12 Φεβ 2014

«ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ" ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» Μουρίνιο: « Είχαμε έλλειψη προσωπικότητας»

Μουρίνιο: « Είχαμε έλλειψη προσωπικότητας»





Η Τσέλσι έπρεπε να «σκοτώσει» τον αγώνα με την Γουέστ Μπρομ, σύμφωνα με τον προπονητή των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ανέφερε ότι η ομάδα του είχε έλλειψη προσωπικότητας. Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, αλλά εν τέλει πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1 με την Γουέστ Μπρομ, παραμένοντας έτσι προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί στο +4 από την Άρσεναλ.
Ο Μουρίνιο στάθηκε στα αμυντικά λάθη της Τσέλσι και τόνισε ότι έπρεπε η ομάδα του να κάνει το 2-0 ή να μην υποπέσει σε ατοπήματα στα μετόπισθεν.
«Δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί για να "σκοτώσουμε" το παιχνίδι. Εκείνοι αντέδρασαν και εμείς δεν μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε. Οι επιθετικοί σταμάτησαν να παίζουν, η αμυντική μου γραμμή έπαιζε πίσω. Τους δώσαμε την μπάλα και περιμέναμε να την βάλουν στην περιοχή. Δεν είναι αυτό το παιχνίδι μας.
Μάλλον, μια μικρή έλλειψή προσωπικότητας. Πρέπει να έχουμε την προσωπικότητα να ανέβουμε από το δικό μας μισό, να μην δεχόμαστε την πίεση ή να παίζουμε έτσι στο τελευταίο τρίτο του παιχνιδιού. Λίγο από όλα. Μια έτοιμη ομάδα, μια ολοκληρωμένη ομάδα, "σκοτώνει" αυτό το παιχνίδι. 2-0. Αντίο. Εμείς δεν το κάναμε.
Δεν ήταν πολύ διαφορετικό από το παιχνίδι με την Σίτι… αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν κάναμε ούτε ένα αμυντικό λάθος, ούτε όταν μας πίεζαν. Η πίεση δεν ήταν για πέντε λεπτά. Ήταν για 20 και κάναμε κάποια αμυντικά λάθη. Πρέπει να "σκοτώνουμε" τα παιχνίδια, όταν δεν τα "σκοτώνουμε", δεν πρέπει να κάνουμε αμυντικά λάθη», ανέφερε ο Πορτογάλος. 

Πηγή: Goal
Live Streaming.21:30 Hamburger SV - Bayern Munchen Germany DFB Pokal

Live Streaming.20:00 Atromitos - Olympiakos

 

Με ΗΠΑ οι Παίδες στο Παγκόσμιο

 

Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός 1-0


Top 10 NBA (12/2)

 

Το...Καλάθη της καριέρας(video)

 

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Νέος σεισμός στην Κεφαλονιά

 

Ζαρντίμ: "Καλύτερη η Μπενφίκα"

 

ΤΟ ΑΣΕΑΔ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Θα επαναληφθεί το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕ

 

Σισέ: Δικαιούμαι να ονειρεύομαι το Μουντιάλ

 

Ζαρντίμ: "Καλύτερη η Μπενφίκα"

 

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τους εισαγγελείς για Αλαφούζο!

 

Live Streaming.22:00 AC Fiorentina - Udinese 2-0 Italy Coppa Italia,West Bromwich Albion vs Chelsea 1-1(VIDEO)Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: