22 Φεβ 2014

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΤΩΣΗ» ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ Μουρίνιο: «Ο Όσκαρ "υποφέρει" λόγω του καιρού»

Μουρίνιο: «Ο Όσκαρ  υποφέρει  λόγω του καιρού»
Ο κακός καιρός στην Αγγλία, δυσκολεύει τον Όσκαρ στο να αντεπεξέλθει στους αγώνες της Τσέλσι, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος, που μετρά 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους «μπλε» και έχει σκοράρει εννιά γκολ, ήταν σε πολύ καλή φόρμα κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου, αλλά με την αρχή του νέου έτους εμφανίζεται κάπως «πεσμένος».
Όταν ρωτήθηκε για αυτό ο προπονητής της Τσέλσι, ανέφερε ότι ο Βραζιλιάνος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην φυσική του κατάσταση, καθώς δυσκολεύεται με τους πολλούς αγώνες που δίνει η Τσέλσι αλλά και με τον καιρό της Αγγλίας.
«Ίσως στα τελευταία ματς δεν ήταν ο ίδιος, γιατί στην αρχή της σεζόν ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά τους πρώτους τρείς, τέσσερις μήνες στο πρωτάθλημα. Αυτή την στιγμή δεν είναι ο παίκτης που κερδίζει παιχνίδια, δεν σκοράρει αλλά δεν παίζει και άσχημα. Δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα.
Το ταλέντο του είναι εδώ όλη την ώρα, αλλά η κορυφαία φυσική κατάσταση για να εκφράσει την ποιότητα του δεν είναι πάντα εδώ. Πρέπει να τον φροντίσουμε. Είναι ένα νέο παιδί. Δεν είναι ένας δυνατός άντρας σωματικά, υποφέρει με τα πολλά παιχνίδια, υποφέρει με τον δύσκολο καιρό που έχουμε», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον Όσκαρ. 

Πηγή: Goal

ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.¨ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΑΝΤΙΟ,ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΥΤΕ ΓΕΙΑ..¨ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ - ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ ΝΙΑΤΩΝ : 2-0,ημιχρ. 0-0

Νοκ-άουτ με Μάντσεστερ Γ. ο Σαβιόλα!

 

Live Streaming.19:30 OFI Crete - Olympiakos 0-4

 

Live Streaming.19:30 Crystal Palace - Manchester United 0-2 England Premier League

 

Η προϊστορία με Πανθρακικό (pics-vids)

 

Pre-game: Απόλλων - Πανιώνιος (17:15)

 

Live Streaming.17:00 Arsenal - Sunderland 4-1,Manchester City - Stoke 1-0,West Bromwich - Fulham 1-1,West Ham - Southampton FC 3-1,Cardiff City vs Hull City 0-4(nvdeos).England Premier League

 

Live Streaming.15:00 Levadiakos - Asteras Tripolis 3-1

 

Live Streaming.14:45 Chelsea - Everton FC 1-0(video) England Premier League

 

Ξέσπασε ο Αλέφαντος

 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΤΩΣΗ» ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ Μουρίνιο: «Ο Όσκαρ "υποφέρει" λόγω του καιρού»

 

Pre-game: Λεβαδειακός - Αστέρας (15:00)

 

Οι τακτικές του Μόγιες πληγώνουν την Γιουνάιτεντ

 

Μιλάνε ξανά Αλαφούζος-Γιαννακόπουλος

 

Ανέλυσε το πλάνο του ο Σαββίδης

 

Πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ στον Άρη!

 

Live Streaming.21:15 Bayern Munchen - PBC Lokomotiv Kuban 82-79,Real Madrid - Zalgiris 108-72 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: