10 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού

Ο απόηχος της μεταγραφής του Πέτριτς, το ανοιχτό παράθυρο για την απόκτηση στόπερ, ο προβληματισμός για τον Σίλντενφελντ και οι ενδοιασμοί για τον Όλσεν. Ρεπορτάζ και σχόλιο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Η έλευση του Μλάντεν Πέτριτς σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στη διάθεση του ένα "φονικό" δίδυμο στην επίθεση με τους Μπεργκ-Πέτριτς και σίγουρα ο 33χρονος Κροάτης διεθνής φορ που θέλει να πετύχει πολλά γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα για να επιστρέψει στην εθνική του ομάδα για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά για το τριφύλλι. Σε 2-3 εβδομάδες θα είναι έτοιμος και στόχος είναι να βρεθεί σε φουλ φόρμα στα πλέι οφ και στα "καυτά" παιχνίδια του κυπέλλου όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό.
Η περίπτωση του Πάτρικ Όλσεν θα ξεκαθαρίσει τελικά την ερχόμενη εβδομάδα και όπως φαίνεται ο Παναθηναϊκός δεν "καίγεται" για τον 20χρονο Δανό μέσο. Σίγουρα ανοίγει μια πόρτα με την Ίντερ ο δανεισμός του για έξι μήνες με προοπτική επέκτασης του για έναν ακόμη χρόνο, όμως από την άλλη πλευρά "κλείνει" πόρτες σε νεαρούς παίκτες από τις ακαδημίες (Δώνης-Αναστασόπουλος για παράδειγμα), εκτός και αν δεν είναι τόσο απλή υπόθεση η ανανέωση του συμβολαίου του Τάσου Λαγού, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση της διοίκησης και από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του για την επόμενη σεζόν.
Το πρόβλημα που υπάρχει στο δημιουργικό κομμάτι για τον Παναθηναϊκό το έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές αλλά ο Αναστασίου περιμένει και ποντάρει πολλά στην επιστροφή του Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός αποτελεί προσωπική του επιλογή και όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόκειται να ανάψει τώρα το "πράσινο" φως για την έλευση δημιουργικού μέσου, το καλοκαίρι βλέπουμε, άλλωστε τότε θα γυρίσει πιθανότατα και ο Γιώργος Καραγκούνης.
Σίγουρα υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης δεν κατάφερε να εξελιχθεί στον ηγέτη της "πράσινης" άμυνας και μάλλον θα μας αποχαιρετήσει τον Ιούνιο, οπότε και λήγει ο δανεισμός του από τη Ντιναμό Μόσχας. Τώρα είναι δύσκολο να διακοπεί ο δανεισμός του από τους Ρώσους, ήρθε και ο Πέτριτς, άρα γιατί να "σπάσει" η παρέα των Κροατών, ενώ το κίνητρο που έχει και ο Σίλντενφελντ για να πάει στο Μουντιάλ, μαζί με τον Πράνιτς και τον Πέτριτς, ενδεχομένως να του αλλάξουν την αγωνιστική του εικόνα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Παράλληλα δεν περισσεύουν και χρήματα.
Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται πάντως από τώρα για στόπερ αλλά όπως όλα δείχνουν για το καλοκαίρι, εκτός αν προκύψει κάποια εξαιρετική ευκαιρία μέσα στον Ιανουάριο... επιπέδου Πέτριτς με χαμηλό κόστος. 

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:30 Laboral Kutxa vs Panathinaikos Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντόστανιτς: Εχουμε την κατάλληλη ψυχολογία για τη νίκη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνοντας μία νίκη

 

Live Streaming.20:00 Anadolu Efes vs Unicaja Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρεμιέρα στην Ορλεάνη για Κυριακοπούλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παράσχος: "Τεράστιο το κίνητρο για μας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΓΙΕΣ Οι οχτώ, που είναι προς αποχώρηση από την Γιουνάιτεντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΡΙΝΟ Ταχτσίδης: «Να τα πάω καλά με την Τορίνο, για το Mundial»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσάβι: "Ο Λέο είναι ο καλύτερος του κόσμου"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει ο Φαν Πέρσι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καλαμάρι γίγας στις ακτές της Καλιφόρνια

 

Live Streaming.22:00 Udinese - Inter 1-0(video) Italy Coppa Italia,Real Madrid - Osasuna 2-0 (videos)Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: