7 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποικιλίδης: Δεν υπάρχει πιο ευνοημένη ομάδα από τον Ολυμπιακό

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικοιλίδης, μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Μαντούρο, την παρουσία του κόσμου στην Ξάνθη, ενώ παράλληλα απάντησε και στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του Δικεφάλου, τονίζοντας πως δεν υπάρχει πιο ευνοημένη ομάδα από τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποικιλίδη στο Αθλητικό Metropolis: Για τον Μαντούρο: «Επειδή έτυχε να είμαι στην προπόνηση, από τα προσόντα που είδα πρόκειται για έναν καλό ποδοσφαιριστή,. Αλλά δεν είμαι προπονητής για να κρίνω αν θα παίξει ή πότε θα παίξει. Αλλά από την πρώτη εικόνα που μου έδειξε πρόκειται για έναν καλό παίκτη. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο που έπαιξε σε μεγάλες ομάδες και μακάρι να βοηθήσει». Για την παρουσία του κόσμου: «Όπως σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι που μας δίνεται η ευκαιρία να έχουμε κόσμο, έτσι και τώρα αρκετός κόσμος βρέθηκε στην Ξάνθη και η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή. Σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι που μας δίνεται η ευκαιρία για εκδρομές, δείχνει πως η παρουσία τους κρίνει την νίκη. Τόσο σε Βέροια, Κομμοτηνή, Ν.Σμύρνη, φάνηκε ξεκάθαρα αυτό». Για την εικόνα της Τούμπας: «Αν θέλετε να κάνουμε κάποιες συγκρίσεις σχετικά με την προηγούμενη χρονιά, είμαστε καλύτερα. Φυσικά ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε, αλλά μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχει η απαραίτητη οικονομική δυνατότητα για όλους, υπάρχει κόσμος που υποφέρει, αλλά και πάλι ο κόσμος δείχνει να είναι κοντά στην ομάδα. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου όπως στα εκτός έδρας παιχνίδια έτσι και στα εντός. Έχουμε καλή ομάδα, θεωρώ ότι θα γίνει καλύτερη και σίγουρα ο κόσμος αποτελεί βαρόμετρο για την πορεία της ομάδας».
Για το γεγονός πως υπάρχουν πολλές ανατροπές
: «Σημασία έχει πως κερδίζουμε. Μακάρι να μην έρθει ποτέ κακό αποτέλεσμα και να πηγαίνουν όλα καλά στην πορεία για τον ΠΑΟΚ. Το αν είμαστε τυχεροί το λένε οι αντίπαλοι μας. Στο παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης κάναμε 30 τελικές παίζαμε μονότερμα και δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Εκεί τι έγινε; Στο παιχνίδι της Ξάνθης ναι μεν η ομάδα δεν ήταν σε καλή κατάσταση αλλά προς τα τελευταία λεπτά υπήρξε ασφυχτική πίεση προς την εστία της Ξάνθης και μπήκανε τα γκολ στο τέλος. Και τα τελευταία λεπτά, μέρος του παιχνιδιού είναι».
Για τον Μαρινάκη: «Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, μιλάνε πολύ αυτοί που τα βρίσκουν όλα έτοιμα. Ο Σαββίδης βρήκε μια ομάδα με πολλά οικονομικά προβλήματα και προσπαθεί για το καλύτερο. Δεν θέλω να πω πολλά αλλά θεωρώ πως ο κ. Σαββίδης ότι έχτισε, το έχτισε μόνος του, όχι όπως κάποιοι άλλοι. Καλό θα ήταν να μην ειπωθεί κάτι τέτοιο από τον Μαρινάκη, ούτε για τα χρέη. Αν πάμε πίσω έχουμε να θυμηθούμε πολλά. Πιο ευνοούμενη ομάδα από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει». Για τις μεταγραφές: «Δεν είμαι ο αρμόδιος, πιστεύω πως θα γίνουν και άλλες προσθήκες, αλλά προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι». 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίθανη γκολάρα! (VIDEO)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Υπουργός του Σαμαρά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης! (ΦΩΤΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προπόνηση με Μαντούρο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Μικρή βελτίωση για Σουμάχερ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ Κρίσιμη συζήτηση μεταξύ Τσέλσι και Μάτα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις Μπαρτζώκας-Πεδουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: