20 Φεβ 2014

"Κορυφαίος νέος τερματοφύλακας ο Καπίνο"

Αγγλική ιστοσελίδα έκανε αφιέρωμα στους κορυφαίους τερματοφύλακες κάτω των 20 ετών ανά τον κόσμο και επέλεξε τον Στέφανο Καπίνο ως τον καλύτερο γκολκίπερ. Στη 10άδα και ο Νίκος Γιαννακόπουλος του Πανιωνίου.

Ο Στέφανος Καπίνο δεν θεωρείται ένα απλό ταλέντο πλέον, αλλά οδεύοντας στην ηλικία των 20 ετών έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη...

Υπολογίζοντας αυτές τις ικανότητες του, η ιστοσελίδα Οutsideoftheboot.com έφτιαξε ένα αφιέρωμα για τους καλύτερους τερματοφύλακες κάτω των 20 ετών και εστίασε στον νεαρό γκολκίπερ του τριφυλλιού, τον οποίο κατέταξε ως τον κορυφαίο κάτω από τα γκολπόστ.

Η δεκάδα της βρετανικής ιστοσελίδας στη θέση του τερματοφύλακα είναι πάρα πολύ δυνατή και αποτελεί παράσημο για τον Καπίνο ότι καταλαμβάνει την κορυφή της. Αναλυτικά η δεκάδα με σειρά κατάταξης:

1ος: Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός), 2ος: Ολιβερ Ζελένικα (Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ), 3ος: Αλφόνς Αρεολά (Παρί Σεν Ζερμέν), 4ος:Τζακ Μπούτλαντ (Στόουκ), 5ος: Λόρις Κάριους (Μάντσεστερ Σίτι, δανεικός σε Μάιντς), 6ος: Σον Μακ Ντέρμπτ (Σάντνες), 7ος: Γιαν Ομπλακ (Μπενφίκα), 8ος: Νίκος Γιαννακόπουλος (Πανιώνιος), 9ος:Αντρέας Λάιτνερ (Αντμίρα Βάκερ), 10ος: Σόντρε Ρόσμπαχ (Οντς).

Σημειώνεται στην 8η θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται και το όνομα του τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Νίκου Γιαννακόπουλου.

Όσον αφορά το κείμενο για τον Στέφανο Καπίνο, αυτό εξηγεί γιατί οι συντάκτες τον επέλεξαν ως τον καλύτερο στην κατηγορία του:

"Η πρώτη σημαντική παρουσία του το 2013 ήταν η συμμετοχή του στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής σεζόν. Ξεκίνησε τη φετινή χρονιά από εκεί ακριβώς που τελείωσε, δηλαδή πρώτη επιλογή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κυνηγάει τον τίτλο και ψάχνει τρόπο για να σταματήσει τον Ολυμπιακό. Μία τεράστια ευθύνη για έναν παίκτη που είναι ακόμη στην εφηβεία του.

Αλλά ο Καπίνο έδειξε τη μεγάλη ποιότητά του σ' αυτό το πρωτάθλημα παίζοντας 90λεπτα στα 12 πρώτα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, πριν χάσει για λίγο τη θέση του απ' τον έμπειρο Στέφανο Κοτσόλη. Αν και δεν έχει αγωνιστεί στην εθνική ομάδα από το 2011 (έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών), ο Καπίνο καλείται διαρκώς στην Εθνική Ελλάδας. Επίσης αγωνίστηκε ως βασικός με την U20 της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο κερδίζοντας την πρόκριση απ' τον όμιλο, προτού αποκλειστεί στη φάση των "16".

Δεν είναι εντελώς απίθανη η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Με επιπλέον εμπειρία στους επόμενους μήνες θα μπορούσε ρεαλιστικά να είναι στην ενδεκάδα της Ελλάδας στην καλοκαιρινή διοργάνωση του Μουντιάλ. Το ταλέντο και η πρόοδός του θα προσελκύσουν ακόμη μεγαλύτερη προσοχή απ' όλους στον Καπίνο κι αυτό τον καθιστά ως τη Νο 1 επιλογή μας για τους τερματοφύλακες που πρέπει να προσέξετε μέσα στο 2014". 

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Olympiakos Euroleague

 

Live Streaming.22:05 EuropaLeague Eastern European Time

 

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Καλάθι από το κέντρο με ένα χέρι και… τσάντα ο Βούισιτς! (video)

 

Live Streaming.21:30 Laboral Kutxa vs Barcelona,Live Streaming.21:30 Milano vs Unicaja EuroLeague

 

Live Streaming.20:00 PAOK Saloniki vs SL Benfica,Live Streaming.19:55 Uefa Europa League Simulcast(ολοι οι αγωνες με τα δικα τους Link)

 

Εκπλήξεις στον ΠΑΟΚ!

 

Μπαρτσελόνα: Ύποπτη φοροδιαφυγής!

 

Σε δημόσια διαβούλευση η ρύθμιση για την «Αγιά Σοφιά»!

 

Οι 150 κορυφαίες στιγμές του Κόμπε! (vds)

 

ΤΟ 2011 Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΙΧΕ «ΣΚΟΤΩΣΕΙ» ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ Στο «Μεστάγια» ο τελικός

 

Ελεύθερος ο Ράιτ για Παναθηναϊκό!

 

"Καμίνι η Τούμπα αλλά φαβορί η Μπενφίκα"

 

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ Αποχώρηση διαμαρτυρίας Oυκρανών από το Σότσι

 

Κίεβο, τώρα : Ελεύθεροι σκοπευτές σκοτώνουν εν ψυχρώ!

 

Με άλλη Μπενφίκα έπαιξε ο Ολυμπιακός

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Και στο Βερολίνοοοοοοο… (video)

 

"Κορυφαίος νέος τερματοφύλακας ο Καπίνο"

 

Ντάρμπισαϊρ: Όλα γίνονται στο Καραϊσκάκη

 

Θα πέσουν κορμιά στο ΟΑΚΑ! (το λένε και οι αριθμοί)

 

Παράλογες αποφάσεις στην Ισπανία!

 

Live Streaming.21:45 Arsenal vs Bayern Munchen 0-2(video),AC Milan vs Atletico Madrid 0-1(video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: