26 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ «Θέλω να πάω Μουντιάλ με τα υπόλοιπα παιδιά»


«Θέλω να πάω Μουντιάλ με τα υπόλοιπα παιδιά»
Ένας χρόνος εκτός γηπέδων ήταν πολύς για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο νεαρός άσος της Σάλκε επέστρεψε γερός στις υποχρεώσεις της γερμανικής ομάδας και ελπίζει πως σύντομα θα βρεθεί ξανά στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος καθώς ονειρεύεται να είναι με την εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» και μίλησε για τα δύσκολα που πέρασαν, αλλά και τα όνειρά του από εδώ και πέρα. Αναλυτικά τα κυριότερα αποσπάσματα...
Πώς βίωσες όλο αυτό το διάστημα της απουσίας σου από τα γήπεδα;
«Ήταν πολύ δύσκολοι μήνες, όπως είναι για κάθε παίκτη που έχει υποστεί έναν τέτοιο τραυματισμό. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά, ενώ ο χρόνος κυλούσε αργά. Ποτέ, όμως, δεν τα παράτησα. Δούλευα καθημερινά για να επανέλθω και σκεφτόμουν τη στιγμή που θα παίξω πάλι σε επίσημο αγώνα. Και αυτή ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, στο παιχνίδι κόντρα στη Φράιμπουργκ».
Ποιοι ήταν εκείνοι που σου στάθηκαν περισσότερο αυτούς τους 13 μήνες;
«Η οικογένειά μου πρώτα από όλα, ο γιατρός μου εδώ στη Γερμανία, ο κ. Γκοντόλιας, ο μάνατζέρ μου, φίλοι μου, συμπαίκτες μου στην Εθνική ομάδα και στη Σάλκε και φυσικά άνθρωποι της ομάδας».
Μίλησες με τον κ. Σάντος;
«Είχαμε επαφή και μίλησα, επίσης, και με τον κ. Φύσσα».
Ποιο είναι το επόμενο βήμα;
«Να μπω σιγά-σιγά στους αγώνες τώρα που ξεκινάει πάλι το πρωτάθλημα να πάρω χρόνο συμμετοχής, καθώς με τη Φράιμπουργκ και τη Νυρεμβέργη πέρασα ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών και να αποκτήσω ρυθμό».
Στη συνέχεια;
«Πρώτα ο Θεός να είμαι υγιής, θέλω πολύ επιστρέψω στην εθνική ομάδα και να πάω στο Μουντιάλ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. Θα δουλέψω σκληρά και ελπίζω να τα καταφέρω. Έχουμε τέσσερις μήνες μπροστά μας…».
Πώς θα χαρακτήριζες τον όμιλο (Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία) της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ; Τι μπορούμε να περιμένουμε;
«Θεωρώ ότι οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Κατά την προσωπική μου άποψη, δεν υπάρχει φαβορί. Πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε τις δυνατότητες για να τα καταφέρουμε και αποδείξαμε μέχρι σήμερα ότι στα δύσκολα παρουσιαζόμαστε δυνατοί. Θέλουμε να προκριθούμε στα νοκ-άουτ και όποιοι βρεθούν στη Βραζιλία θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».
Πριν από μερικούς μήνες υπήρξε η πληροφορία ότι η Λίβερπουλ χτύπησε την πόρτα της Σάλκε για την απόκτησή σου. Είναι αλήθεια;
«Ναι. Είχαμε μιλήσει με την Λίβερπουλ, αλλά ήταν στη μέση και ο τραυματισμός και δεν προχώρησε… Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να αυξήσω το χρόνο συμμετοχής μου στη Σάλκε για να κερδίσω μία θέση στην ενδεκάδα. Το μυαλό μου είναι στην ομάδα, στο πώς θα πάμε καλά, και στην Εθνική».
Η Σάλκε θα καταφέρει να επιβιβαστεί στο τρένο που οδηγεί στους ομίλους του Champions League;
«Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Να βγούμε πάλι στο Champions League. Μπορεί να μην είμαστε τώρα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, αλλά η ομάδα διαθέτει ποιότητα και λύσεις και πιστεύω να τα καταφέρουμε».
Πηγή: Goal

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ Χ.ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Σ ΜΑΝΗΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 2-3 ημιχρ. 0-3

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΑΤΣΑΡΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ Αρσεναλ-Λίβερπουλ και Σίτι-Τσέλσι στους «16»

 

Live Streaming.22:30 New York Knicks vs Los Angeles Lakers NBA Eastern European Time

 

Live Streaming.22:00 Barcelona - Malaga CF Spain LIGA BBVA

 

Live Streaming.17:30 Chelsea - Stoke 1-0 (videos)England Capital One Cup



Live Streaming.17:30 PAOK Saloniki - Veria FC 4-1,Asteras Tripolis - OFI Crete 0-0, Πανθρακικός - Πανιώνιος 4-1

 

Live Streaming.16:00 Torino - Atalanta Bergamo 1-0,Cagliari v AC Milan 1-2,Sampdoria - Bologna FC 1-1,Inter - Catania 0-0,Livorno - US Sassuolo 3-1,Parma - Udinese 1-0,Italian Serie A

 

Live Streaming.15:00 Levadiakos - Aris Thessaloniki FC 4-3

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναιτωλικός: Χωρίς απουσίες στο Ηράκλειο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το... γκολ καριέρας του Ρονάλντο που χάθηκε! (vid)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμπληρώνει δύο χρόνια αήττητος κόντρα στον Αρη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ «Θέλω να πάω Μουντιάλ με τα υπόλοιπα παιδιά»

 

Live Streaming.21:45 Lazio vs Juventus 1-1 Italian Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: