4 Φεβ 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιουβέντους για (να σπάει) ρεκόρ

Ο "περίπατος" κόντρα στην Ίντερ δεν απέδειξε μόνο την ανωτερότητα της Γιουβέντους αλλά της επιτρέπει κιόλας να καμαρώνει για ένα σωρό ρεκόρ. Διαβάστε λεπτομέρειες.
Αυτή η Γιουβέντους δεν... παίζεται. Αυτό θα πρέπει να αναφώνησαν οι παίκτες της Ίντερ το βράδυ της Κυριακής μετά την ήττα τους με 1-3 στο "Juventus Stadium" (100η νίκη της Γιούβε επί της Ίντερ σε όλες τις διοργανώσεις) και η αλήθεια είναι πως η "βέκια σινιόρα" φροντίζει με τα νούμερά της να ενισχύει την παραπάνω άποψη.
Μετρώντας 19 νίκες στις πρώτες 22 αγωνιστικές (έχει επίσης 2 ισοπαλίες και μόνο μία ήττα από τη Φιορεντίνα) η "βέκια σινιόρα" έχει συγκεντρώσει 59 βαθμούς, δέκα δηλαδή περισσότερους σε σύγκριση με πέρυσι, 13 παραπάνω από τη σεζόν 2011-12 και ακριβώς τους ίδιους με την χρονιά των ρεκόρ 2005-06 που όμως ακυρώθηκε λόγω του σκανδάλου calciopoli.
Επιπλέον, μπορεί να υπερηφανεύεται για την καλύτερη επίθεση της φετινής Serie A με 54 γκολ (9 παραπάνω από τη Ρόμα), τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (16 γκολ παθητικό, πέντε περισσότερα από τη Ρόμα), το δίδυμο Βιδάλ-Τέβες που έχει ήδη διψήφιο αριθμό τερμάτων (11 έκαστος) αλλά και την έδρα γρανίτη της...
  Η νίκη στο "Derby D'Italia" ήταν η 11η εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες, με τους παίκτες του Κόντε να έχουν στείλει 33 φορές τη μπάλα στα δίχτυα, κάτι που σημαίνει ότι φιλοδωρούν τους αντιπάλους τους με 3 γκολ μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι τους.
Εάν μάλιστα νικήσει στα τρία εντός έδρας ματς που ακολουθούν με Κιέβο, Τορίνο και Φιορεντίνα θα ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ της Τορίνο, με την συμπολίτισσα "γκρανάτα" να έχει ξεκινήσει τη σεζόν 1975-76 έχοντας 14 νίκες στα πρώτα 14 ματς πρωταθλήματος που έδωσε στο ιστορικό "Comunale".
  Υπάρχει όμως και ένα ακόμα ιστορικό ρεκόρ το οποίο είναι έτοιμοι να σπάσουν οι "μπιανκονερι": χάρη στο 3-1 επί της Ίντερ έφτασαν τα 35 συνεχόμενα ματς στα οποία σκοράρουν έστω μία φορά, ισοφαρίζοντας το δικό τους ρεκόρ αλλά και αυτό της Serie A, που είχαν πετύχει από τον Απρίλιο του 1957 ως τον Απρίλιο του 1958.
Εάν λοιπόν βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί στο "Μπεντεγκόντι" απέναντι στην Ελλάς Βερόνα, ξεπερνούν τον ίδιο τους τον εαυτό! 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραλίγο «μπαμ» με Εντουάρντο ο ΠΑΟΚ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Ποιο είναι το νέο ρήγμα που φοβίζει τους σεισμολόγους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τουρέ: «Παίρνω την ευθύνη για το λάθος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΙΑΝΝΗ ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ?.ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ....ΤΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ???.ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ,ΑΛΛΟΥ ΙΣΩΣ...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κουλούρα της πρόκρισης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα βρήκε με ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

 

LIVE STREAMING.22:00 Manchester City vs Chelsea 0-1(VIDEO) Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: