7 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Ο ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΣ ΣΤΟΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΓΕΤΗ Με Σανκαρέ στην αποστολή για Ολυμπιακό ο Αστέρας

Με Σανκαρέ στην αποστολή για Ολυμπιακό ο Αστέρας
Ένας φίλος από τα παλιά επιστρέφει στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα της Τετάρτης (8/1) με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην πρώτη αγωνιστική για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Καλίφα Σανκαρέ, περί του οποίου ο λόγος, είναι στους «εκλεκτούς» του Στάϊκου Βεργέτη αλλά αποτελεί ερωτηματικό αν ο νεαρός τεχνικός αφήσει κάποιον από τους Γκόϊαν, Ζησόπουλο στον πάγκο, για να ξεκινήσει βασικός. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός είχε αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι με προορισμό την Αλ Αραμπί στο Κατάρ στην οποία δεν «έπιασε» και επέστρεψε στον Αστέρα τη φανέλα του οποίου φόρεσε σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος, την περίοδο 2012-13.
Κατά τα άλλα, εκτός αποστολής έχουν μείνει οι βασικοί μεσοεπιθετικοί Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, ο δεξιός ακραίος αμυντικός Λούι, ο μεσοαμυντικός Κουρμπέλης και ο επιθετικός Μπακασέτας.
Ο Αστέρας Τρίπολης θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» στον… επαναληπτικό του επεισοδιακού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, τον περασμένο Μάιο, έχοντας ως… αντίπαλο και την παράδοση. Σε οχτώ επισκέψεις στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, κατά το παρελθόν, έχει καταφέρει να πάρει μόνο μία ισοπαλία.
Η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κυριακόπουλος, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Σέτι, Ουσέρο, Εντό, Γογωνάς, Μουνάφο, Κάφα, Ουρτάδο, Μπαράλες, Χουάνμα, Καράσκο. 

Πηγή: Goal

Live Streaming.23:00 Valencia CF - Atletico Madrid Spain Copa del Rey Eastern European Time

 

Live Streaming.21:45 Sunderland - Manchester United England Capital One Cup Eastern European Time


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαγορεύονται οι συναθροίσεις λόγω της ανάληψης της ευρωπαϊκής προεδρίας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσάμπιονς Λιγκ: Αυτή είναι η μπάλα του τελικού! (photo)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ Τριπλή ανταλλαγή από Σέλτικς, Θάντερ, Γκρίζλις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίθανη γκολάρα! (VIDEO)

Δεν υπάρχουν σχόλια: