21 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορύφωση του... Δράματος

Δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα άρχισε το... δράμα για τον Ολυμπιακό, συνεχίστηκε στη Δράμα και κορυφώθηκε τη Δευτέρα (20/1) στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της Α1 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Σε λιγότερο από έναν μήνα, οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν υποχρεωθεί σε 5 ήττες, εκ των οποίων οι τέσσερις οδυνηρές.
Η αρχή έγινε στις 23 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, όταν και ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ακολούθησε η ήττα - σοκ από τον ΚΑΟΔ για το πρωτάθλημα, οι δύο απανωτές ήττες στην Ευρωλίγκα από Μιλάνο και Μπαρτσελόνα, ενώ η πεντάδα των ηττών έκλεισε στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής.
Στο διάστημα αυτό έχει κάνει τρεις νίκες. Μια εντυπωσιακή επί της Φενέρμπαχτσε, μία με την ψυχή στο στόμα επί της Νέας Κηφισιάς στο ΣΕΦ και μία επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, με έναν φανταστικό Σπανούλη, ο οποίος χθες (20/1) πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση από τότε που πήγε στον Ολυμπιακό (1/10 σουτ, 4 λάθη).
Ενα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα που γιγαντώνει τα προβλήματα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, σε συνδυασμό με τις απουσίες των Λο - Πέτγουεϊ. Φαίνεται, λοιπόν, ότι το μεταβατικό στάδιο από το 23-0 και όσον αφορά τις προσθήκες των Κόλινς και Μουν, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζουν την Λαμποράλ Κούτσα σε ένα παιχνίδι ουσίας και ψυχολογίας.
Κι αν η ήττα (όχι η έκταση του σκορ) στο Μιλάνο ήταν κάτι φυσιολογικό (μόνο η Ρεάλ έχει περάσει φέτος από εκεί) ή ακόμα και αυτή από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ μπορεί να χαρακτηριστεί φυσική συνέπεια του ντεφορμαρίσματος, το παιχνίδι στη Βιτόρια είναι καθοριστικό για τη συνέχεια. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κερδίσουν -εκτός από βαθμούς και- ημέρες ηρεμίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο προερχόμενοι από ένα μπαράζ αρνητικών αποτελεσμάτων (με τραγικά ποσοστά), που έχει άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία των παικτών.
Για το λόγο αυτό προβλέπεται group therapy στην ομάδα. Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, όπου Μπαρτζώκας και παίκτες μίλησαν για περίπου 20 λεπτά, αναμένεται να συνεχιστεί και την Τρίτη (21/1), ενώ δεν αποκλείεται να παρέμβουν και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ. Απογοήτευση υπάρχει, αλλά και εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες. Και φυσικά πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει από το τέλμα.

Live Streaming.21:45 AS Roma vs Juventus Italy Coppa Italia ,Live Streaming.21:45 West Ham United vs Manchester City England Capital One Cup,Live Streaming.22:00 Espanyol vs Real Madrid Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλύκος: "Στόχος η Εθνική..."

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Μαδρίτης



 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Θα έχω ένα σπουδαίο 2014"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΤ κατά ΝΕΡΙΤ

  

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ράντονιτς: «Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον εισαγγελέα Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Οικονομίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η δήλωση στη κάμερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαζεύεται κόσμος στο ΝΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέφυγαν τον κίνδυνο Αρντίλες και Βίλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οργή και ανασφάλεια νιώθουν οι Έλληνες


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Άρσεναλ ζητάει 8 εκ. για τον Κάμπελ

 

Live Streaming.22:00 West Bromwich - Everton FC 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: