8 Φεβ 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο»

Κασκόλ με συμβολική σημασία από τον Ερασιτέχνη που ξεκινάει μια σειρά ενεργειών για την ανακατασκευή της Λεωφόρου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:
Αδέρφια μας Παναθηναϊκοí,
Απευθυνόμαστε σε κάθε έναν ξεχωριστά. Σε κάθε έναν από εσάς που θεωρεί τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ κομμάτι της καρδιάς του, στον καθένα που ταυτίζει τα ιδανικά και τα πιστεύω του με τις αξίες που πρεσβεύει και εκπροσωπεί διαχρονικά ο Σύλλογός μας. Είναι ένα κάλεσμα προς όλους όσους, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, έχουν αποστασιοποιηθεί. Είναι, επίσης, ένα κάλεσμα για εγρήγορση προς όλους όσους βρίσκονται στις επάλξεις.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εγκαινιάζει σήμερα μία σειρά ενεργειών που θα σηματοδοτήσει πλέον την αγωνιστική σχέση του Παναθηναϊκού οπαδού μπροστά στην αδικία της μη ύπαρξης σύγχρονου γηπέδου για τον μεγαλύτερο αθλητικό όμιλο της χώρας. Αρχίζουμε σε πρώτη φάση με τη διάθεση του κασκόλ του Ομίλου το οποίο και παρουσιάζουμε σαν το σύμβολο ενός αγώνα που ξεκινάει και που δεν θα τελειώσει αν δεν δικαιωθούμε. Και όταν γράφουμε για δικαίωση εννοούμε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις εκεί που χτυπά η καρδιά του ομίλου, στη Λεωφόρο.
Πόσο μάλλον που η Λεωφόρος δεν είναι απλά και μόνο ένα ακόμη γήπεδο. ,μιας ακόμη ομάδας. Και ούτε πρόκειται, μόνο, για το γεγονός ότι είναι το γήπεδο της μεγαλύτερης και πιο περήφανης ομάδας της χώρας μας. Η Λεωφόρος δεν αποτελεί σύμβολο και σημείο αναφοράς μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά και για την Αθήνα και ολόκληρη τη χώρα. Σύμβολο αντίστασης στον κατακτητή, σύμβολο προόδου, σύμβολο αναγέννησης. Δεν το λέμε εμείς οι Παναθηναϊκοί αλλά η ιστορία. Και τα σύμβολα δεν πρέπει να γκρεμίζονται, γιατί η ιστορία δεν γκρεμίζεται, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν. Τα σύμβολα πρέπει να προστατεύονται και να αναδεικνύονται. Είναι η υποχρέωση των νεότερων απέναντι στην ιστορία! Γι’ αυτό, ως μια ελάχιστη και συμβολική συνεισφορά στον αγώνα για γήπεδο στην ιστορική Λεωφόρο, για τη διαφύλαξη και την ανάδειξη του ιστορικού τόπου, αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε ένα κασκόλ.
Το κασκόλ έχει αναφορά στο ξεκίνημα αυτού του συλλόγου με την αυθεντική σφραγίδα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου (Π.Α.Ο.). Εκτός όμως από το άσπρο-πράσινο χρώμα της ομάδας μας σε κάθε άκρη του έχει μια μαύρη ρίγα, σύμβολο μιας μαύρης εποχής για τον όμιλο μας. Αυτές οι μαύρες ρίγες στην άκρη του κασκόλ δεν θα φύγουν παρά μόνο όταν θα υπάρξει ισονομία και ισοπολιτεία, όταν δηλαδή έχουμε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ήρθε η ώρα αδέρφια που θα ξεκαθαρίσουμε σε κάθε επίδοξο δυνάστη της ζωή μας ότι εμείς δεν πρόκειται να εκχωρήσουμε ούτε σπιθαμή γης από το σπίτι μας. Θα παλέψουμε και θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας να παραμείνουμε εδώ, να παραμείνουμε στη Λεωφόρο μας.
Και σε αυτόν τον αγώνα σας θέλουμε όλους κοντά μας.
Υ.Γ1 «Δεν φτάνει να λεγόμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ πηγαίνοντας στα γήπεδα ή πληρώνοντας τη συνδρομή μας. Ο καθένας είναι σε θέση να κάνει ‘κάτι’. Αυτό δε το ‘κάτι’ είναι το ‘παν’ για τον Όμιλο μας. Έναν καλό λόγο, μια καλή πράξη, μια ωραία ιδέα, ο προσηλυτισμός ενός νέου μέλους, ενός νέου οπαδού, ενός νέου αθλητή, ενός νέου ποδοσφαιριστή, κολυμβητή… Ο καθένας μπορεί να προσφέρει μια υπηρεσία, ο ένας περισσότερα, ο άλλος λιγότερα, πάντως όλοι μας κάτι. Έτσι δημιουργούνται και ζουν αιώνια τα Σωματεία, έτσι προοδεύουν. Δεν θέλουμε μόνο οπαδούς, θέλουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ συνεργάτες. Σας καλούμε λοιπόν να μας βοηθήσετε, να βοηθήσετε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να εκτελέσει τον προορισμό του.
«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.» – ΑΘΗΝΑ 1929
του ιστορικού παράγοντα ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Υ.Γ2 Με τον Γιώργο Καλαφάτη πάντα στο μυαλό να μας καθοδηγεί και το Τριφύλλι στη καρδιά να μας γεμίζει τη ψυχή.
Το κασκόλ διατίθεται στη συμβολική τιμή των 8 (οχτώ) Ευρώ στις ώρες λειτουργίας τους Τάφου του Ινδού.

Πηγή: Leoforos.gr

Live Streaming.21:45 SSC Napoli - AC Milan Italy Serie A Eastern European Time

 

Live Streaming.21:00 Real Madrid - Villarreal CF Spain LIGA BBVA

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σοκ και δέος!

 

Live Streaming.19:30 Veria FC - Olympiakos 0-5

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηττα - αποκλεισμός για τη Σέλτικ του Σαμαρά!

 

Live Streaming.17:15 Apollon Smirnis - Xanthi(Link......)

 

Live Streaming.17:00 Sunderland - Hull,Live Streaming.17:00 Southampton FC - Stoke,Live Streaming.17:00 Norwich - Manchester City,Live Streaming.17:00 Crystal Palace - West Bromwich,Live Streaming.17:00 Chelsea - Newcastle,Live Streaming.17:00 Aston Villa - West Ham England Premier League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ «Πέταξε» με Γκιστ ο Παναθηναϊκός

 

Live Streaming.16:30 Werder Bremen - BorussiaDortmund,Live Streaming.16:30 FC Nurnberg - Bayern Munchen,Live Streaming.16:30 Bundesliga - Simulcast / Konferenz Germany 1. Bundesliga

 

Live Streaming.14:45 Liverpool FC - Arsenal 5-1 England Premier League

 

Live Streaming.15:00 Platanias - Ergotelis 0-1

 

Live: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Κ20 (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψηστήρι» στον Βενγκέρ για Κάμπελ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: Πλατανιάς-Εργοτέλης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΣΟΚ: Σκοτώθηκε ο Μάικον!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η συγκινητική photo του Μέγκιερι

 

Live Streaming.21:30 Borussia Monchengladbach vs Bayer 04 Leverkusen 0-1(video) Germany 1. Bundesliga

Δεν υπάρχουν σχόλια: