28 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βούκιτς: «Με θέλουν εδώ. Ανατριχιάζω στην Τούμπα»

Βούκιτς: «Με θέλουν εδώ. Ανατριχιάζω στην Τούμπα»
Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς νιώθει ευτυχής στον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε πως πρόθεση της ομάδας είναι να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί της.
Ο άνθρωπος που έχει αποδειχτεί πολλάκις «χρυσή» αλλαγή στον ΠΑΟΚ, Ζβόνιμιρ Βούκιτς, δεν κρύβει μιλώντας στον σερβικό Τύπο πως νιώθει χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη. Αποκαλύπτει, δε, πως πρόθεση του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να τον κρατήσει στις τάξεις του.
«Η ομάδα θέλει να με κρατήσει, κάτι που δείχνει ότι ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις που υπήρχαν και εκτιμούν την προσφορά μου. Είναι όλα πολύ όμορφα εδώ, οι συνθήκες εργασίας, το κλίμα στην ομάδα, ο κόσμος… Ανατριχιάζω όποτε παίζω στην Τούμπα», ανέφερε ο 34χρονος άσος.
«Είμαστε μέσα σε τρεις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα είμαστε δεύτεροι, στο Κύπελλο βρισκόμαστε στα προημιτελικά και συνεχίζουμε στους 32 του Europa League όπου θα παίξουμε με την Μπενφίκα», πρόσθεσε και κατέληξε: «Η ομάδα μας ενισχύθηκε. Πήραμε τον Μάρτενς από την Άλκμααρ, που παίζει στην ίδια θέση με μένα, αλλά τώρα είναι τραυματίας. Επίσης αποκτήσαμε έναν γνωστό μέσο, τον Μαντούρο, που έχει περάσει από Βαλένθια κα Σεβίλλη. Δεν ξέρω αν θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές. Είναι θέμα του προέδρου και των συνεργατών του». 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:45 Southampton FC vs Arsenal 2-2,Manchester United vs Cardiff City 2-0,Norwich City vs Newcastle United 0-0,Swansea City FC vs Fulham FC 2-0,Crystal Palace vs Hull City 1-0,Liverpool FC vs Everton FC 4-0 Premier League σε γραφική απεικόνιση.Real Madrid vs Espanyol 1-0 (VIDEO.) Copa del Rey.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφώνησε με Φούλαμ ο Μήτρογλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με το μυαλό στην Μάλαγα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς κόσμο στον Βόλο ο Παναθηναϊκός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ Στους Σανς και για το υπόλοιπο ο Μπαρμπόσα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το γκολ του αιώνα όπως δεν το ‘χετε ξαναδεί! (video)


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:NBA Top10: Γκρίφιν και Ντουράντ κλέβουν την παράσταση

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Nέα πρόταση της Φούλαμ 14.5 εκατ. ευρώ για Μήτρογλου!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πόρτα» Βάις σε Στόουκ για το Κατάρ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βραβευμένος και ...απλήρωτος ο «καλύτερος έλληνας αγρότης»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Σουδανός που θα αλλάξει το μπάσκετ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:H απάντηση του Βενγκέρ στο Μουρίνιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Υποψιασμένος ο Αναστασίου


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από το αεροδρόμιο στο... γήπεδο

Δεν υπάρχουν σχόλια: