12 Φεβ 2014

Σισέ: Δικαιούμαι να ονειρεύομαι το Μουντιάλ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ άνοιξε το σκορ στην εκτός έδρας νίκη της Μπαστιά επί της Τουλούζ (1-3) και μετά το ματς τόνισε πως αν και είναι δύσκολο να κληθεί στην Εθνική Γαλλίας, ο ίδιος δεν παύει να κάνει όνειρα για συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.


"Δεν είμαι ο παίκτης που σκέφτεται πολύ προτού σουτάρει. Παίζω με το ένστικτο μου. Μου δίνει αυτοπεποίθηση αυτό το γκολ. Η νίκη είναι σημαντική για όλη την ομάδα και θα καλμάρει τους οπαδούς μας μετά την ήττα από την Μαρσέιγ", τόνισε ο Σισέ για να προσθέσει:
"Το ότι σκόραρα δεν σημαίνει πως θα κληθώ στην εθνική Γαλλίας. Θα πρέπει να συνεχίσω να πετυχαίνω γκολ. Είμαι μακριά από το να παίξω στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όμως όλοι έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε".
Το εγκώμιο του έμπειρου επιθετικού εξήρε και ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Φρεντερίκ Χαντζ. "Ο Τζιμπρίλ έκανε μία καλή εμφάνιση. Χρειάζεται να σκοράρει για να βρει ρυθμό. Πιστεύω θα είναι πολύ αποτελεσματικός μέσα στον μήνα". 


Πηγή: Sport.gr
Live Streaming.21:30 Hamburger SV - Bayern Munchen Germany DFB Pokal

Live Streaming.20:00 Atromitos - Olympiakos

 

Με ΗΠΑ οι Παίδες στο Παγκόσμιο

 

Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός 1-0


«ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ" ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» Μουρίνιο: « Είχαμε έλλειψη προσωπικότητας»

 

Το κίνητρο της Μάλαγα

 

Top 10 NBA (12/2)

 

Το...Καλάθη της καριέρας(video)

 

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Νέος σεισμός στην Κεφαλονιά


ΤΟ ΑΣΕΑΔ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Θα επαναληφθεί το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕ


Ζαρντίμ: "Καλύτερη η Μπενφίκα"

 

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τους εισαγγελείς για Αλαφούζο!

 

Live Streaming.22:00 AC Fiorentina - Udinese 2-0 Italy Coppa Italia,West Bromwich Albion vs Chelsea 1-1(VIDEO)Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: