12 Φεβ 2014

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τους εισαγγελείς για Αλαφούζο!

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τους εισαγγελείς για Αλαφούζο!Το gazzetta.gr επικοινώνησε με την ΕΠΟ, η οποία επιβεβαίωσε πως, όπως γίνεται με κάθε ανάλογη περίπτωση, οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου πήγαν στον εισαγγελέα!

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε τονίσει: «Η ΕΠΟ οργανώνει τα πάντα. Δεν είναι αμέτοχη και πιστεύω πως συμμετέχει και στους στημένους πίνακες και στις πλαστές ενημερότητες και στις πλαστές κάρτες υγείας. Αν είχαν γίνει ιατρικοί έλεγχοι, ίσως να είχαμε σώσει και κάποια παιδιά που ασχολούνται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο».

Η τοποθέτησή του αυτή ενόχλησε την ΕΠΟ. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με την Ομοσπονδία, η οποία επιβεβαίωσε ότι ήδη έχουν ενημερωθεί εγγράφως οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, καθώς και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ακριτίδης, για τις δηλώσεις του Αλαφούζου. Αυτό είναι κάτι που γίνεται άλλωστε οποτεδήποτε εκφράζονται παρόμοιες τοποθετήσεις που θίγουν την ΕΠΟ, ακόμα και για σχετικά πρωτοσέλιδα.
«Πρέπει και εμείς να διαφυλάξουμε την Ομοσπονδία», έλεγαν χαρακτηριστικά, ενώ εξέφραζαν την απορία τους για τις προαναγγελίες του περί κυρώσεων...
Η ενέργεια της ΕΠΟ πάντως, προσθέτει έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα της κόντρας με τον Παναθηναϊκό... 

Πηγή: Gazzetta
Live Streaming.21:30 Hamburger SV - Bayern Munchen Germany DFB Pokal

Live Streaming.20:00 Atromitos - Olympiakos

 

Με ΗΠΑ οι Παίδες στο Παγκόσμιο

 

Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός 1-0



Σισέ: Δικαιούμαι να ονειρεύομαι το Μουντιάλ

 

Ζαρντίμ: "Καλύτερη η Μπενφίκα"

Live Streaming.22:00 AC Fiorentina - Udinese 2-0 Italy Coppa Italia,West Bromwich Albion vs Chelsea 1-1(VIDEO)Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: