26 Φεβ 2014

Ούκιτς: «Άλλη... αυτή η Αρμάνι»

Ούκιτς: «Άλλη... αυτή η Αρμάνι»Καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου δεν έχει πλέον η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, όπως δηλώνει ο Ρόκο Λένι Ούκιτς εν όψει του αγώνα του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στην Ιταλία.

Η νίκη με 73-57 στην πρεμιέρα του Top 16 δεν ξεγελά τον Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο Κροάτης γκαρντ έχει αντιληφθεί πως έκτοτε η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο έχει κάνει άλματα προόδου και το έργο του Παναθηναϊκού μόνο εύκολο δεν θα είναι στο «Forum» το βράδυ της Πέμπτης.
«Αντιμετωπίζουμε την Αρμάνι και γνωρίζουμε πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της πρεμιέρας του Top 16. Οι αντίπαλοί μας παίζουν πλέον πολύ καλύτερα σε σχέση με την τελευταία φορά που τους αντιμετωπίσαμε και ξέρουμε πως δεν είναι η ίδια ομάδα με αυτή που νικήσαμε στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο», δήλωσε ο Ούκιτς.
«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι γιατί πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση της Ευρωλίγκας, όπου θα κριθούν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι», πρόσθεσε. 


Πηγή: Σπορ FM

Live Strreaming.21:45 FC Schalke 04 vs Real Madrid 1-6(video) Champions

 

Live Strreaming.21:45 Galatasaray vs Chelsea 1-1(video) Champions League

 

Το "πάρτι" με Μόγιες σε ένα video!

 

Στέφενς: «Πρέπει να ρισκάρουμε»

 

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ.... «Πόλεμος, αν συνεχίσεις...»

 

Eκλεισε ο Σερμαντίνι

 

Τέλος ο Σάντος από την Εθνική Ελλάδος

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Βροχή» τα ανέκδοτα για Μόγιες! (photos)


ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ABOLA 12 εκατ. ευρώ για Κοεντράο η Γιουβέντους










 

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United 2-0.Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: