19 Φεβ 2014

Έτσι "βλέπουν" τον ΠΑΟΚ οι Πορτογάλοι

Λάζαρ
Η Πορτογάλοι αναλύουν τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι αναφέρεται σε ξένη ιστοσελίδα για τους "ασπρόμαυρους" ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα.




Θέμα για τον ΠΑΟΚ φιλοξενεί η ιστοσελίδα maisfutebol.iol.pt. Επί της ουσίας γίνεται μια ανάλυση του "Δικεφάλου" με τους Πορτογάλους μεταξύ άλλων να τονίζουν πως "από τα 79 γκολ του ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα, τα 32 έχουν επιτευχθεί από στημένες φάσεις και αυτό ισούται με το 40%.
Ως εκ τούτου η ελληνική ομάδα δίνει βάρος εκεί όσον αφορά την επίθεση. Παρουσιάζει όμως κάποιες δυσκολίες για την κατασκευή παιχνιδιού λόγω έλλειψης ενός... πλέι μέικερ. Για να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα, αποκτήθηκε ο Νάτχο και ο Μάρτενς".

Στη συνέχεια υπάρχει ξεχωριστή αναφορά στους παίκτες του ΠΑΟΚ με βάση την πιθανή ενδεκάδα της Πέμπτης και μεταξύ άλλων τονίζεται πως "ο Λούκας είναι η κύρια απειλή. Μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος από τα άκρα. Ο Γλύκος ξεκίνησε πίσω από τον Χακόμπο αλλά υπήρξε παρεξήγηση μεταξύ του τελευταίου και μέλος του τεχνκού τιμ. Ο Κίτσιου από τα δεξιά της άμυνας μπορεί να ανεβαίνει εκμεταλλευόμενος τα κενά των αντιπάλων, ο Κατσουράνης είναι γνωστός από την Μπενφίκα και δεν παίζει τώρα τόσο συχνά αμυντικός μέσος.
Η ποιότητά του είναι σημαντική για να βγει η πρώτη μπαλιά από πίσω για την κατασκευή του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Ο Βίτορ έχει δείξει την ποιότητά του αλλά είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού, ο Λίνο είναι πολύ σημαντικός για το επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, ο Μαντούρο μπορεί να παίξει ως κεντρικός αμυντικός ή μέσος και ήδη μετρά τρία γκολ.
Ο Στοχ έχει μείνει εκτός τον τελευταίο καιρό για ένα επεισόδιο με τον προπονητή. Εχει επτά γκολ και 9 ασίστ. Ο Κάτσε είναι κινητικός, ο Σαλπιγγίδης είναι μαχητικός και μπορεί να παίξει στα δεξιά της επίθεσης ή στην κορυφή και ο Αθανασιάδης θεωρείται ο κορυφαίος σκόρερ του ΠΑΟΚ. 

Πηγή: Sport 24

Σαββίδης: "Πιστεύω και σε εσάς και στον ΠΑΟΚ"

 

Ανακαλύφθηκε μετάλλιο της Μεσολυμπιάδας του 1906 (photo)

 

Μηδενίστηκαν οι «πράσινες»

 

Βαρύτατες οι κατηγορίες για τον Σπανό!

 

LIVE η συνέντευξη Τύπου του Στέφενς (video)

 

Ολυμπιακός: Νέα… υπόκλιση σε Μίτσελ



 

Το διαμάντι της «Μπάρτσα» από το Μαρόκο (video)

 

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Η απάντηση του Ντάνι Άλβες στον Πελεγκρίνι!

 

Τι θα δούμε την Τετάρτη στο Champions League

 

Ντάνστον: Μπορούμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ

 

Βραζιλία: Ο 41χρονος Ριβάλντο έπαιξε μαζί με τον γιο του! (photo+video)

 

«ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ Με... ελληνική συνταγή και στο ντέρμπι της Ευρωλίγκας


Συνελήφθη ο Σπανός για λαθρεμπόριο καυσίμων

 

Live Streaming.21:45 Manchester City - Barcelona 0-2(video),Bayer 04 Leverkusen - Paris Saint Germain 0-4(video) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: