26 Ιαν 2014

Live Streaming.19:30 Xanthi - Olympiakos 0-2


Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-2

Με γκολ και ασίστ από τον Μάικλ Ολαϊτάν, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια και συνέχισε την προέλασή του προς την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Αποβλήθηκαν Ντε Γκουζμάν και Χολέμπας.




To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Η Ξάνθη είναι μία από τις λίγες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος που παρατάχθηκε χωρίς κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στον Ολυμπιακό. Το γεγονός αυτό βοήθησε να γίνει καλό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό στο πρώτο μέρος κατά το οποίο οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν.
Οι γηπεδούχοι με τις γραμμές τους ψηλά και με πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου έφεραν ουκ ολίγες φορές σε δύσκολη θέση τους πρωταθλητές τους οποίους απείλησαν άμεσα τόσο με τον Τριάδη (19') όσο και με τον Βάλλα (27' κεφαλιά δοκάρι). Στο μεσοδιάστημα όμως ο Ολυμπιακός, που παρατάχθηκε με μοναδικό προωθημένο τον Ολαϊτάν, βρήκε τον τρόπο να πετύχει εκείνος το γκολ (με τον Νιγηριανό από στημένη φάση) και να απλοποιήσει τη ζωή του στο υπόλοοπο του αγώνα.
Η γρήγορη αποβολή του Ντε Γκούζμαν στο 48' επηρέασε τόσο το ρυθμό όσο και τη διάθεση των ομάδων. Η Ξάνθη αναγκαστικά έχασε μέτρα και έπαιξε πιο αμυντικά παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ ενώ ο Ολυμπιακός, ακόμα και με την προσθήκη του Ιμπαγάσα, δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός για την αντίπαλη άμυνα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχασε τον έλεγχο.
Η αποβολή του Χολέμπας με απευθείας κόκκινη στο 73' εξισορρόπησε αριθμητικά το ματς και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να αναθαρρήσουν γεγονός όμως που δεν τους οδήγησε σε μεγάλες ευκαιρίες. Το σουτ του Μάνταλου στο 87' έφυγε λίγο άουτ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ιμπαγάσα έγραψε το 0-2 από την ασίστ του Ολαϊτάν για να σφραγίσουν οι πρωταθλητές μία ακόμη νίκη.

Πηγή: Contra

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ Χ.ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Σ ΜΑΝΗΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 2-3 ημιχρ. 0-3

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΑΤΣΑΡΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ Αρσεναλ-Λίβερπουλ και Σίτι-Τσέλσι στους «16»

 

Live Streaming.22:30 New York Knicks vs Los Angeles Lakers NBA Eastern European Time

 

Live Streaming.22:00 Barcelona - Malaga CF Spain LIGA BBVA

 

Live Streaming.17:30 Chelsea - Stoke 1-0 (videos)England Capital One Cup



Live Streaming.17:30 PAOK Saloniki - Veria FC 4-1,Asteras Tripolis - OFI Crete 0-0, Πανθρακικός - Πανιώνιος 4-1

 

Live Streaming.16:00 Torino - Atalanta Bergamo 1-0,Cagliari v AC Milan 1-2,Sampdoria - Bologna FC 1-1,Inter - Catania 0-0,Livorno - US Sassuolo 3-1,Parma - Udinese 1-0,Italian Serie A

 

Live Streaming.15:00 Levadiakos - Aris Thessaloniki FC 4-3

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναιτωλικός: Χωρίς απουσίες στο Ηράκλειο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το... γκολ καριέρας του Ρονάλντο που χάθηκε! (vid)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμπληρώνει δύο χρόνια αήττητος κόντρα στον Αρη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ «Θέλω να πάω Μουντιάλ με τα υπόλοιπα παιδιά»

 

Live Streaming.21:45 Lazio vs Juventus 1-1 Italian Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: