3 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βενγκέρ: "Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Μπερμπάτοφ"


Ο Αρσέν Βενγκέρ διαψεύδει τις φήμες που θέλουν την Άρσεναλ να ενδιαφέρεται για τον Βούλγαρο επιθετικό Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Αρσέν Βενγκέρ στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Βούλγαρος επιθετικός της Φούλαμ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Άρσεναλ.
Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα με τον Ολιβιέ Ζιρού και τον Νίκλας Μπέντνερ να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Ο Ζιρού δεν αγωνίστηκε στον νικηφόρο αγώνα της Άρσεναλ επί της Κάρντιφ με 2-0 που διατήρησε τους "κανονιέρηδες" στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ ενώ ο Μπέντνερ τραυματίστηκε λίγα λεπτά αφότου είχε σημειώσει το πρώτο γκολ της Άρσεναλ απέναντι στην Κάρντιφ.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Άρσεναλ ήταν έτοιμη να κάνει πρόταση 2 εκατομμυρίων λιρών στον Βούλγαρο ωστόσο, ο Βενγκέρ διέψευσε τις φήμες με δηλώσεις του πριν το ματς με την Τότεναμ για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.
"Ο Μπερμπάτοφ δεν είναι ένα από τα ονόματα που σκεφτόμαστε αυτή την στιγμή", ήταν ξεκάθαρα τα λόγια του Αλσατού.
Για τον αγώνα με την Τότεναμ ο Βενγκέρ αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών όπως των Ζιρού, Γκιμπς και Ράμσεϊ. Επιστρέφει ο Οζίλ που έχασε τα τρία τελευταία ματς της Άρσεναλ. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.15:00 Lokomotiv Kuban vs CSKA Moscow Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κορυφαίος προπονητής της Πορτογαλίας ο Ζαρντίμ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επίθεση Παναθηναϊκού σε Μπαρτζώκα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πολύ κοντά σε Γιαταμπαρέ"

 

Live Streaming.21:30 Panathinaikos - Armania Jeans Milano 73-57,Barcelona - Anadolu Efes 84-65 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: