4 Ιαν 2014

Live Streaming.14:45 Blackburn - Manchester City 1-1 England Capital One Cup

Μπλάκμπερν-Μάντσεστερ Σίτι 1-1Η κακή Σίτι έμεινε στο 1-1 με την Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ» και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Κύπελλο σε επαναληπτικό.
Η Μπλάκμπερν το πάλεψε, η Σίτι έκανε πολύ κακή εμφάνιση και μάλλον με το τελευταίο σφύριγμα εκείνοι που άξιζαν περισσότερα ήταν οι γηπεδούχοι. Οι παίκτες του Μπόιερ έπαιξαν με πάθος και το τελικό 1-1 στέλνει το ζευγάρι σε επαναληπτικό στο Μάντσεστερ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου.
Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Πελεγκρίνι είχαν την υπεροχή, όμως χωρίς τον Τουρέ στον άξονα ήταν... αγνώριστοι. Πολλά αβίαστα λάθη, ανεξήγητη νευρικότητα και κακή ανάπτυξη. Τζέκο και Νεγρέδο δεν τροφοδοτήθηκαν σχεδόν καθόλου, με τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες. Οι γηπεδούχοι είχαν σωστή αμυντική συμπεριφορά, όμως στο 45’ ήρθε το γκολ για την Σίτι. Μετά από κόρνερ του Σίλβα, ο Τζέκο έπιασε την κεφαλιά και από κοντά ο Νεγρέδο έκανε το 0-1. Όλα έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους.
Οι παίκτες του Μπόιερ, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στην επανάληψη ήταν καλύτεροι. Στο 55’ έφτασαν στην ισοφάριση, όταν ο Παντιλιμόν έκανε λάθος εκτίμηση μετά την κεφαλιά του Ζεστέντ, έχασε την μπάλα και από κοντά ο Νταν έκανε το 1-1. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν καλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη εκείνη του Τέιλορ. Η είσοδος του Τουρέ δεν άλλαξε και πολύ τα πράγματα, ενώ στην αλλαγή του Νάβας φάνηκε πόσο άσχημο ήταν το απόγευμα για την Σίτι. Ο Πελεγκρίνι ήθελε να βγάλει τον Τζέκο, όμως οι Πολίτες... μπέρδεψαν τα νούμερα, με τον Νεγρέδο να περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου...
Ο Νάβας έχασε την καλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο τελευταίο 10λεπτο, ενώ η Σίτι τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 85’ ο Μπογιάτα αντίκρισε δεύτερη – ανόητη – κίτρινη. Με τον επαναληπτικό οι Πολίτες θα πρέπει να ακυρώσουν το ταξίδι προετοιμασίας για τα... ζεστά ΗΑΕ.
Μπλάκμπερν (Γκάρι Μπόιερ): Ρόμπινσον, Σπερ, Νταν, Χάνλεϊ, Χένλεϊ, Γουίλιαμσον (64' Κινγκ), Τέιλορ, Μάρσαλ (81' Κάμπελ), Κρέινι, Λόου, Ζεστέντ (81' Ρόουντς)
Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Παντιλιμόν, Κλισί, Λέσκοτ, Νάστασιτς, Μπογιάτα, Γκαρθία, Φερναντίνιο (64' Τουρέ), Μίλνερ, Σίλβα (88' Σαμπαλέτα), Νεγρέδο (74' Νάβας), Τζέκο 

Πηγή: Gazzetta

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ 6-1 ημιχρ.2-1





Δεν υπάρχουν σχόλια: