19 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Περήφανος που μπορώ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα»

«Περήφανος που μπορώ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα»Ο ομογενής δημοσιογράφος, Τας Μελάς, μίλησε για την επιλογή του να τραγουδήσει live τον Εθνικό Ύμνο σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης, προς τιμήν των Ελλήνων του NBA, πριν το ματς Μπακς - Γκρίζλις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τας Μελάς στο  «Έθνος»:

«Κάθε μέρα ψάχνουμε να βρούμε κάτι καλό για την εκπομπή μας. Και με αφορμή το παιχνίδι στο Μιλγουόκι όπου θα υπήρχαν τρεις Έλληνες, ήθελα να κάνω την παρουσίαση με έναν διαφορετικό τρόπο. Ένιωσα την ανάγκη να τραγουδήσω τον εθνικό μας ύμνο και το έκανα. Νιώθω πολύ περήφανος που μπορώ να εκπροσωπήσω και εγώ την Ελλάδα από αυτό το πόστο. Ξέρω πόσο μεγάλη ευθύνη έχω στο επίσημο κανάλι του NBA και θέλω να βγάλω όλους τους Έλληνες ασπροπρόσωπους», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Πριν από την εκπομπή είχα ετοιμάσει τον εθνικό ύμνο και ήμουν πανέτοιμος να τον ψάλλω. Εκτός των άλλων ήθελα να τον προβάλω στην Αμερική και στο κοινό του NBA. Τους άρεσε! Πήρα πολλά θετικά μηνύματα! Και ξέρεις, δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες βλέπουν NBA και τους αρέσει. Πραγματικά χαίρομαι πολύ που μπόρεσα να προβάλω με τη σειρά μου την πατρίδα. Νιώθω περήφανος

Αναφορικά για το «Shut up!» (μφτ: «Σκάσε!») που είπε στον συνάδελφό του που επιχείρησε να τον διακόψει όσο έψαλλε τον ύμνο, τόνισε πως: «Απαγορεύεται να διακόπτει κάποιος έναν εθνικό ύμνο! Γι' αυτό του είπα να σκάσει! Το άξιζε!».

Μιλώντας για την παρουσία των τριών Ελλήνων στο ΝΒΑ, για τον Αντετοκούνμπο είπε πως: «Σίγουρα θα τον δούμε στο φετινό All Star Game των ρούκι! Στο ντραφτ ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες πιθανότητες εξέλιξης. Πιστεύω ότι θα γίνει μεγάλος παίκτης στο μέλλον». Για τον Κουφό τόνισε ότι: «Είναι πολύ καλό να τον έχει η Εθνική. Είναι ένας παίκτης χρήσιμος σε μια ομάδα του NBA, αφού μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ», ενώ για τον Καλάθη πω: «Δεν έχει βρει ακόμα έναν ρόλο στο Μέμφις. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ ίσως και να του ταιριάζει περισσότερο».

Ο Τας Μελάς παραδέχτηκε πως παρακολουθεί και το ελληνικό μπάσκετ: «Ομολογώ ότι είμαι μεγάλος φαν του Διαμαντίδη! Όταν ήταν νεότερος θα μπορούσε να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα του NBA! Είναι ένας παίκτης που κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Απίστευτος! Μου θυμίζει λίγο τον Τσόνσι Μπίλαπς. Και ο Σπανούλης μου αρέσει, ο οποίος ήρθε να παίξει στους Ρόκετς. Μόνο που είναι περισσότερο σκόρερ, ενώ ο Διαμαντίδης είναι πιο ολοκληρωμένος. Λόγω του Διαμαντίδη συμπαθώ τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φανατικός, αλλά μου αρέσει αυτή n ομάδα. Εξάλλου απ' όσο γνωρίζω κατακτάει τα πάντα τα τελευταία χρόνια...». 

Πηγή: Exedra

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ 6-2 ημιχρ.2-0


 

Live Streaming.19:30 Veria FC - Panathinaikos

 

Live Streaming.18:00 Chelsea vs Manchester United 3-1(videos),English Premier League

 

Live Streaming.17:15 Ergotelis - Xanthi 2-2,PAS Giannina - Kalloni Lekanopedio 1-2,Apollon Smirnis - Asteras Tripolis 1-2(Link?)

 

Live Streaming.16:00 Bologna vs Napoli 2-2,Catania vs AC Fiorentina 0-3,Genoa vs Inter Milan 1-0,Atalanta Bergamo vs Cagliari 1-0,AC Chievo Verona vs Parma 1-2,US Sassuolo vs Torino FC 0-2 live με στατιστικά και γραφική απεικόνιση Italian Serie A

 

Live Streaming.15:00 Aris Thessaloniki FC - Atromitos 0-0

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Περήφανος που μπορώ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μαγικό" κάρφωμα από τον Πολ Τζορτζ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν σεβάστηκε το ρόστερ του ο Στέφενς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ομάδα συνόλου ο Παναθηναϊκός»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Για αυτό σου βγάζουν το καπέλο, ρε Μίτσελ!

 

Live Streaming.21:45 Juventus - Sampdoria Italy 4-2 Serie A

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Περήφανος που μπορώ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μαγικό" κάρφωμα από τον Πολ Τζορτζ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν σεβάστηκε το ρόστερ του ο Στέφενς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ομάδα συνόλου ο Παναθηναϊκός»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Για αυτό σου βγάζουν το καπέλο, ρε Μίτσελ!

 

Live Streaming.21:45 Juventus - Sampdoria Italy 4-2 Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: