17 Φεβ 2014

Μίλησαν για το ραντεβού Αλαφούζος, Γιαννακόπουλος

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνομίλησαν την Δευτέρα το απόγευμα, χωρίς μεσάζοντες, και συμφώνησαν να τα πουν ξανά την Τρίτη το πρωί για να φιξαριστεί το ραντεβού τους εντός του επόμενου 48ώρου.




Εντός των επόμενων 48ώρων θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκειμένου οι δυο άνδρες να βάλουν ένα τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την περασμένη Τετάρτη (12/2), με τον Γιαννακόπουλο να έχει εκφράσει την πρόθεση για αγωγή και μήνυση κατά του ΣΚΑΪ μετά το ρεπορτάζ που είχε παίξει στην εκπομπή " Η ΔΙΚΗ".
Οι δυο άνδρες για πρώτη φορά συνομίλησαν απευθείας χθες, είχαν τηλεφωνική επαφή χωρίς κάποιον μεσάζοντα, και συμφώνησαν να βρεθούν είτε την Τρίτη (18/2), είτε την Τετάρτη (19/2) και όλα ακόμα είναι ανοιχτά σχετικά με το πότε τελικά θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού.

Οι Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος συμφώνησαν να συνομιλήσουν την Τρίτη το πρωί και αν βολεύει η ατζέντα και των δυο να κανονίσουν αυθημερόν την συνάντηση τους ή αλλιώς να γίνει την Τετάρτη.
Αυτό για το οποίο επίσης συμφώνησαν ήταν να προσπαθήσουν και οι δυο να μην διαρρεύσει το παραμικρό έτσι ώστε να μην το μάθουν οι δημοσιογράφοι αλλά και εν γένει να γίνουν γνωστά όσο το δυνατόν λιγότερα από την συνάντηση που θα έχουν οι δυο άνδρες.
Φυσικά το πιο θετικό από την επικοινωνία των δυο ανδρών ήταν πως συνομίλησαν μεταξύ τους για πρώτη φορά μετά την ένταση της περασμένης εβδομάδας και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει για να "σπάσει ο πάγος" που είχε δημιουργηθεί μετά τις εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Hellas Verona vs Torino FC Italy Serie A Eastern European Time

 

Πέτγουεϊ: «Δεν είναι θέμα ζωής ή θανάτου» (video)

 

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 72-74 Πέιν: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

 

Ανρί: «Ο Μέσι είναι από άλλον κόσμο»

 

Παναθηναϊκός: Σαν σήμερα το πρώτο «πράσινο» Final-4

 

«Υπάρχουν πιθανότητες για τον… Μίτσελ»

 

ΝΒΑ: Δεν αποσύρεται ο Γκίμπσον

 

Στην Καλαμάτα το F4 του Κυπέλλου

 

«Ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ»

 

Στροφή σε Μπενφίκα

 

Πιο χρήσιμος από τον Βάις

 

Έβαλε απίθανο καλάθι για 10 χιλιάδες δολάρια (Video)

 

Πρόβλημα με Καρντόσο και Γκαϊτάν στη Μπενφίκα

 

Μπάγερν Μονάχου: Με απουσίες στο Λονδίνο

 

Στην ΑΕΚ ο εμπορικός διευθυντής του Ολυμπιακού

 

Πελεγκρίνι «Δε φοβόμαστε την Μπαρτσελόνα»

 

Τα γκολ της 25ης αγωνιστικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: