8 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι αρχές αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το ατύχημα του Σουμάχερ

Οι αρχές αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το ατύχημα του ΣουμάχερΟ εισαγγελέας, Πατρίκ Κιουνσί που έχει τεθεί επικεφαλής της έρευνας για το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης αναφέρθηκε σε όλες τις λεπτομέρειες που έχουν ανακαλύψει έως τώρα, αν και η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Οι αρχές εξέτασαν και αναλύουν τα δεδομένα του οπτικού υλικού από την κάμερα του Σουμάχερ, ενώ περιμένουν υλικό και από κάμερα τουρίστα που εκούσια κατέγραψε το συμβάν.

«H έρευνα προχώρησε εξετάσαμε τα σκι, το κράνος και το οπτικό υλικό από την κάμερα του Σουμάχερ. Έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε για να ολοκληρώσουμε την έρευνα. Ακούσαμε ότι υπάρχει οπτικό υλικό από άλλη πηγή σύμφωνα με δημοσιεύματα δικά σας το οποίο δεν το έχουμε δει ακόμη αλλά θα θέλαμε. Όλα όσα γίνονται αποτελούν κοινό τόπο για σοβαρά ατυχήματα. Το ατύχημα έγινε στο Μεριμπέλ, διέσχιζε το σημείο ανάμεσα σε δυο πίστες μια κόκκινη και μια μπλε. Ο Σουμάχερ είναι προφανώς πολύ καλός σκιέρ και χτύπησε στο κεφάλι 6 μέτρα εκτός πίστας. Έχασε τις αισθήσεις του σ' ένα σημείο 9 μέτρα εκτός πίστας», ανέφερε ο Κιουνσί.
«Εξετάσαμε το φιλμ από την κάμερα που έφερε στο κράνος του. Είναι ξεκάθαρο - αξιοποιήσιμο και επιβεβαίωσε όλες τις πληροφορίες ώστε να συνθέσουμε την πορεία και να γνωρίζουμε επακριβώς το μονοπάτι που ακολούθησε ο Σουμάχερ. Το φιλμ αυτό εξετάζεται από ειδικό και ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε θέση να ξεκαθαρίσουμε ακριβώς τις συνθήκες του ατυχήματος».
Ο εισαγγελέας επεσήμανε στη συνέχεια ότι τα πέδιλα του Σουμάχερ ήταν σε άριστη κατάσταση, ενώ οι ειδικοί που πλαισίωναν το Γάλλο επιθεωρητή αρνήθηκαν να δώσουν ακριβή εκτίμηση για την ταχύτητα του Σουμάχερ τη στιγμή που χτύπησε το βράχο.
«Είναι δύσκολο για εμένα να υπολογίσω την ταχύτητα. Οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην έρευνα είναι πιθανώς πιο αρμόδιοι να μας πουν πώς μπορούμε να υπολογίσουμε την ταχύτητά του. Ο Σουμάχερ είναι πολύ καλός σκιέρ. Πήγαινε στην αριστερή πλευρά της πίστας. Το έδαφος εκεί είχε μεγαλύτερη κλίση. Εξαιτίας αυτής της κλίσης προσπάθησε να μειώσει την ταχύτητα, αλλά το έδαφος ήταν ακόμη περισσότερο καμπυλωτό. Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την ταχύτητα σε χιλιόμετρα», ανέφερε ένας ερευνητής.
Τόνισαν πως το σπάσιμο του κράνους δεν καταδεικνύει το μέγεθος της ταχύτητας και πως το απόλυτο νούμερο αυτής δεν έχει τόση σημασία στην έκβαση της έρευνάς τους.
Επιπλέον δεν υπάρχει κατάθεση των εμπλεκομένων ότι ο Σουμάχερ πήγε να βοηθήσει κάποιον. Επίσης δε φαίνεται κάτι τέτοιο από το οπτικό υλικό. Η διάρκεια του οπτικού υλικού είναι 2 λεπτά.
Σε άλλη ερώτηση γιατί τους πήρε πέντε ημέρες να πάρουν την κάμερα του Σουμάχερ, ο ερευνητής είπε ότι «Η οικογένεια είχε στην κατοχή της την κάμερα γιατί μέχρι σήμερα είχαμε επικεντρωθεί στην ιατρική εξέλιξη της υπόθεσης. Η κάμερα μας δόθηκε αργότερα. Η κυρία Σουμάχερ ήταν εξόχως συνεργάσιμη». 

Πηγή: AEK365

Live Streaming.23:00 Barcelona - Getafe CF Spain Copa del Rey

 

Live Streaming:21:45 Manchester City - West Ham England Capital One Cup,Live Streaming:22:00 AC Fiorentina - AC Chievo Verona Italy Coppa Italia

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΟ EUROCUP Κακό ευρωπαϊκό «ποδαρικό» για τον Πανιώνιο!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μπάχαλο" στη FIFA με τις ημερομηνίες!

 

Live Streaming 20:00 Olympiakos - Asteras Tripolis Greece Cup

 

Live Streaming.19:00 APOEL vs AEL Limassol Cyprus Cup

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αφαίρεσαν τα κασκόλ της Σπόρτινγκ από το άγαλμα του Εουσέμπιο!

 

Live Streaming :17:30 Aiginiakos FC - Panionios Athens(πιθανον) Greece Cup

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν γίνεται καλοκαίρι το Μουντιάλ στο Κατάρ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φραγμό … στους υποβιβασμούς



 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλένθια: Θέλει τον Άσπας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Τζαμάριο Μουν στον Ολυμπιακό!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λίνο: "Μόνο στα χαρτιά φαίνομαι 37"

 

Live Streaming.23:00 Valencia CF - Atletico Madrid 1-1 Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: