1 Φεβ 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΣ Γιάννινα«Νίκη για τη ψυχολογία μας»

Το σύνθημα της νίκης έδωσε ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ευριπίδης Γιάκος, ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής με σκοπό να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας.

«Νίκη για τη ψυχολογία μας»
Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Λεβαδειακό ο Ευριπίδης Γιάκος. Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.
Ακόμη, δήλωσε πως η υποτονική απόδοση της ομάδας στους τελευταίους αγώνες οφείλεται στην ψυχολογία της, επισημαίνοντας πως μία νίκη θα τους βοηθήσει να ανακάμψουν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Για την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια δυνατή ομάδα αλλά εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε. Πρέπει να βάλουμε τις δυνάμεις μας για να πάρουμε τη νίκη».
Για το που οφείλεται η κακή απόδοση της ομάδας στο δεύτερο γύρο: «Η ψυχολογία είναι πάνω απ' όλα. Στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Στη συνέχεια πιστεύω ότι θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και θα ανέβει η ψυχολογία μας».
Για το κλίμα των αποδυτηρίων: «Είμαστε ακόμα πιο δεμένοι. Όλα τα παιδιά έχουν πολύ καλές σχέσεις, σίγουρα υπάρχει κούραση. Μας πίκρανε το ότι δεν αγωνιστήκαμε στην Ευρώπη αλλά συνεχίζουμε και κοιτάμε να σώσουμε την κατηγορία και να παλεύουμε όλα τα ματς».
Για το τι χρειάζεται η ομάδα για να κερδίσει: «Χρειαζόμαστε πάθος και δύναμη και πιστεύω ότι στο τέλος θα πάρουμε εμείς τη νίκη για να δώσουμε και χαρά στον κόσμο μας που έχει πικραθεί τον τελευταίο καιρό».
Για τον νέο προπονητή: «Σίγουρα όλοι θέλουμε να δείξουμε κάτι καλό και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα και θα τα καταφέρουμε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: