20 Δεκ 2013

Live Streaming.21:30 Eintracht Frankfurt - FC Augsburg 1-1 Germany 1. Bundesliga

Χωρίς νικητή στη Φρανκφούρτη

Άϊντραχτ και Άουγκσμπουργκ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο, το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειές τους, κι έτσι οι γηπεδούχοι παρέμειναν πολύ χαμηλά.

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga. Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Άουγκσμπουργκ έμειναν στο 1-1, πήραν από έναν βαθμό.




ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Γιουνγκ, Σαμπράνο, Άντερσον Μπάμπα, Τζακπά, Σβέγκλερ, Ρόντε, Ρόζενταλ, Σρεκ, Φλουμ, Χοσέλου.
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτς, Φέρχαχ, Κάλσεν-Μπράκερ, Κλάβαν, Όστρτσολεκ, Μπάιερ, Φογκτ, Χαλίλ Αλτιντόπ, Χαν, Βέρνερ, Μπομπαντίγια.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Παρασκευή
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ 1-1 (42' Ρόζενταλ / 33' Μπομπαντίγια)
Σάββατο
Ντόρτμουντ - Χέρτα (16:30)
Βέρντερ - Λεβερκούζεν
Φράιμπουργκ - Ανόβερο
Αμβούργο - Μάιντς
Μπράουνσβαϊγκ - Χόφενχαϊμ
Νυρεμβέργη - Σάλκε (19:30)
Κυριακή
Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ (16:30)
29/01/14
Στουτγκάρδη - Μπάγερν (21:00)

Η βαθμολογία

1. Μπάγερν 44
2. Λεβερκούζεν 37
3. Ντόρτμουντ 32
4. Γκλάντμπαχ 32
5. Βόλφσμπουργκ 29
6. Σάλκε 27
7. Χέρτα 25
8. Άουγκσμπουργκ 24
9. Μάιντς 21
10. Στουτγκάρδη 19
11. Χόφενχαϊμ 18
12. Ανόβερο 18
13. Αμβούργο 16
14. Βέρντερ 16
15. Φρανκφούρτη 15
16. Φράιμπουργκ 11
17. Νυρεμβέργη 10
18. Μπράουνσβαϊγκ 8

*υπεραναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ

Ο πίνακας των σκόρερς

11 γκολ
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)
10 γκολ
Μάριο Μάντζουκιτς (Μπάγερν)
9 γκολ
Στέφαν Κίσλινγκ (Λεβερκούζεν)
Πιέρ-Μισέλ Λασογκά (Αμβούργο)
Βένταντ Ιμπίσεβιτς (Στουτγκάρδη)
Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Ντόρτμουντ)
8 γκολ
Ραφαέλ (Γκλάντμπαχ)
Μαξ Κρούζε (Γκλάντμπαχ)
Ρομπέρτο Φιρμίνο (Χόφενχαϊμ)
7 γκολ
Νίκολαϊ Μίλερ (Μάιντς)
Αντριάν Ράμος (Χέρτα)
Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)
Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ)
Σίντνεϊ Σαμ (Λεβερκούζεν)
Σον Χέουνγκ-Μιν (Λεβερκούζεν) 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεύτερη συνεχόμενη φορά βασικός στους Μπακς ο Αντετοκούνμπο!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέφενς: Καλή εμφάνιση ως κατευόδιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: «Να κοιτάζουμε μόνο προς τα πάνω»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ από Ολυμπιακό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Εκτός με Καλλονή και Ατρόμητο ο Πελέ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το εντυπωσιακό βίντεο για τα 104 χρόνια της Ντόρτμουντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ραμέλ Κάρι για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεύτερη συνεχόμενη φορά βασικός στους Μπακς ο Αντετοκούνμπο!

Δεύτερη συνεχόμενη φορά βασικός στους Μπακς ο Αντετοκούνμπο!Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαρκώς κερδίζει πόντους εμπιστοσύνης και θα 'ναι βασικός και στο Κλίβελαντ (02:30).  

Παρά τη νέα εντός έδρας ήττα απ' τους Νικς (101-107 στις 18/12) ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός με 10 πόντους (2/3δίπ., 6/7β.), 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο (και 3 λάθη) σε 41:46 στην πρώτη συμμετοχή του ως βασικός και πολύ περισσότερο επειδή δε... μάσησε απέναντι στον Καρμέλο Άντονι.
Ο προπονητής του στους Μπακς, Λάρι Ντρου, εκτίμησε την προσπάθειά του και δήλωσε πως θα τον συμπεριλάβει στην αρχική 5άδα κι απέναντι στους Καβαλίερς.
«Νομίζω πως έκανε καταπληκτική δουλειά τις προάλλες. Πρόκειται για μία διαδικασία ωρίμανσης. Αγωνίζεται με τον σωστό τροπο: Με ενέργεια και μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της αναμέτρησης, δίχως να σκοράρει. Αυτό για εμένα είναι τεράστια υπόθεση» είπε ο 55χρονος προπονητής και συνέχισε: «Δε γνωρίζω τι είπε ο Αντετοκούνμπο ή ακόμη κι αν τον κατάλαβαν. Αλλά ένας απ' τους διαιτητές ήρθε και μου είπε πως τους δίνει από μία προειδοποίηση. Eίπε πως όλο μιλούσε ο ένας στον άλλον. Αυτό μου δίνει να καταλάβω πως αυτό το παιδί δεν το βάζει κάτω».
Ο τραυματίας Καρόν Μπάτλερ πρόσθεσε πως «νομίζω πως τα πήγε εξαιρετικά στην άμυνα απλώς και μόνο παρενοχλώντας τον Καρμέλο, έναν απ' τους καλύτερους σκόρερς τη δεδομένη εποχή, κάνοντας του δύσκολη κάθε κατοχή. Όλη την ώρα στον πάγκο τού λέμε να διατηρήσει την ίδια διάθεση με την οποία άρχισε την αναμέτρηση, να 'ναι σκληρός και γεμάτος ενέργεια. Προφανώς ο κόσμος εκτιμά αυτή την προσπάθεια». 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.21:30 Eintracht Frankfurt - FC Augsburg Germany 1. Bundesliga

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέφενς: Καλή εμφάνιση ως κατευόδιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: «Να κοιτάζουμε μόνο προς τα πάνω»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ από Ολυμπιακό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Εκτός με Καλλονή και Ατρόμητο ο Πελέ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το εντυπωσιακό βίντεο για τα 104 χρόνια της Ντόρτμουντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ραμέλ Κάρι για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέφενς: Καλή εμφάνιση ως κατευόδιο

Να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση ως κατευόδιο του 2013 θέλει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Χουμπ Στέφενς, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφενς στη Nova:
"Λέμε διαρκώς πως έχουμε μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών, είμαστε ομάδα και τους χρειαζόμαστε όλους. Θα δούμε πως θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και γι' αυτόν τον αγώνα αλλά πιστεύω πως διαθέτουμε αρκετή ποιότητα που μπορούμε να παρουσιάσουμε την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο για να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουμε".

Σ' ότι έχει να κάνει με το τι σκέφτεται να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του για την επικείμενη αναμέτρηση προκειμένου να κλείσουν νικηφόρα το τρέχον έτος, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ απάντησε:

"Να είναι συγκεντρωμένοι κι αφοσιωμένοι στον αγώνα. Μετά θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στους δικούς τους ανθρώπους και να το γιορτάσουν... ελαφρώς, μια εβδομάδα θαρρώ γιατί θα πρέπει να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και να προετοιμαστούμε για την επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση η οποία θα μας περιμένει στις 5 Ιανουαρίου. Είμαστε χαρούμενοι που αυτό είναι το τελευταίο μας παιχνίδι γι' αυτή τη χρονιά αλλά ακόμη κι έτσι θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση ως κατευόδιο". 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:30 Eintracht Frankfurt - FC Augsburg Germany 1. Bundesliga

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: «Να κοιτάζουμε μόνο προς τα πάνω»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ από Ολυμπιακό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Εκτός με Καλλονή και Ατρόμητο ο Πελέ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το εντυπωσιακό βίντεο για τα 104 χρόνια της Ντόρτμουντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ραμέλ Κάρι για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: «Να κοιτάζουμε μόνο προς τα πάνω»

Αναστασίου: «Να κοιτάζουμε μόνο προς τα πάνω» | onsports.gr
Στόχος του Παναθηναϊκού είναι από παιχνίδι σε παιχνίδι να παρουσιάζεται βελτιωμένος και να κοιτάζει μόνο προς τα πάνω, όπως τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου.
Ο τεχνικός ηγέτης των «πράσινων» σε δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, υποστήριξε πως είναι ικανοποιημένος από την αντίδραση που είχαν οι παίκτες του στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και ξεκαθάρισε πως κοιτά μόνο το ματς που έπεται με την Skoda Ξάνθη.
Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Έλληνα προπονητή:
Όπως συνηθίζει η ομάδα σας την φετινή χρονιά, αντιδρά σωστά μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα. Είδαμε καλό ποδόσφαιρο στη Λιβαδειά, καλή αμυντική συμπεριφορά και επιθετική ανάπτυξη. Είστε ευχαριστημένος από όσα είδατε;
«Θα έλεγα ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και είναι κάτι που το περίμενα. Απλά είναι αυτό που τονίζω και θα το τονίζω, μέχρι τουλάχιστον να αποδείξουμε ότι δεν αδικούμε τους εαυτούς μας. Και είναι κρίμα, γιατί τα παιδιά κάνουν τρομερή προσπάθεια και το σημαντικό ήταν ότι στη Λιβαδειά είχαν τρομερή αυτοσυγκέντρωση, μίλησαν μεταξύ τους, είχαν πολύ καλή επικοινωνία και αυτή η νίκη ήρθε μέσα από την ομαδική δουλειά. Ήταν αυτό που θέλαμε με αποκορύφωμα το τέταρτο γκολ, που έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο την προσπάθεια μας».
Θα σταθώ σε δύο πράγματα. Τα τρία από τα τέσσερα γκολ ήρθαν από παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ δείξατε καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν υπήρξαν κενά διαστήματα. Είναι πράγματα που σας ικανοποιούν;
«Σίγουρα, δεν το συζητάμε. Είχαμε πει από την αρχή ότι θα δώσουμε μεγάλο βάρος στην Ακαδημία και στα δικά μας παιδιά. Θέλουμε να κάνουμε σωστή διαχείριση, τα παιδιά σιγά- σιγά να μπουν στην πρώτη ομάδα και από εκεί και πέρα είναι στο δικό τους χέρι να διατηρηθούν εκεί και να μπορέσουν να εκπροσωπήσουν επάξια τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα η φανέλα είναι βαριά, το γνωρίζουν και οι ίδιοι, όμως νομίζω ότι γίνεται σωστή διαχείριση από όλους. Και από τα παιδιά. Το σημαντικότερο είναι ότι αντιλαμβάνονται και καταλαβαίνουν κάποια πράγματα και νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο κέρδος που έχει αυτή η ομάδα, γιατί ουσιαστικά αυτό θέλουμε. Υπάρχουν αρκετά ταλέντα στις Ακαδημίες μας και σίγουρα τους επόμενους μήνες θα πάρουν χρόνο και άλλοι. Και στην συνέχεια είναι στο χέρι τους...
Αναφορικά με τη συμπεριφορά μας, δεν είχαμε καθόλου "κενά" διαστήματα και αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το κομμάτι της επικοινωνίας. Τα παιδιά μιλούσαν πολύ μεταξύ τους, δουλέψαμε πάρα πολύ τις ημέρες μετά το ματς με τον Ατρόμητο, συζητήσαμε για το τι πρέπει να διορθώσουμε και βελτιώσαμε πάρα πολύ την επικοινωνία μας. Νομίζω πως όταν η επικοινωνία είναι καλή, υπάρχει και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Αυτό είναι κάτι πρέπει να το διατηρήσουμε, γιατί είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε. Μερικές φορές χάνεται η αυτοσυγκέντρωση και μας κοστίζει. Και είναι άσχημο και κρίμα, γιατί δεν το αξίζουμε».
Στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν φάνηκαν οι απουσίες σημαντικών και έμπειρων ποδοσφαιριστών όπως ο Μπεργκ, ο Πράνιτς και ο Σίλντενφελντ. Ελπίζετε ότι και στο ματς με την Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό;
«Ευελπιστούμε. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε να κλείσουμε καλά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι η εικόνα μας ως τώρα ήταν με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά θετική, καθώς είχαμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και αρκετά παιδιά από την Ακαδημία. Αρχίζουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και νομίζω ότι η ομάδα βελτιώνεται όσο περνάει ο χρόνος. Ο στόχος είναι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι, να μπορούμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα παιχνίδια και να σημειώσουμε πιο πολλές νίκες, εντός και εκτός».
Τι περιμένετε στο ματς με την Ξάνθη; Τον Παναθηναϊκό που είδαμε στη Λιβαδειά;
«Αυτό θέλουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στο γήπεδο. Είναι το τελευταίο παιχνίδι, χάνεται λίγο η αυτοσυγκέντρωση, δεδομένου ότι υπάρχει η διακοπή, αλλά θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Και από την άλλη, νομίζω ότι τα παιδιά πλέον έχουν αντιληφθεί πόσο σημαντικό και πόσο χρήσιμο είναι γι' αυτούς να είναι συγκεντρωμένοι και νομίζω ότι αν διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας στο επίπεδο που είχαμε στο ματς με τον Λεβαδειακό, τότε θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε».
Η γνώμη σας για την Ξάνθη;
«Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που είναι αρκετά επικίνδυνη. Δεν σε εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο της, ωστόσο έχει παίκτες αρκετά έμπειρους και ποιοτικούς, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θέλει μεγάλη προσοχή, αλλά όπως έχω ξαναπεί, πιο πολύ πιστεύω ότι το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από εμάς».
Κλείσατε μισή σεζόν ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Ποιος είναι ο προσωπικός σας απολογισμός;
«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για μένα. Ανέκαθεν ήμουν μέλος μιας ομάδας, ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και για μένα η πορεία του Παναθηναϊκού ταυτίζεται πάντα με όλους μας. Δεν ικανοποιούμαστε, θέλουμε περισσότερα, μπορούμε πολλά περισσότερα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και κάθε μέρα».
Τι να περιμένει ο φίλος του Παναθηναϊκού από την ομάδα του στον δεύτερο γύρο;
«Θα έλεγα πιο σταθερή απόδοση, να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να μην πετάμε τους βαθμούς τόσο εύκολα, όπως κάναμε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι όλοι μας πήραμε αρκετά μαθήματα και θα είναι σημαντικό στον δεύτερο γύρο να έχουμε ανάλογη εικόνα με αυτή που δείξαμε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για να μπορούμε να κοιτάζουμε μόνο προς τα επάνω».
Τον Γενάρη θα κινηθείτε μόνο για την απόκτηση επιθετικού ή υπάρχει η περίπτωση και για δεύτερη μεταγραφή;
«Για μένα προσωπικά, προτεραιότητα έχει το ματς με την Ξάνθη, γιατί θέλουμε να τελειώσει καλά η χρονιά. Από εκεί και πέρα, έχω κάνει την έκθεση μου στη διοίκηση, θα συζητήσουμε, θα δούμε πως είναι τα οικονομικά μας και ανάλογα θα δούμε πως θα κινηθούμε». 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:30 Eintracht Frankfurt - FC Augsburg Germany 1. Bundesliga

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέφενς: Καλή εμφάνιση ως κατευόδιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ από Ολυμπιακό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Εκτός με Καλλονή και Ατρόμητο ο Πελέ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το εντυπωσιακό βίντεο για τα 104 χρόνια της Ντόρτμουντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ραμέλ Κάρι για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ από Ολυμπιακό



Αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ από ΟλυμπιακόΤο ντέρμπι της Δευτέρας (23/12) στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αναμένεται να κρίνει και τον τροπαιούχο, με τους «ερυθρόλευκους» να υποβάλουν αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ (αίματος και ούρων) όλων των καλαθοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό των δύο ΚΑΕ.
Όπως ενημέρωσαν οι Πρωταθλητές Ελλάδος: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε σήμερα επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό με κοινοποίηση στην ΕΟΚ επαναφέροντας το αίτημα που είχε υποβάλει στις 12 Οκτωβρίου 2013 για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ (αίματος και ούρων) όλων των καλαθοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό των ΚΑΕ Ολυμπιακού και ΚΑΕ Παναθηναϊκού». 

Πηγή: Basket Blog

Live Streaming.21:30 Eintracht Frankfurt - FC Augsburg Germany 1. Bundesliga

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέφενς: Καλή εμφάνιση ως κατευόδιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ από Ολυμπιακό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Εκτός με Καλλονή και Ατρόμητο ο Πελέ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το εντυπωσιακό βίντεο για τα 104 χρόνια της Ντόρτμουντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ραμέλ Κάρι για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Εκτός με Καλλονή και Ατρόμητο ο Πελέ

Εκτός με Καλλονή και Ατρόμητο ο Πελέ
Την 7η κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα αντίκρισε στο ματς με τον Απόλλωνα ο Πελέ και έτσι αποφασίστηκε ο Πορτογάλος χαφ να εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών στα ματς που ακολουθούν. Ετσι ο Πελέ δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή (22/12) για την 18η αγωνιστική, αλλά και με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο με το νέο έτος (4/1) για την 19η.
Το σημερινό απογευματινό πρόγραμμα του Εργοτέλη αφιερώθηκε σε ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων. Το τελευταίο μέρος περιελάμβανε ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους. Ρεπό είχαν οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.
Με την αυριανή προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 14.00 θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Super League. 

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:30 Eintracht Frankfurt - FC Augsburg Germany 1. Bundesliga

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέφενς: Καλή εμφάνιση ως κατευόδιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ από Ολυμπιακό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το εντυπωσιακό βίντεο για τα 104 χρόνια της Ντόρτμουντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ραμέλ Κάρι για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το εντυπωσιακό βίντεο για τα 104 χρόνια της Ντόρτμουντ!

Οι "κιτρινόμαυροι" έκλεισαν 104 χρόνια και η φιλαρμονική ορχήστρα της γερμανικής πόλης "έντυσε" μουσικά το βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της ομάδας.

Live Streaming.21:30 Eintracht Frankfurt - FC Augsburg Germany 1. Bundesliga

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέφενς: Καλή εμφάνιση ως κατευόδιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ από Ολυμπιακό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Εκτός με Καλλονή και Ατρόμητο ο Πελέ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ραμέλ Κάρι για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ραμέλ Κάρι για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ραμέλ Κάρι για τον ημιτελικό κόντρα στον ΟλυμπιακόΟ Αμερικανός γκαρντ εξηγεί γιατί η ήττα από την Μακάμπι θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μοιράζεται με το gazzetta.gr τις αιτίες της αγωνιστικής αστάθειας του "τριφυλλιού".

Η καλύτερη εφετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού και η επιβλητική νίκη (82-63) επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Κράσνονταρ την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχε συνέχεια και παρ' ότι ο σχεδόν αδιάφορος βαθμολογικά αγώνας με την Μακάμπι, προσφερόταν ως καλή ευκαιρία για αγωνιστική βελτίωση, το αποτέλεσμα (55-68) αλλά κυρίως η αγωνιστική εικόνα των "πρασίνων" δεν σκόρπισαν χαμόγελα. Ειδικότερα όταν τη Δευτέρα (23/12, 19.30) στο ΟΑΚΑ έρχεται ο αήττητος - σε όλες τις διοργανώσεις φέτος - Ολυμπιακός (23-0) για έναν νοκ-άουτ ημιτελικό Κυπέλλου, που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της εφετινής χρονιάς.
Μετά το τέλος του αγώνα, το gazzetta.gr συζήτησε με τον Ραμέλ Κάρι (7π., 4ρ.) τις αιτίες της αξιοσημείωτης αγωνιστικής αστάθειας που παρουσιάζουν οι πρωταθλητές στην εφετινή σεζόν, την μεγάλη ροπή και εξάρτηση που έχουν στα σουτ τριών πόντων. Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ μίλησε με σεβασμό για τους "ερυθρόλευκους", αλλά υπογράμμισε ότι κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού δεν μπορεί συμφιλιωθεί με το σενάριο μίας δεύτερης συνεχόμενης εντός έδρας ήττας!
- Μπορεί το παιχνίδι να ήταν σχετικά αδιάφορο για σας, γιατί η θέση που θα καταλάβετε και ο όμιλος στον οποίο θα συμπεριληφθείτε στο Top-16, εξαρτάται εν πολλοίς από τον αγώνα της Λαμποράλ Κούτσα με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, ωστόσο ήταν μία καλή ευκαιρία να συνεχίσετε το σερί και να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την αγωνιστική εικόνα σας, ενόψει φυσικά και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό... Τι συνέβη και δεν τα καταφέρατε;
«Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θέλει να χάνει και δεν μπαίνει στο γήπεδο για να μην παλέψει, είτε ο αγώνας είναι σημαντικός, είτε όχι! Είμαι απογοητευμένος πρώτα από τον εαυτό μου και κατά δεύτερον από το πρόσωπο που παρουσιάσαμε και αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε καθόλου καλή διάθεση... Ανεξαρτήτως των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα και να μην επιτρέψουμε στην Μακάμπι να επιβάλλει το ρυθμό της... Έχουμε τρεις μέρες να δουλέψουμε πάνω σε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι, γιατί τη Δευτέρα μας περιμένει μία μεγάλη μάχη.»
- Γιατί από τον εφετινό Παναθηναϊκό λείπει τόσο πολύ η σταθερότητα στην απόδοσή του;
«Μας λείπουν οι παίκτες μας, φίλε μου! Είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε πολλούς τραυματισμούς! Κάθε φορά που ένας παίκτης τίθεται νοκ-άουτ, αυτό έχει μεγάλη επίπτωση στη "χημεία" της ομάδας και χαλάει το ρυθμό που μπορεί να έχουμε αποκτήσει σαν σύνολο... Το γεγονός ότι από την αρχή της χρονιάς, ουσιαστικά δεν έχουμε καταφέρει να προπονηθούμε όλοι μαζί, έτσι ώστε να αποκτήσουμε ομοιογένεια, να βρούμε τους αυτοματισμούς μας, έχει προκαλέσει όλη αυτή την αγωνιστική αστάθεια που παρουσιάζουμε σαν ομάδα...»
- Πως αντιμετωπίζετε τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό;
«Έχουμε μπροστά μας, μία πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά και μία μεγάλη πρόκληση. Αυτή τη στιγμή μας λείπουν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Ροκο (σ.σ.: Ούκιτς) που χτύπησε... Αυτή τη στιγμή οι αντίπαλοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι εντυπωσιακό ότι είναι ακόμη αήττητοι στην εφετινή σεζόν. Αλλά νομίζω ότι έχουμε την ομάδα να γίνουμε οι πρώτοι που θα τους κερδίσουν! Μπορεί να έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, να μην έχουμε γίνει πειστικοί με τις εμφανίσεις μας, αλλά το καλό είναι ότι στο ντέρμπι θα πάμε μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα! Οι παίκτες που παίζουν στον Παναθηναϊκό, έχουν αποδείξει ότι είναι νικητές και αυτή η ήττα από την Μακάμπι θα μας δώσει επιπλέον κίνητρο, γιατί στα αποδυτήριά μας, δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να συμφιλιωθεί με δύο εντός έδρας ήττες σε 5 μέρες, ανεξάρτητα με ποιον παίζουμε!»
- Θεωρείς ότι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού εξαρτάται εν πολλοίς από την ευστοχία σας έξω από τα 6.75; Την προηγούμενη εβδομάδα, στο Κράσνονταρ, είχατε 14/23 τρίποντα (60,9%) και διαλύσατε (82-63) την Λοκομοτίβ Κούμπαν. Απόψε σουτάρατε με 18,2% (4/22) και δεν ξεπεράσατε τους 60 πόντους...
«Η αλήθεια είναι ότι ίσως σουτάρουμε υπερβολικά πολύ από την γραμμή του τριπόντου! Αλλά κι αυτό έχει να κάνει με τους παίκτες που έχουμε στην διάθεσή μας και την έλλειψη "χημείας" που χαρακτηρίζει την ομάδα μας! Για παράδειγμα, ο Ροκο (σ.σ.: Ούκιτς) που μπορεί να διεισδύσει και να ανοίξει τις άμυνες, δεν έπαιξε στο 2ο μέρος κι αυτό μας αποσυντόνισε! Ο Παππάς που επίσης είναι πολύ δημιουργικός, τραυματίστηκε μόλις είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και ξαφνικά έρχεται η θλάση του Ματσιούλις που ήταν ο παίκτης που έπαιζε μακριά και κοντά στο καλάθι κι έδινε πολλές λύσεις. Όπως και να 'χει πάντως, πρέπει να ζήσουμε και να επιβιώσουμε γιατί και οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού! Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε τον τρόπο...» 
- Τελειώνοντας, τι είναι αυτό που κάνει καλά ο Ολυμπιακός και το οποίο πρέπει να σταματήσετε;
«Τους αυτοματισμούς που έχει! Αυτή τη στιγμή, είναι ξεκάθαρο έχουν πολύ καλή "χημεία", γουστάρουν πολύ που παίζουν ο ένας για τον άλλον και όταν μία ομάδα έχει ταλέντο, ποιότητα, βάθος και βρίσκεται σ' αυτή την κατάσταση, τότε είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις! Γι' αυτό λοιπόν, πρέπει να περιορίσουμε πολύ τα λάθη και να σουτάρουμε καλά... Αν έχουμε όσα κάναμε σήμερα (σ.σ.: χθες), τότε θα τα πληρώσουμε ακριβά...» 
 

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την Ευρωλίγκα και τον Παναθηναϊκό (vid)


Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (U20)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βοσκάκης στη Ριζούπολη, Στυλιάρας στη Λεωφόρο



LIVE: Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το χρυσό συμβόλαιο του Μήτρογλου

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΠΑΝΤΑ! Μέσι: «Ο Φάους δεν ξέρει από ποδόσφαιρο»

Μέσι: «Ο Φάους δεν ξέρει από ποδόσφαιρο»
Ο Λιονέλ Μέσι βγήκε στην… αντεπίθεση και μιλώντας στο «Rac1» στην Αργεντινή υπερασπίστηκε τον πατέρα του, για την υπόθεση του ξεπλύματος χρημάτων και έριξε τα βέλη του στον οικονομικό αντιπρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Χαβιέρ Φαους, αρνούμενος παράλληλα ότι έχει ζητήσει ένα νέο συμβόλαιο. Για τον Φάους, ο Μέσι είπε χαρακτηριστικά ότι o οικονομικός αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο και πως προσπαθεί να χειριστεί τον σύλλογο, ως εταιρία.
Για τις κατηγορίες ότι ο πατέρας του βοηθούσε την μαφία να ξεπλένει χρήματα μέσω των φιλανθρωπικών φιλικών αγώνων που διοργάνωσε το καλοκαίρι, ο Μέσι δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι επικεντρωμένος στην αποθεραπεία μου και δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο, θέλω να έχω το καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης και δεν διαβάζω τίποτα. Η οικογένεια μου μου είπε κάτι. Λυπάμαι για ότι ειπώθηκε για τον πατέρα μου και για τους φίλους μου, επειδή ότι κάναμε σε αυτά τα παιχνίδια ήταν για να ευεργετήσουμε 100%».
Για το αν ο πατέρα του είναι ο «αποδιοπομπαίος τράγος» ή αν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του σε εκείνον, ο 26χρονος πρόσθεσε: « Είναι αστείο γιατί είμαι δεμένος με τον πατέρα μου και προσωπικά και επαγγελματικά. Αυτός θέλει να είναι ο πρόεδρος της εταιρίας μου και του ιδρύματος μου. Αυτός φροντίζει αυτά τα ζητήματα και εγώ παίζω ποδόσφαιρο. Εκείνος θέλει να φροντίζει τα πάντα».
Για τις δηλώσεις του Φάους, ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρει ένα νέο συμβόλαιο από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι και για το αν όντως ο ίδιος είχε μια τέτοια επιθυμία, σχολίασε: «Ο κ. Φάους είναι ένας άνθρωπος που δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο και θέλει να χειρίζεται την Μπαρτσελόνα σαν εταιρία. Η Μπαρτσελόνα είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο και πρέπει να ηγείται από τους καλύτερους του κόσμου. Ούτε εγώ ούτε κανείς από το περιβάλλον μου έχει ζητήσει ένα βελτιωμένο συμβόλαιο». 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ραμέλ Κάρι για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την Ευρωλίγκα και τον Παναθηναϊκό (vid)


Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (U20)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βοσκάκης στη Ριζούπολη, Στυλιάρας στη Λεωφόρο



LIVE: Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το χρυσό συμβόλαιο του Μήτρογλου

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την Ευρωλίγκα και τον Παναθηναϊκό (vid)

Φαβορί τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να αναφέρεται ακόμα στην Ευρωλίγκα και το... δώρο που θέλει από τον Άγιο Βασίλη.

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (U20)

Παρακολουθείστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης της ομάδας νέων του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ. Το Leoforos.gr είναι στο Κορωπί.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βοσκάκης στη Ριζούπολη, Στυλιάρας στη Λεωφόρο

Ο Μιχάλης Βοσκάκης από το Ρέθυμνο ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη, ενώ στο ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη η ΚΕΔ τοποθέτησε τον Δημήτρη Στυλιάρα από την Αιτωλοακαρνανία.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών για τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής της Super League:
Σάββατο (21/12)
15.00: ΟΦΗ - Παναιτωλικός
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
17.15: Ατρόμητος - Πανθρακικός
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)
19.30: Απόλλων - Ολυμπιακός
Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Σταυρουλάκης), Ποντίκης (Πρέβεζας)
4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας) 
Κυριακή (22/12)
15.00: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Χαρίσης (Γρεβενών), Πασχάλης (Ηπείρου)
4ος: Γκράνας (Ξάνθης)
17.15: Καλλονή - Εργοτέλης
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)
4ος: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
17.15: Αστέρας Τρίπολης - Βέροια
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)
4ος: Κάμπαξης (Εύβοιας)
17.15: Πλατανιάς - Πανιώνιος
Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής)
4ος: Ανούσος (Λακωνίας)
19.30: Παναθηναϊκός - Ξάνθη
Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)
4ος: Δελφάκης (Αρκαδίας) 
Δευτέρα (23/12)
19.30: ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Κουλά (Ξάνθης)
4ος: Κάκος (Κέρκυρας)

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ραμέλ Κάρι για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΠΑΝΤΑ! Μέσι: «Ο Φάους δεν ξέρει από ποδόσφαιρο»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την Ευρωλίγκα και τον Παναθηναϊκό (vid)



Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (U20)



LIVE: Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το χρυσό συμβόλαιο του Μήτρογλου

LIVE: Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr (13:00) την γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ