21 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»Ο Ερυθρός Αστέρας είναι το φαβορί απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά προπονητής του, Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έκρυψε τον σεβασμό του για τον «Ιστορικό».

«Ο Πανιώνιος δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα. Έχει ηττηθεί στα πρώτα δύο παιχνίδια. Είναι σίγουρο πως έρχεται στο Βελιγράδι για με μεγάλο κίνητρο και για να κάνει καλύτερη εντύπωση. Είναι γεγονός πως είναι μία ποιοτική ομάδα, βρίσκεται στην 3η θέση του ελληνικής λίγκας πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αξίζει σεβασμό. Ωστόσο, μπροστά στο κοινό μας έχουμε την επιθυμία να παίξουμε καλύτερα από ό,τι με τη Νίζνι. Θέλουμε παίξουμε σκληρή άμυνα σε όλο τον αγώνα και να επιβάλουμε το στιλ  παιχνιδιού μας», δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφερόμενος στην αναμέτρηση (22/1,20:15, NS3) του Ερυθρού Αστέρα με τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική της β' φάσης του EuroCup. 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλύκος: "Στόχος η Εθνική..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος


 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: