1 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ Το σταυροδρόμι του αιώνα

Το σταυροδρόμι του αιώνα
Τα παιχνίδια της μοίρας είναι πάντα απρόβλεπτα και συνεπικουρούμενα από τα τραγικά λάθη που έγιναν έφεραν τον Αρη στην πιο δύσκολη, ίσως, στιγμή της ιστορίας του την χρονιά που κλείνει έναν αιώνα ζωής. Στις 25 Μαρτίου του 2014 ο τεράστιος αυτός σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του, όμως σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, η χρονιά που διανύουμε από σήμερα φαντάζει σταυροδρόμι.
Ο Αρης καλείται για ακόμα μια φορά να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει και να διαψεύσει τις... Κασσάνδρες που έχουν αρχίσει να κάνουν λόγο για πιθανή διάλυσή του και υποβιβασμό στη Γ' Εθνική. Κάποιοι σκοπίμως και άλλοι λόγω άγνοιας παρουσιάζουν σαν ιδανική λύση το συγκεκριμένο σενάριο, το οποίο όμως δεν μπορεί να προχωρήσει, καθώς και το ΑΦΜ του Ερασιτέχνη είναι χρεωμένο, με ένα αρκετά μεγάλο ποσό, που καθιστά απαγορευτική τη χρήση του.
Η μοναδική λύση για τον Αρη, προκειμένου να γιορτάσει όπως του ταιριάζει τα 100ά γενέθλιά του, είναι η έλευση ενός οικονομικά εύρωστου επενδυτή. Μέχρι να γίνει, όμως, αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμείνει ζωντανός ο Αρης είναι να αγωνίζεται στη Super League, εισπράττοντας και τα ανάλογα έσοδα.
Ενίσχυση
Το σταυροδρόμι του αιώνα
Οι διοικούντες την ΠΑΕ Αρης έχουν πάρει, σε συνεργασία με τον Σούλη Παπαδόπουλο, την απόφαση για ενίσχυση του ρόστερ βλέποντας το... αυτονόητο. Οτι μαζί με την αλλαγή στα διοικητικά δρώμενα και προπονητή χρειάζονται και ποιοτικές προσθήκες προκειμένου να ανέβει επίπεδο η ομάδα τους. Η απόκτηση του Στέφανου Γουναρίδη ήταν η αρχή, ενώ παρά τα δεκάδες ονόματα που έχουν προταθεί στους «κίτρινους», η απόφαση του Σούλη Παπαδόπουλου είναι να γίνουν μόνο μεταγραφές που μπορεί άμεσα να βοηθήσουν. Οι Μπουγαΐδης και Βλάχος φαίνεται ότι είναι μια ανάσα από το «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Αρης προσπαθεί να πάρει και τον Βλαχοδήμο.
Διαιτησία
Η πολύ μέτρια αγωνιστική παρουσία του Αρη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αποτελεί μια πολύ σημαντική παράμετρο για την τελευταία θέση της βαθμολογίας, όχι όμως και δικαιολογία για την άσχημη αντιμετώπισή του από τη διαιτησία. Οι «κίτρινοι» είναι ένα από τα τέσσερα μεγάλα μεγέθη της φετινής Super League, σε καμία όμως των περιπτώσεων δεν λαμβάνουν αντιμετώπιση ανάλογη του μεγέθους τους. Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ έχει δύσκολο έργο μπροστά της, προκειμένου οι επαφές με τους αρμόδιους φορείς να έχουν αποτέλεσμα και οι «κίτρινοι» να διασφαλίσουν το 50%-50% σε κάθε παιχνίδι τους.
Το σταυροδρόμι του αιώνα
Επενδυτής
Η ανάγκη έλευσης επενδυτή θα πρέπει να είναι ο νούμερο ένα στόχος των διοικούντων τον Αρη, αν δεν θέλουν η ομάδα τους να φυτοζωεί συμμετέχοντας απλά στο πρωτάθλημα. Επενδυτής «κανονικός», που να βάλει τα χρήματά του, συνδυάζοντας τη συμμετοχή του στον Αρη με τις υπόλοιπες επαγγελματικές του ασχολίες και όχι κάποιος που απλά θέλει να διαφημιστεί μέσω του ενδιαφέροντός του. Οι διοικούντες τον ΑΣ έχουν ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επαφές για την εξεύρεση ισχυρού επιχειρηματία, πιθανότατα από το εξωτερικό, με τον πρόεδρο Θωμά Γιώτα να είναι αυτός που χειρίζεται αποκλειστικά το συγκεκριμένο θέμα. 
Πηγή: Goal

Live Streaming.14:45 Swansea - Manchester City England Premier League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2013!!!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πάγωσαν" τα γήπεδα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Μήτρογλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Χάκετ: Το πρώτο βήμα είναι πάντα σημαντικό


Live Streaming.17:00 Arsenal - Cardiff,Live Streaming.17:00 Southampton FC - Chelsea,Live Streaming.17:00 Liverpool FC - Hull,Live Streaming.17:00 Stoke - Everton FC,Live Streaming.17:00 Crystal Palace - Norwich,Live Streaming.17:00 Fulham - West Ham,Live Streaming.17:00 West Bromwich - Newcastle,Live Streaming.17:00 Sunderland - Aston Villa England Premier League

 

Live Streaming.14:45 Swansea - Manchester City 2-3 England Premier League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ Το σταυροδρόμι του αιώνα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανασκόπηση NBA 2013 (vids &pics)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα προφητικά λόγια του Σουμάχερ...

Live Streaming. 22:00 Indiana Pacers vs Cleveland Cavaliers 91-76 ΝΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: