23 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάει για Μαρκάνο ο Ολυμπιακός

Μίτσελ και διοίκηση αποφάσισαν πως θα πρέπει να καλυφθεί με μεταγραφή το κενό του Δημήτρη Σιόβα. Ο Ισπανός τεχνικός θωρεί πως ο Ιβάν Μαρκάνο είναι ο κατάλληλος για να καλύψει επάξια τη θέση και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον αμυντικό της Ρούμπιν Καζάν με τη μορφή δανεισμού.


Μεταγραφική σύσκεψη έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1) στο Ρέντη μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που είχαν φέρει σε αδιέξοδο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχετικά με την κάλυψη του κενού του αντί-Σιόβα.
Ο Μίτσελ και οι διοικούντες αποφάσισαν πως το κενό του έλληνα αμυντικού θα πρέπει να καλυφθεί με μεταγραφή (υπήρχαν σκέψεις να μην γίνει τελικά κίνηση) και ο ισπανός τεχνικός θεωρεί πως ο κατάλληλος για τη θέση είναι ο Ιβάν Μαρκάνο.
Ο ισπανός αμυντικός, που πέρασε με επιτυχία από το Λιμάνι στη δεύτερη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε, ανήκει στη Ρούμπιν Καζάν και το συμβόλαιό του είναι πολύ υψηλό.
Ο Μαρκάνο αμείβεται με 2,5 εκ. αυρώ ετησίως και η ρωσική ομάδα μόνο σίγουρο δεν είναι πως θέλει να τον παραχωρήσει. Ως εκ τούτου γίνεται κατανοητό πως η περίπτωσή του είναι δύσκολη.
Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο είναι αποφασισμένοι να απευθυνθούν στη διοίκηση της Ρούμπιν Καζάν και να ζητήσουν τον Μαρκάνο με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς.
Παρά τις δυσκολίες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν πως η περίπτωση του Μαρκάνο είναι ιδανική, καθώς ο ισπανός γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο εύκολη η προσαρμογή του σε σχέση με άλλους παίκτες.
Παράλληλα διαθέτει τα χαρακτηριστικά του Σιόβα (αριστεροπόδαρος με ύψος ικανός στο ψηλό παιχνίδι), ενώ μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας με την ίδια επιτυχία.
 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.22:00 Atletico Madrid vs Athletic Bilbao Spain Copa del Rey.Eastern European Time

Live Streaming. 21:15 Bayern vs Galatasaray,Live Streaming.21:45 FC Barcelona vs Unicaja Euro League Basketball  
Live Streaming.21:05 Maccabi Tel Aviv vs Partizan Euro League Basketball

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: Sold out με Παναθηναϊκό!

 

Live Streaming.20:00 Fenerbahce vs Panathinaikos Euro League Basketball

 

Live Streaming. 20:00 Panionios Athens vs Aiginiakos


Live Streaming.18:45 CSKA Moscow vs Real Madrid Euro League Basketball Eastern European Time

 

Live Streaming.17:00 Asteras Magoulas vs Olympiacos Volos

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Κυριακόπουλος, η λύση για το μέλλον

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Ρεάλ του Μεσίνα και η κρίση!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΗΠΑ - Οι διαθέσιμοι για Μουντομπάσκετ και Ολυμπιακούς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φιλικό με τη Νότια Κορέα η εθνική

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ «MUNDO DEPORTIVO» «Νίκος Γκάλης, ο τελευταίος μεγάλος Έλληνας ήρωας»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι με Ολυμπιακό»

 

Live Streaming.21:45 Manchester United - Sunderland 1-0 πεν.1-2 (videos) England Capital One Cup,AC Milan - Udinese 1-2 (videos) Italy Coppa Italia,UD Levante - Barcelona 1-4 Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: