκολα το Ρομπέρτο για το 0-1.
Αυτό ήταν. Το παιχνίδι απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός κλήθηκε από νωρίς να βρει απαντήσεις στα δύσκολα ερωτήματα της σκληροτράχηλης ομάδας του Μάκη Χάβου. Με Σέποβιτς, Ολαϊτάν και Κάμπελ μπροστά (ο πρώτος έπαιζε ουσιαστικά φουνταριστός, στη θέση του Μήτρογλου), οι Πειραιώτες πίεσαν τους φιλοξενούμενους, ειδικά μετά το 20λεπτο που άντεξαν οι Αγρινιώτες.
Τακτικά το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο και ο Ολυμπιακός έβγαζε τελικές και ουσιαστικά προετοιμαζόταν για την ισοφάριση. Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να την αποφύγει, αλλά αυτό δεν έγινε στο 26' όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ του, ο Κάμπελ από κοντά έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα και τις δύο ομάδες ξανά στη γραμμή εκκίνησης.
Ιδια εικόνα και στο β' μέρος. Ο Μίτσελ έριξε στον αγωνιστικό χώρο και το βαρύ πυροβολικό, τον Σαβιόλα, και έκανε... δύσκολη τη ζωή του Παναιτωλικού. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο δεύτερο ημίχρονο στο σουτ του Καμαρά (54') που έδιωξε ενστικτωδώς ο Ρομπέρτο.
Στη συνέχεια, όμως, τη σκυτάλη πήρε ξανά ο Ολυμπιακός που δικαιώθηκε στο 71ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κάμπελ (στην ανόητη παράβαση του Μπακάκη που έκανε πεντακάθαρο χέρι).
Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως μετά το 2-1 ο Παναιτωλικός δεν το παράτησε το ματς. Θα πίστευε κανείς πως θα αφεθεί στη μοίρα του και θα καταθέσει τα όπλα. Δεν το έκανε, όμως, αφού βγήκε μπροστά, ανάγκασε τον Ολυμπιακό να γυρίσει πίσω και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, δείγμα τους θράσους που έχει η συγκεκριμένη ομάδα. Τα τελευταία λεπτά κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον λόγω της προσπάθειας των φιλοξενούμενων, αλλά το 2-1 δεν άλλαξε και ο αήττητος Ολυμπιακός διεύρυνε το εκπληκτικό αήττητο σερί του. 

Πηγή: Contra

ΓΗΠ.ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ 2-0 ημιχρ. 0-0


Live Streaming.18:00 Arsenal - Crystal Palace England Premier League

 

Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - Asteras Tripolis,Live Streaming.17:15 Apollon Smirnis - Atromitos(πιθανοτητες Link),Live Streaming.17:15 Veria FC - Panathinaikos,Live Streaming.17:15 Panionios Athens - Ergotelis(1 στα 3 Link?)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ελικόπτερο για… αποστράγγιση νερών!

 

Live Streaming.16:00 Roma - Parma Italy Serie A

 

Live Streaming.15:00 Olympiakos - Panaitolikos 2-1

 

Live Streaming.15:30 West Bromwich - Liverpool FC England Premier League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ποιος παίζει το παιχνίδι καλύτερα"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Περιμένει αλλαγή κλίματος ο Σαββίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι κρουαζιέρες πρώτη επιλογή για τους εύπορους τουρίστες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η επιτομή του fair-play στη Χίο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκλεισε Λάζιτς ο Ολυμπιακός

 

Live Streaming.21:45 AC Milan - Torino 1-1 Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: