11 Φεβ 2014

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΤΑ 3% Το ποδόσφαιρο νικά την κρίση στην Ισπανία


Το ποδόσφαιρο νικά την κρίση στην ΙσπανίαΠαρότι ο ισπανικός λαός δε βιώνει τις καλύτερες ημέρες του στη σημερινή εποχή, τα μηνύματα που έρχονται από το χώρο του ποδοσφαίρου δίνουν μια νότα αισιοδοξίας. Όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας(LFP), η προσέλευση στα γήπεδα της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας έχει αυξηθεί σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν κατά 3,03%, ποσοστό που μεταφράζεται σε 223.681 περισσότερους θεατές συγκριτικά με τον Φεβρουάριο του 2013. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα η ομοσπονδία συνολικά 7.615.374 οπαδοί έχουν παρακολουθήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες μέχρι στιγμής στις δύο μεγάλες κατηγορίες, Primera Division και Liga Adelante, όταν ο αντίστοιχος αριθμός για την περσινή χρονιά ήταν 7.391.693.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η άνοδος στον αριθμό των εισιτηρίων και κατ' επέκταση των θεατών οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αύξηση της προσέλευσης στα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας. Αντίθετα, στην Primera ο αριθμός των θεατών υποχωρεί ελαφρώς συγκριτικά με το 2013, καταγράφοντας πτώση κατά 0,47%, όπως παρουσίασε η LFP. 

Πηγή: Goal

Live Streaming.22:00 AC Fiorentina - Udinese Italy Coppa Italia,Live Streaming.22:00 West Bromwich Albion vs Chelsea England Premier League Eastern European Time

 

«Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΏΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ» «Λύσεις για τον αθλητισμό τώρα» ζητά ο ΣΕΓΑΣ

 

Super League: Εγκρίθηκε η προκήρυξη των play offs

 

Πανιώνιος: "Ραντεβού στο χορτάρι"

 

ΠΑΟΚ.Ακόμη ψάχνουν τον κώδικα επικοινωνίας...

 

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Κοντά σε Λαβρίνοβιτς!

 

Σπανός: «Να αποφεύγουμε τις ακραίες δηλώσεις»

 

Ύποπτα παιχνίδια στον διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ!

 

Σερμαντίνι: «Ναι, αν παίζω περισσότερο»

 

Ο πιο extreme πανηγυρισμός της χρονιάς!(video)

 

ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΚΟΣΤΑ, ΚΟΥΡΤΟΥΑ ΚΑΙ ΒΙΓΙΑ Χωρίς τρεις με Ρεάλ η Ατλέτικο!

 

Live Streaming.23:00 Celta de Vigo vs Athletic Bilbao 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: