9 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάντζιος: Να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία

Για το ντέρμπι της Θράκης με την Ξάνθη στην Κομοτηνή (12/1) μίλησε ο προπονητής του Πανθρακικού, Ακης Μάντζιος, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (9/1), ο οποίος αναφέρθηκε και σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν.
"Εχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και ποιοτική ομάδα όπως η Ξάνθη και θέλουμε πολύ τη νίκη.
Υπάρχουν ιδιαιτερότητες σε αυτό το ματς, λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει αλλά από την δική μας πλευρά θα το προσεγγίσουμε όπως όλους τους αντιπάλους.
Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και να δείξουμε και πάλι καλό πρόσωπο, αλλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση, η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα, ειδικά από τη μέση και μπροστά και πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις. Εχουμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα.
Το μόνο πρόβλημα, πέρα του Κουτσόπουλου που εγχειρίστηκε και του ευχόμαστε όλοι περαστικά και γρήγορα κοντά μας, είναι ο τραυματισμός του Χρήστου που θα είναι τουλάχιστον για δύο εβδομάδες εκτός δράσης.
Πέρα από το τι δείχνει η βαθμολογία ο βασικός μας στόχος είναι η σωτηρία και θέλουμε να επιτευχθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα", είπε αρχικά ο προπονητής του Πανθρακικού.
Τέλος, αναφέρθηκε και σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν: "Εχω ενημερωθεί για τα σενάρια αυτά, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται να διαψεύσουμε σενάρια που αναφέρουν ως αντικαταστάτη του Κάσες παίκτη από Κ20 ομάδας χαμηλότερης κατηγορίας.
Με τον Κάσες υπάρχει όντως έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας αλλά και από διάφορες άλλες. Τίποτα όμως δεν είναι ανακοινώσιμο.
Είμαστε κοντά σε 1-2 περιπτώσεις όσον αφορά τις μεταγραφές και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Πρόκειται για μεσοαμυντικό και μεσοεπιθετικό". 

Πηγή: Sport.gr
Live Streaming.21:45 Milano vs Olympiakos Euroleague

 

Live Streaming. 20:00 Iraklis Saloniki vs PAOK Saloniki

 

Live Streaming.20:00 Fenerbahce vs FC Barcelona Euroleague.Eastern European Time



 

Live Streaming.19:00 AS Roma vs Sampdoria Italian Tim Cup.Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λίβερπουλ: Μείωση ή φεύγει ο Τζόνσον

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:H ανάλυση της UEFA για τα παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποχή από τους διαιτητές

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στη Ρεάλ μέχρι το 2018 ο Ροντρίγκεθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η περίεργη ηρεμία του Μελισσανίδη πριν... αποφασίσει

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Περπέρογλου: Η "κλοπή" της χρονιάς!»

 

Live Streaming.23:00 Barcelona - Getafe CF 4-0 (νideos)Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: