4 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Η αξία του Μέσι είναι πάνω από 400.000.000 ευρώ"

Ειδικός στο διεθνές αθλητικό μάρκετινγκ υπολόγισε την αξία του Λιονέλ Μέσι σε 401.274.000 ευρώ ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει ομάδα που δίνει αυτό το ποσό για να τον κάνει δικό της! Διαβάστε λεπτομέρειες.
Ο Χεράλδο Μολίνα έριξε τη "βόμβα". Ο ειδικός στο διεθνές αθλητικό μάρκετινγκ και επικεφαλής της "Euromericas Sport Marketing" αποκάλυψε μιλώντας σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena Ser" ότι η αξία του Λιονέλ Μέσι υπερβαίνει τα 400.000.000 ευρώ και πως υπάρχει ομάδα που φέρεται διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση για να τον αρπάξει μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα.
"Δεν μπορώ να δώσω ονόματα καθώς υπάρχει το θέμα της εμπιστευτικότητας, όμως τρεις μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι εξουσιοδότησαν μία έρευνα αναφορικά με την πραγματική αξία του Μέσι αλλά και το πόσα χρήματα πρέπει να δαπανήσει κάποια ομάδα για να τον πάρει από τη Μπαρτσελόνα.
Η αξία του λοιπόν εκτιμήθηκε στα 401.274.000 ευρώ και μεταξύ των τριών ομάδων που απευθύνθηκαν σε εμάς, υπάρχει μία που αξιολογεί την περίπτωση για να προχωρήσει", δήλωσε χαρακτηριστικά, με τα ισπανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν κατηγορηματικά πως η ομάδα που είναι έτοιμη να κάνει μία τέτοια προσφορά είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

  Ο Μολίνα δεν έμεινε όμως μόνο εκεί καθώς έκανε και μία σύγκριση του Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. "Ο επικοινωνιακός αντίκτυπος του Μέσι ξεπερνάει αυτόν του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος αξίζει 150 με 160 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα μίας έρευνας που διήρκεσε χρόνια. Το να αποκτήσει μία ομάδα τον Μέσι ακόμα και με αυτά τα ποσά θα είναι μία επένδυση με θετικό πρόσημο για αυτήν". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.14:45 Blackburn - Manchester City  England Capital One Cup

Live Streaming.17:15 Ergotelis - Atromitos(LINK?)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σουμάχερ: Επιβαρυμένος… ο εγκέφαλος από προηγούμενο ατύχημα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ακόμη ψηλότερα ο Γκιώνης στην παγκόσμια κατάταξη Ιανουαρίου


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλβέρδε: Τυχερή η Ελλάδα που έχει τον Σάντος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Γι’ αυτό δεν μιλάμε με Σπανούλη & Λάκοβιτς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σοκ με Πολ στους Κλίπερς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το μυστικό του Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται στα συμμετρικά του γόνατα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: