10 Φεβ 2014

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΟ «Αυτό γίνεται αν "πληγώσεις" την περηφάνια του Μέσι»

«Αυτό γίνεται αν  πληγώσεις  την περηφάνια του Μέσι»
Τα δυο γκολ που πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη, ήταν η απάντηση του Αργεντινού στους επικριτές του σύμφωνα με τον προπονητή των «μπλαουγκράνα», Χεράρδο Μαρτίνο.
Όπως είπε ο Μαρτίνο όσοι κριτικάρουν την απόδοση του Μέσι ουσιαστικά «παίζουν» με την περηφάνια του, κάτι που… πληρώνουν οι αντίπαλοι της Μπαρτσελόνα.
«Ασυναίσθητα οι άνθρωποι που μιλούν για εκείνον στην πραγματικότητα παίζουν με την υπερηφάνεια του και αν αγγίξεις την υπερηφάνεια του καλύτερου παίκτη στον κόσμο… οι αντίπαλοι το πληρώνουν και αυτό έγινε», δήλωσε ο Μαρτίνο.
Ο προπονητής των Καταλανών, στάθηκε πολύ στην παρουσία του 26χρονου στην ομάδα εξηγώντας πως και να μην σκοράρει ο Μέσι τραβά την προσοχή των αντίπαλων αμυντικών και έτσι δημιουργεί χώρους για τους συμπαίκτες του.
«Είναι πάντα καθοριστικός, ακόμα και για να τραβήξει απλά τους αντίπαλους αμυντικούς. Σε εκείνον επικεντρώνεται η προσοχή της αντίπαλης ομάδας σε βαθμό που ο ίδιος δημιουργεί χώρο για τους άλλους, οπότε η συμμετοχή του είναι πάντα θετική», πρόσθεσε ο Μαρτίνο.
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας επί της Σεβίλλης και υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, μεταξύ των Καταλανών, της Ρεάλ και της Ατλέτικο. 

Πηγή: Goal

Live Streaming.23:00 Celta de Vigo vs Athletic Bilbao

 

ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΒΙΟΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ. 0-1


 

Live Streaming.17:15 OFI Crete vs Panthrakikos 1-0

 

Η εβδομάδα που (τα) άλλαξαν όλα!

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ Ο Δώνης ζητά τον... υποβιβασμό του ΠΑΟΚ!

 

Ο Μάνταλος στο Περιστέρι

 

Γλίτωσαν την τραγωδία, «γκρίνια» για το «Ντα Λουζ» (video)

 

Live Streaming.22:00 FC Sevilla - Barcelona Spain 1-4( (video)) LIGA BBVA

Δεν υπάρχουν σχόλια: