17 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κούρντι: «Από τις καλύτερες ομάδες ο ΠΑΟΚ»

Ο Αμίρης Κούρντι υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ έχει μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ωστόσο ο Πανιώνιος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για το τι πήγε στραβά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα αποτελεί παρελθόν και κρατάμε μόνο το δεύτερο ημίχρονο. Κατά τη γνώμη μου στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αυτοί που πρέπει να είμαστε σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα. Προσπαθούμε όλη τη βδομάδα να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στον Παναθηναϊκό έτσι ώστε να είμαστε σωστοί απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδό μας».
Για το πως εξηγεί τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας του: «Δεν γνωρίζω. Πιστεύω αντιδρούμε όταν δεχόμαστε γκολ. Το έχουμε δείξει αυτό, όποτε δεχόμαστε γκολ αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού μας και αλλάζει και το πρόσωπό μας μέσα στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό, αλλά πιστεύω πως θα το διορθώσουμε».
Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει και αδυναμίες, τις οποίες θα χτυπήσουμε για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».
 Για το τι χρειάζεται περισσότερο προσοχή: «Πιστεύω πως από το κέντρο και μπροστά η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, είτε από τα πλάγια, είτε με κάθετες. Θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στον τρόπο παιχνιδιού του».
Για το αν νιώθουν πίεση από το γεγονός ότι βρίσκονται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού: «Σίγουρα υπάρχει πίεση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όμως είναι πως όλα τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας θα πρέπει να τα κερδίζουμε και σίγουρα να μην τα χάνουμε. Υπάρχει πίεση, θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτσι ώστε να είμαστε ήρεμοι και να μπορούμε να προσφέρουμε και θέαμα μέσα στο γήπεδο».
Για το αν είναι αισιόδοξος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, ναι. Είπα ότι θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το δεύτερο ημίχρονο που είχαμε με τον Παναθηναϊκό, να το βγάλουμε μέσα στη Νέα Σμύρνη και έτσι πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα»
.


Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΤΟΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ...ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΜΟΥ!!!!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο: "Κόντρα στους πρωταθλητές"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΓΥΘΕΙΟΥ...ΜΕ ΣΥΜΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο 30ος πιο πλούσιος Ρώσος πολίτης!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ....ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΤΟΠΙΚΟ ΝΕΩΝ ΣΠΑΡΤΗΣ!!!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παπάζογλου: «Έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ....Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ...ΕΤΣΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιαννακόπουλος: «Mόνο με συγγνώμη, στο ίδιο τραπέζι με Αγγελόπουλους»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η γκολάρα του Μέσι «τρέλανε» τους σχολιαστές! (vds)

 

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets 110-127 NBA

Δεν υπάρχουν σχόλια: