14 Φεβ 2014

Αμπέντ: «Στόχος το Κύπελλο»

Αμπέντ: «Στόχος το Κύπελλο»Να πάρουν την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας εκτός τον ΟΦΗ θέλουν στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μεντί Αμπέντ

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλουν στον Παναθηναϊκό, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μεντί Αμπέντ.
Ο μέσος των «πράσινων» τόνισε πως στόχος τους είναι να περάσουν τον ΟΦΗ στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν τον τίτλο κόντρα σε έναν εκ των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ.
Ακόμη, ο Γαλλοαλγερινός αναφέρθηκε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι κλειδί για τα πλέι οφ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Η Πράσινη»:
Για το Κύπελλο: «Στόχος είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου αγωνιστήκαμε με πολλούς νεαρούς παίκτες. Προσπάθησαν αρκετά, έστω κι αν δεν τα κατάφεραν και πλέον πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια με τους ημιτελικούς. Θέλουμε φυσικά να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Αυτός είναι ο στόχος. Πρώτα πρέπει να σκεφτούμε το πρωτάθλημα, αλλά ναι, θέλουμε την πρόκριση και πιστεύουμε σε αυτή».
Για τον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό: «Όντως, είναι ένα παιχνίδι - κλειδί για τον στόχο των play offs και πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι για να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: