7 Φεβ 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάει με απουσίες στο ντέρμπι

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα υποδεχτεί όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ, με τους Πράνιτς, Μέντες και Μπαϊράμι να συνεχίζουν την Παρασκευή με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.




Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (09/02, 19.30) στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 24η αγωνιστική της Super League. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς οι Πράνιτς, Μέντες και Μπαϊράμι συνέχισαν τ' ατομικά προγράμματα τους, κάτι που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά απίθανο κάποιος εκ των τριών να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς.

Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει εκ νέου τον Σπύρο Ρισβάνη που εξέτισε την τιμωρία του στην αναμέτρηση της Τρίπολης και θα είναι στην διάθεση των Πράσινων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Στην προπόνηση της Παρασκευής οι παίκτες της ομάδας άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.
Όσον αφορά τον Μλάντεν Πέτριτς, συνεχίζει ν' ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να βελτιώσει την φυσική κατάσταση του, ώστε να είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς με τον Πανθρακικό στις 16 Φεβρουαρίου (19.30), όπου θα λείψει λόγω τιμωρίας ο Μάρκους Μπεργκ. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:30 Borussia Monchengladbach vs Bayer 04 Leverkusen Germany 1. Bundesliga

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελετή Έναρξης με... τέσσερις Ολυμπιακούς κύκλους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βλέπουν ΠΑΣ στο Αγρίνιο, ατομικό για Πόι και Μπούντιμιρ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και τώρα ο Ολυμπιακός

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ vs. ΑΡΗΣ Τα μέτρα ασφαλείας του τελικού

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ.

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκάνδαλο: έβαλαν 8 αυτογκόλ μέσα σε 6 λεπτά!

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Φέργκιουσον έχανε και μου ζητούσε να αναβάλω το ματς»

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Παράταση… για Πέτριτς

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο Ολυμπιακό χωριό ο Παπούλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: