23 Φεβ 2014

Το χατ τρικ του Σέποβιτς και το... σοκ του Μίτσελ








Κώστας Κουκουλάς
Υπάρχουν στιγμές που (όπως έχει γράψει και ο Κοέλιο) όλο το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου. Ο Μάρκο Σέποβιτς το έζησε χθες αυτό από πρώτο χέρι. Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε από το πουθενά στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» και από εκεί στο... χατ τρικ.
Για να χρειαστεί να καλέσει ο Μίτσελ τον Σέποβιτς (που σε πολλά προηγούμενα ματς του Ολυμπιακού ήταν ακόμα και εκτός αποστολής) έπρεπε να μείνει ο Ολαϊτάν στην Αθήνα, να είναι τραυματίας ο Βαλντέζ και να χτυπήσει την ώρα του αγώνα και ο Σαβιόλα.
Ολο το... σύμπαν συνωμότησε και ο Σέρβος μπήκε ως αλλαγή στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό και ενώ το σκορ ήταν 0-0. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πετύχει δύο τέρματα -το ένα ο Σέποβιτς-, ο οποίος πέτυχε άλλα δύο και στο δεύτερο ημίχρονο, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε προσωπική του υπόθεση και τη βραδιά σε απόλυτα δική του.
Ομως ο Μίτσελ δεν χάρηκε τη νίκη αυτή όσο θα ήθελε. Το μυαλό του έμεινε -και δικαιολογημένα- στον τραυματισμό του Σαβιόλα. Ο Αργεντινός είναι εκτός με Μάντσεστερ και όπως όλα δείχνουν θα χάσει και τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι την Τρίτη στο ματς της χρονιάς ο Ολυμπιακός θα πάει με έναν επιθετικό, τον Ολαϊτάν, αφού ο Σέποβιτς δεν είναι καν δηλωμένος στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ακόμα και αν ο Σαβιόλα δεν υπολογιζόταν για το αρχικό σχήμα κόντρα στους Αγγλους, είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ, ο οποίος δεν έχει άλλη λύση. Πόσω μάλιστα αν αυτή η λύση είναι ο Σαβιόλα, που ζει -και γι' αυτόν τον λόγο ήρθε άλλωστε το καλοκαίρι στο λιμάνι- για τα μεγάλα ματς...

Πηγή: Goal

ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.¨ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΑΝΤΙΟ,ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΥΤΕ ΓΕΙΑ..¨ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ - ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ ΝΙΑΤΩΝ : 2-0,ημιχρ. 0-0

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ....

 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΝΙΑΤΩΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑ ΠΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ!!!.ΟΙ ΔΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠ.Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΥΦΟ ΠΟΥΛΙ!!!.ΤΟ ΝΕΩΝ/ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ!!!!

 

Live Streaming.21:00 Real Sociedad - Barcelona 3-1(videos)

 

Πρόβλημα με Σουμάχερ

 

Πλατανιάς - Άρης 2-1(video)

 

Live Streaming.19:30 PAOK Saloniki vs Panthrakikos 3-0

 

Live Streaming.19:30 AEK Larnac vs Anorthosis

 

Live Streaming.19:30 Juventus - Torino 1-0 Italy Serie A

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Νέες βολές από Αναστασίου...

 

Επεισόδια και ξύλο στη Λεωφόρο!


ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ Τον Σαββίδη «φοβάται» ο

Σαρρής!


Live Streaming.Atromitos - Xanthi 2-0,PAS Giannina - Veria FC 0-1

 

Live Streaming.18:00 Norwich - Tottenham 1-0 England Premier League

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΜATCHDAY MAGAZINE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ Ινσαουράλδε: «Να αποδείξω ότι είμαι χρήσιμος στον ΠΑΟΚ»

 

Live Streaming.15:00 Panathinaikos - Ergotelis

 

LIVE η κλήρωση του Euro 2016

 

Live Streaming.15:30 Liverpool FC - Swansea 4-3(video),Newcastle - Aston Villa 1-0 England Premier League

 

Live Streaming.15:00 Panathinaikos - Ergotelis 1-1(video)


LIVE η κλήρωση του Euro 2016

 

Το χατ τρικ του Σέποβιτς και το... σοκ του Μίτσελ

Δεν υπάρχουν σχόλια: