1 Φεβ 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τώρα θα είναι ο ΠΑΟΚ του Στέφενς

Τώρα θα είναι ο ΠΑΟΚ του Στέφενς
Νομίζω ότι πλέον μπορούμε να βγάλουμε αβίαστα αυτό το συμπέρασμα. Γράφει ο Μιχάλης Τσώχος. 
Ο Δικέφαλος, μέχρι τώρα, ήταν «επιλογής» (νομίζω) Βρύζα, Τσιστιακόφ, Κωνσταντινίδη κλπ. Με «Ελληνοκεντρική» προσέγγιση (ποδοσφαιριστές Έλληνες ή γνώριμοι στο Ελληνικό κοινό). Η αργοπορημένη άφιξη του Στέφενς, και η συνειδητή, πιστεύω, απόφαση του, να μην έχει άμεσα ενεργό ρόλο, στον μετεγγραφικό σχεδιασμό το καλοκαίρι, πριν οριστικοποιήσει την άποψη του, για το υφιστάμενο υλικό, ήταν οι βασικοί λόγοι. Πλέον ο κόουτς ξέρει καλά και τις δυνατότητες των παικτών του, και τα κενά του ρόστερ, ώστε να δημιουργήσει την ομάδα, που αυτός επιθυμεί.
Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του γλωσσοδέτη Αργεντινού στόπερ, Ινσαουράλδε, τον οποίο μάλλον δεν γνώριζε ο Ολλανδός κόουτς (υποθέτω προς Τσιστιακόφ μεριά θα πρέπει να τον «χρεώσουμε»), όλοι οι υπόλοιποι, φέρουν την σφραγίδα του Στέφενς:
- Μαντούρο, προορίζεται για κολώνα στα χαφ και ήδη ο Στέφενς έχει εκφράσει την βεβαιότητα, ότι η συμμετοχή του θα βοηθήσει στο γρηγορότερο «τρανζίσιον παιχνίδι» της ομάδας. Τον έριξε αμέσως στα βαθιά, στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή, με δύο προπονήσεις και δύσκολα θα βγει από την 11άδα (για αυτό άλλωστε και ο Τζιόλης αναζήτησε την διέξοδο της Καϊσερισπορ, για να μην χάσει το ραντεβού με το Ρίο).
- Μάρτενς, ούτως ή άλλως ποιοτικός παίκτης. Και μόνο η επιμονή, να έρθει από τώρα, και όχι το καλοκαίρι, δείχνει την εμπιστοσύνη του προπονητικού τήμ. Αυτός και αν μπήκε αμέσως στα βαθιά. Έπαιξε στη Νέα Σμύρνη, με «μισή προπόνηση».
- Χούσεν, το αποκάλυψε ο ίδιος, ότι μίλησε με Λόκχοφ και Μαντούρο, για να επιλέξει τον ΠΑΟΚ. Επιλογή, που μόνο εάν την έχεις «ψάξει» πολύ καλά, την κάνεις. Και μόνον αν έχεις άριστη γνώση του τι είναι ο παίκτης.
Τι μας μένει; Ο Νάτχο, που δεν χρειάζεται να αποτελέσει και εισήγηση κάποιου, για να τον αποκτήσεις. Αν τον βρεις στον δρόμο σου, τον «αρπάζεις» και λες και ευχαριστώ. Ο δε Γκσπούρνινγκ, ήρθε για μπακ-απ του Γλύκου, αντί του προβληματικού Χακόμπο. Το βιογραφικό του είναι γνωστό, δεν είναι παίκτης από το πουθενά και πάντως δεν χρειάζεται η καταλυτική παρουσία του προπονητή σου, για να τον αγοράσεις.
Επομένως ο Στέφενς, έχει το υλικό που θέλει στα χέρια του (προσθέστε και τον Κάτσε, που λογίζεται μετεγγραφή, με πίεση μάλιστα του Ολλανδού). Θα το δουλέψει, θα το εξελίξει και θα επιχειρήσει να βγάλει επιτέλους την επιθετική φιλοσοφία, που θέλει, και πιθανότατα δεν μπορούσε μέχρι τώρα. Επίσης θα έχει βάθος στον πάγκο, με παίκτες πια έμπειρους και ποιοτικούς. Τέρμα τα «πειράματα». Παράλληλα ο συναγωνισμός για μια θέση στην 18άδα, θα κάνει ιδιαίτερα καλό. Και μέχρι το καλοκαίρι, θα μπορέσει να εντοπίσει και τα όποια υπόλοιπα κενά, ώστε να τα καλύψει στις μετεγγραφές. Ο βασικός κορμός όμως, θα υπάρχει, θα είναι δουλεμένος και ο μεγάλος στόχος, που είναι η είσοδος στο Τσάμπιονς Ληγκ, θα επιδιωχθεί με ορθολογική προσέγγιση, δίχως βιασύνες. Και εκεί θα γίνει και η πρώτη σοβαρή κριτική, στον Στέφενς.
Τα πρώτα δείγματα αλλαγής, τα είδαμε: πιο γρήγορο ποδόσφαιρο, 3 και 4 γκολ συγκομιδή, έστω και με αντιπάλους μικρής δυναμικότητας, που όμως ο Δικέφαλος δεν «καθάριζε» με τόση ευκολία. Και παίκτες, που θα παλέψουν σκληρότερα τώρα για μια ευκαιρία (ο Βούκιτς πχ έβαλε δυο γκολάρες, θέλοντας να βρει χώρο και του χρόνου).

Πηγή: pamesports.gr

Live Streaming.15:00 PAS Giannina - Levadiakos(Αν...)

 

Live Streaming.17:00 Barcelona - Valencia CF Spain LIGA BBVA

 

Live Streaming.17:00 Fulham - Southampton FC,Live Streaming.17:00 Stoke - Manchester United,Live Streaming.17:00 Cardiff - Norwich,Live Streaming.17:00 Everton FC - Aston Villa,Live Streaming.17:00 Hull - Tottenham.England Premier League

 

Live Streaming.17:15 Aris Thessaloniki FC - Xanthi(Να πεσουμε μεσα?)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αθανασιάδης: "Χαρούμενοι που ήρθαν νέοι παίκτες"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με Μαρκάνο και Βαλντές περιμένει Παναιτωλικό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΟΦΗ: «Νίκες στο γήπεδο και στην εξέδρα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποσύρθηκε η υποψηφιότητα για το Euro 2020

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΟΥΡΚΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ Η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παίρνει wild-card η Ελλάδα(?)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΣ Γιάννινα«Νίκη για τη ψυχολογία μας»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το 98% του βυθού του Ειρηνικού καλύπτεται από πτώματα !

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπράμος και Παπανικολάου στο Top10

 

Live Streaming. 21:30 Panathinaikos vs FC Barcelona 56-63,Partizan vs Lokomotiv Kuban 81-87,Laboral Kutxa vs Anadolu Efes 66-72 Euroleagoue

Δεν υπάρχουν σχόλια: