31 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τεχνίτης και σκόρερ ο Χούσεν»

Ο Ολλανδός πρώην προπονητής της Βέροιας Τον Κάανεν, σκιαγραφεί στο novasports.gr το αγωνιστικό προφίλ του νέου αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Ντάνι Χούσεν.

«Τεχνίτης και σκόρερ ο Χούσεν»Ο 47χρονος τεχνικός, που πέρασε νωρίτερα στη φετινή σεζόν από τη «Βασίλισσα του Βορρά» και πλέον κάθεται στον πάγκο του Άρη Λεμεσού στην Κύπρο, γνωρίζει φυσικά καλά την ολλανδική Eredivisie και τους παίκτες που αγωνίζονται εκεί.

Χαρακτηρίζει λοιπόν καλό τεχνίτη και σκόρερ τον 23χρονο συμπατριώτη του, ενώ ανυπομονεί να τον δει εν δράσει στον «Δικέφαλο του Βορρά» μαζί με τους Μαντούρο και Μάρτενς!

«Ο Ντάνι είναι ένας κλασικός επιθετικός. Είναι παίκτης με καλή τεχνική και κρατά πολύ καλά τη μπάλα. Ξέρει πώς να σκοράρει και έχει την ποιότητα για να παίρνει καλές θέσεις μέσα αλλά και γύρω από την περιοχή», μας ανέφερε ο Κάανεν όσον αφορά τα πλεονεκτήματα του Χούσεν. Από μειονεκτήματα όμως; «Δεν είναι πολύ γρήγορος. Θα έπρεπε να είναι πιο ταχύς με τη μπάλα στα πόδια», εντοπίζει ο Ολλανδός τεχνικός.

Όσον αφορά τη μέχρι τώρα καριέρα του νέου παίκτη του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Άρη Λεμεσού τονίζει: «Είχε εκπλήξει τους πάντες όταν πήγε από τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και τη Φορτούνα Σιτάρντ στον Άγιαξ. Προηγουμένως ήταν και στη Φούλαμ, αλλά δεν τα κατάφερε εκεί. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, όμως στον Άγιαξ ήταν καλός κυρίως όταν έμπαινε σαν αλλαγή».

Σύμφωνα με τον Κάανεν, ο ΠΑΟΚ δημιουργεί πολύ καλό και ποιοτικό «πυρήνα» υπό τις οδηγίες του Χουμπ Στέφενς με τις προσθήκες των Χούσεν, Μαντούρο και Μάρτενς.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει ο Χούσεν στην Ελλάδα, όπου οι οπαδοί είναι ανυπόμονοι. Όμως ο Στέφενς δημιουργεί μία ποιοτική ομάδα, βασισμένη στην τεχνική και το passing game με ποδοσφαιριστές όπως ο Μαντούρο, ο Μάρτενς -ο οποίος για μένα είναι μεγάλος παίκτης- και τώρα ο Χούσεν», κατέληξε ο Ολλανδός τεχνικός. 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: MUNDOBASKET 2014 Δεν αποσύρθηκε απ' τις wild cards η Ρωσία!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: TWEET ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ Χαρούμενος ο Φέρντιναντ για τη φυγή Μήτρογλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θερμή υποδοχή στον Παναθηναϊκό (pics)


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αφιέρωμα της FIFA στον Μήτρογλου


Live Streaming.20:00 Galatasaray vs Zalgiris Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Η UEFA Όποιος έχει χρέη, «κόβει» παίκτες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μίτσελ: Ο Πέρες είναι καλύτερος του Βάις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξάνθη: Χωρίς Παΐτο, Κάλβο στο «Κλ. Βικελίδης»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και Χόλτμπι η Φούλαμ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο απίστευτος Κάιλς Χάινς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην Κύπρο για την Ανόρθωση ο Νικοπολίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Μήτσιος στο Φάληρο, Κουτσιαύτης στο Ηράκλειο

 

Live Streaming.21:45 Real Madrid - Maccabi Tel Aviv 74-68 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: