1 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κλείνει χορηγία με Cosmos Club και ο ΠΑΟΚ

Μια από τις σημαντικότερες χορηγίες είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τις τις επόμενς ώρες ο ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Bet shop μέσω της Cosmos Club.

Οι παράγοντες του «δικέφαλου» αναζητούν ένα δυναμικό στήριγμα στις δύσκολες εποχές που διανύει ο Ελληνικός αθλητισμός και το άθλημα και σύμφωνα με πληροφορίες του Volleynews.gr, η διοίκηση της ομάδας έχει ζητήσει χορηγία από τη συγκεκριμένη εταιρία που επικεφαλής είναι ο Ελληνοσέρβος επιχειρηματίας Απόστολος Τσιπίδης. Η Εταιρία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (Cosmos Club) έχει καταφέρει να κερδίσει το πανελλήνιο με τις δραστηριότητες της. Να θυμίσουμε πως εδώ και λίγες ημέρες, η Cosmos Club είναι ο Χρυσός χορηγός των Εθνικών ομάδων Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών και αν ολοκληρωθεί το deal ο «δικέφαλος» θα έχει πλέον μπει δυναμικά και στο άθλημα του βόλεϊ που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.
Από volleynews.gr 

Πηγή: PaokMania

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2013!!!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πάγωσαν" τα γήπεδα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Μήτρογλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Έλληνας εργοδότης που μοίρασε 2,5 εκατ. ευρώ παροχές και μπόνους στους εργαζόμενους του

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Χάκετ: Το πρώτο βήμα είναι πάντα σημαντικό


 

Live Streaming.17:00 Arsenal - Cardiff,Live Streaming.17:00 Southampton FC - Chelsea,Live Streaming.17:00 Liverpool FC - Hull,Live Streaming.17:00 Stoke - Everton FC,Live Streaming.17:00 Crystal Palace - Norwich,Live Streaming.17:00 Fulham - West Ham,Live Streaming.17:00 West Bromwich - Newcastle,Live Streaming.17:00 Sunderland - Aston Villa England Premier League

 

Live Streaming.14:45 Swansea - Manchester City 2-3 England Premier League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ Το σταυροδρόμι του αιώνα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανασκόπηση NBA 2013 (vids &pics)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα προφητικά λόγια του Σουμάχερ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: