1 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα προφητικά λόγια του Σουμάχερ...

Ο Μίκαελ Σουμάχερ στην τελευταία του συνέντευξη πριν από το ατύχημα στις Άλπεις, είχε κάνει μια προφητική δήλωση που προκαλεί αίσθηση.
Ο άνθρωπος που πήρε την τελευταία συνέντευξη του Μίκαελ Σουμάχερ, πριν από το ατύχημα στις Άλπεις, ο δημοσιογράφος Κάι Έμπελ αποκάλυψε στην Bild την προφητική δήλωση του Γερμανού πιλότου.
"Μιλήσαμε στις 17 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν πάει στις γαλλικές Άλπεις για διακοπές με την οικογένειά του. Ήταν πολύ χαρούμενος και ανυπομονούσε γι’ αυτό", υποστήριξε σχετικά και αναφερόμενος στη συζήτηση που είχε με τον Μίκαελ Σουμάχερ για το αν είναι εθισμένος στην αδρεναλίνη και την ταχύτητα, με όσους κινδύνους συνεπάγεται αυτό, είπε: "Όχι, δεν νομίζω πως ήταν κάτι τέτοιο και δεν ήθελε να τον βλέπουν έτσι. Ήξερε τα όριά του, είτε οδηγούσε είτε έκανε σκι. Απλώς τα όριά του ήταν διαφορετικά από ενός απλού ανθρώπου. Όπως κάθε πιλότος της Formula 1, είχε διαφορετική σχέση με την ταχύτητα. Μου είπε πως ποτέ δεν βγαίνει από τα όριά του. Κάποτε μου είχε πει πως πιστεύει στη μοίρα. ‘Δεν μπορώ να μην κάνω κάποια πράγματα από το φόβο πως μπορεί να πάθω κάτι. Αν κάτι μου συμβεί, τότε ίσως είναι γραφτό μου’, μου είχε πει".
Λίγες μέρες αργότερα η μοίρα "έπαιξε" άσχημο παιχνίδι στον 44χρονο Γερμανό πιλότο και τα λόγια του αυτά αποδείχτηκαν προφητικά. 

Πηγή: Contra

Live Streaming.19:30 Manchester United - Tottenham England Premier League Eastern European Time

 

Live Streaming.14:45 Swansea - Manchester City England Premier League

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2013!!!

 

Live Streaming. 22:00 Indiana Pacers vs Cleveland Cavaliers 91-76 ΝΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: