2 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Όποιος δεν αντέχει στο ΟΑΚΑ, να μείνει σπίτι του…"

Συνέντευξη στην Gazzetta Dello Sport παραχώρησε ο Λούκα Μπάνκι εν όψει της έναρξης του Top 16 και της αναμέτρησης της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό. O κόουτς της ιταλικής ομάδας μίλησε με καλά λόγια για το Τριφύλλι, ενώ στάθηκε και στο... καυτό ΟΑΚΑ.


"Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα για… Final Four. Πρόκειται για ένα σύνολο με βάθος, εμπειρία και παίζει στην έδρα του. Όποιος δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση του ΟΑΚΑ, καλύτερα να μείνει σπίτι του", δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα ο Μπάνκι.
Οσον αφορά τους στόχους της Αρμάνι στην Ευρωλίγκα, ανέφερε: "Η απόκτηση του Χάκετ μάς κάνει πιο ανταγωνιστικούς και μας γεμίζει φιλοδοξίες ακόμη και να προκριθούμε στα προημιτελικά".
Τέλος, σχολίασε και τον Ολυμπιακό, λέγοντας: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι στο επίπεδο της περσινής χρονιάς, γιατί δεν έχει τον Χάινς και τον Παπανικολάου, ενώ τώρα τραυματίστηκε και ο Λο. Όμως και τις δύο περασμένες χρονιές δεν ήταν ο πιο δυνατός και στο τέλος πήρε τον τίτλο". 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:30 Panathinaikos - Armania Jeans Milano,Live Streaming.21:45 Barcelona - Anadolu Efes Euroleague

 

Live Streaming.19:45 Galatasaray Liv Hospital Istanbul - Maccabi Tel Aviv,Live Streaming.20:00 Unicaja Malaga - Laboral Kutxa Vitoria,Live Streaming.20:00 Partizan NIS Belgrade - Real Madrid Euroleague Eastern European Summer

 

Live Streaming.16:45 Paris Saint Germain vs Real Madrid Friendlies Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O ΠΑΟΚ θα κάνει… θόρυβο το 2014

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Κάκος στο Αγρίνιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ Μόνο στην Ελλάδα η αφή της Φλόγας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Μήτρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: