6 Φεβ 2014

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραπάνω από μια νίκη

Παραπάνω από μια νίκη
Τη νίκη της αγωνιστικής την πέτυχε ο Ολυμπιακός. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έβαλε πέντε στον ΟΦΗ, ο Αστέρας να λύγισε τον Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΣ να πέρασε τρένο από την Ξάνθη, αλλά η απόκτηση του Ρομπέρτο ξεπερνά αυτές τις νίκες. Οσο κι αν ακούγεται υπερβολικό ή οπαδικό για κάποιους, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την κίνηση ματ.
Τους απασχολούσε καιρό η υπόθεση. Ηταν δύσκολο πολύ αφού τόσο καιρό ο Ρομπέρτο ήταν να γυρίσει στην Ατλέτικο και να πάρει τη θέση του Κουρτουά. Ο Ολυμπιακός όμως πλήρωσε και μάλιστα πολλά και τον έκανε δικό. Κάτι τέτοιο μάλιστα το ήθελε και ο ίδιος ο Ισπανός πορτιέρο αφού δίχως τη δική του συγκατάθεσή του δεν θα γινόταν τίποτα.
Ετσι λοιπόν πανηγύρισαν την είδηση αυτή περισσότερο από την ίδια τη νίκη οι φίλοι του Ολυμπιακού. Θέμα που έκαιγε και έκλεισε. Επόμενο μεταγραφικό είναι ο Κάμπελ. Αγωνιστικά δεν μπορείς να πεις και πολλά. Eύκολα καθάρισε ένα ακόμη ματς η ομάδα του Πειραιά και μετράει αντίστροφα για την κατάκτηση (και τυπικά) του τίτλου.
Το μυαλό των «κόκκινων» λογικά είναι στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο και τα παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ. Ο ΠΑΟΚ έχει κι αυτός ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αλλά θέλει να έχει και μια διαφορά καλή στα πλεϊ οφ. Η πεντάρα επί του ΟΦΗ ήταν ότι καλύτερο για να ξεχασθεί η ήττα από τον Πλατανιά. Καλά νέα τα γκολ από Νάτχο και Χούσεν ενόψει Λεωφόρου. Εκεί δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αφού ο Παναθηναϊκός θέλει να γυρίσει στις νίκες.
Δεν ήταν για ήττα στην Τρίπολη, αλλά πολλές φορές ένα λάθος όπως αυτό του Ζέκα μπορεί να καταδικάσει την προσπάθεια μιας ομάδας σε ένα ολόκληρο 90λεπτο. Στην ουρά ο ΠΑΣ και ο Εργοτέλης ανέπνευσαν, ενώ ο Απόλλωνας έμπλεξε και πάλι τον Λεβαδειακό. Οσο περνάει ο καιρός γίνεται και πιο ενδιαφέρουσα η μάχη της ουράς. Ειδικά τώρα που μάθαμε πόσοι και πως θα πέσουν...Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για την απόκτηση του Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό.
 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ.

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο Ολυμπιακό χωριό ο Παπούλιας

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το Tyne-Wear ντέρμπι έφερε σφαλιάρα!

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όλα για τη νίκη με ΠΑΟΚ»

 

Live: Παναιτωλικός-Αρης

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χρειάζεται παικταρά…"

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρίτος στoν κόσμο ο Αντετοκούνμπο

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το γαλάζιο φως "ξυπνά" τον εγκέφαλο!

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρίκαλα BC: Νίκη-«ανάσα» επί του Ηλυσιακού

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Moυρίνιο στηρίζει Ζέεντορφ-Ματσάρι

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είναι σαν να μου λέτε πως θέλετε να καταστρέψουμε μια πόλη»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άδειο το «Καμπ Νου»

 

Live Streaming. 22:00 AS Roma vs Napoli 3-2(VIDEO.),Barcelona - Real Sociedad 2-0(VIDEO.) Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: