7 Δεκ 2013

Live Streaming.21:45 SSC Napoli - Udinese Italy Serie A.Ματσάρα στο «Σαν Πάολο»

Εντυπωσιακό παιχνίδι ανάμεσα σε Νάπολι και Ουντινέζε στο «Σαν Πάολο» με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 3-3.
Ακόμα… σκοράρουν Νάπολι και Ουντινέζε στο «Σαν Πάολο» με τις δύο ομάδες να βοηθούν στην παραγωγή θεάματος για να το τελικό 3-3 που κρίνεται δίκαιο και βολεύει μόνος τους φιλοξενούμενους, καθώς με αυτό το αποτέλεσμα η Νάπολι έμεινε και άλλο πίσω από την κορυφή.
Οι «παρτενοπέι» έδειχναν να «καθαρίζουν» το παιχνίδι όταν ο Πάντεφ στο 38’ έκανε το 1-0 και τρία λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Παρόλα αυτά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το αυτογκόλ του Φερνάντεζ έκανε το 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Ο Φερνάντεζ της Ουντινέζε στο 70 όμως έκανε το 2-2. Ένα λεπτό αργότερα, ο Τζεμαϊλί έδωσε για ακόμα μία φορά το προβάδισμα στους γηπεδούχους για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μπάστα στο 80’.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μάτζιο, Φερνάντεζ, Ραούλ Αλμπιόλ, Ρεβεγιέρ (78’ Μπεχράμι), Τζεμαϊλί (81’ Αρμέρο), Ινλέρ, Καγιεχόν, Πάντεφ (73’ Μέρτενς), Ινσίνιε, Ιγκουαΐν.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ερτό (68’ Μαϊκόσουελ), Ντανίλο, Ντομίτσι, Γκάμπριελ Σίλβα, Μπάστα, Αλάν, Λατσάρι, Περέιρα, Φερνάντεζ (83’ Νάλντο), Λόπεζ (80’ Ζιελίνσκι).


Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Έπιασε κορυφή η ΑΕΛ

Δύσκολη νίκη σημείωσε η ΑΕΛ επί της Δόξας με 1-0 στο Μακάρειο, με ήρωα τον Ινταμπντελάι. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων σκόραρε στο 80', έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση του Ορλάντο Σα. Με αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκαν στην κορυφή με 27 βαθμούς, αφού ο Απόλλων ηττήθηκε με 1-2 και παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν, αυτή του Πέτεφ υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Οι γαλαζοκίτρινοι δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων, οι οποίοι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες (Χαραλάμπους, Φερνάντες, Ροδρίγκο Άνγκελ «Ρόδρι», Λόμπο, Βιλέλα και Κίνγκσον), ενώ στο 9' έχασαν και τον Μίλος Πάβλοβιτς.
Οι ποδοσφαιριστές του Πέτεφ υστέρησαν σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις τους, αν και είχαν την εδαφική υπεροχή. Ανέβηκαν κάπως στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησαν καλύτερες ευκαιρίες (με κορυφαία το δοκάρι του Μοντέιρο στο 57').
Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε διαφορετική εξέλιξη, αν ο Λεάντρο αξιοποιούσε τις κακές εξόδους του Φεγκρούς (25', 54') ή αν ο Πεδρίτο έστελνε την μπάλα στα δίκτυα και όχι στο δοκάρι (71').
Όρθια στο 90'+4΄η Ανόρθωση!
Με γκολ του Ισραηλινού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ανόρθωση έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», παίρνοντας μια σημαντική νίκη με 1-0 από το γκολ του Οχαγιόν στο 90+4.
Η ομάδα του Ζόρζε Κόστα τα βρήκε σκούρα από την καλά στημένη άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και είχε παρολίγον μοιραίους τους Οκκάς και Γκαρσία. Ο πρώτος εντελώς ανενόχλητος και με εξουδετερωμένο τον Κόβατς στο 81' αστόχησε σε κοντινό πλασέ, ενώ ο δεύτερος στο 89', σούταρε από καλή θέση, όμως η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε αρχικά στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια έξω σε κόρνερ.
Ο Άρης μένει με την πικρία, καθώς έφτασε δευτερόλεπτα κοντά στο να πάρει βαθμό για τρίτο σερί παιχνίδι από ομάδα που πρωταγωνιστεί φέτος. Είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Ερμή και Ομόνοια.
Η 12η αγωνιστική
7/12
Δόξα - ΑΕΛ 0-1 (80' Ινταμντελάι)
Απόλλων - Νέα Σαλαμίνα 1-2
Ανόρθωση – Άρης 1-0 (90+4' Οχαγιόν)
Άχνα - ΑΠΟΕΛ

8/12
Ομόνοια - Ερμής 17:00
Άλκη - ΆΕΚ 18:00
ΑΕ Κουκλίων - Ένωσης


ΠΗΓΗ: Goal

Live Streaming.21:45 SSC Napoli - Udinese Italy Serie A

 

Live Streaming.19:30 Olympiakos - Asteras Tripolis

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:9η αγ.: Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, ένσταση η ΑΕΚ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:9η αγ.: Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, ένσταση η ΑΕΚ


Σ' ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τέσσερα σετ ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΑΕΚ στο κλειστό του Μίλωνα και πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στη Volley League μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες.

Ουσιαστικά το ντέρμπι κρίθηκε στο τρίτο σετ, το οποίο κατέκτησε με 25-23 η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη και προηγήθηκε 2-1. Ο Γιορντάνοφ κάρφωσε εύστοχα για τον νικητήριο πόντο, αλλά προηγουμένως ο Κουρνέτας είχε υποπέσει σε παράβαση την οποία δεν αντιλήφθηκαν οι διαιτητές. Η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση, ταυτόχρονα όμως οι παίκτες της εκνευρίστηκαν και το τέταρτο σετ ήταν αποκλειστικά και μόνο υπόθεση των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι με το 25-16 έφτασαν στο 3-1.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-3
Τα σετ: 22-25, 25-21, 23-25, 16-25
19:00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Νίκη Αιγινίου
19:00 Παναθηναϊκός - Κηφισιά
19:00 Παμβοχαϊκός - Άρης
19:00 Λαμία - Φοίνικας Σύρου
08/12 19:00 Παναχαϊκή  - ΠΑΟΚ

Live Streaming.19:30 Olympiakos - Asteras Tripolis

Live Streaming.19:30 Olympiakos - Asteras Tripolis 2-0

LIVE Ολυμπιακός-Αστέρας ΤρίποληςΤο LIVE Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Ο Ολυμπιακός δίνει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (19.30). LIVE το ματς στο Gazzetta....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Πηγη:Gazzetta. 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άρης-Ηλυσιακός 75-64

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Άρης ο οποίος επιβλήθηκε με 75-64 του Ηλυσιακού, χάρη σε ένα εκπληκτικό 23-11 στο γ' δεκάλεπτο. Εξαιρετικός ο Γιάννης Αθηναίου, οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του

Ο Άρης πήρε σημαντική νίκη που του επέτρεψε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, μετά το 75-64 επί του Ηλυσιακού, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.
Από την άλλη, ο Ηλυσιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τέλος σε πιο αξιοπρεπή επίπεδα, καθώς η διαφορά είχε εκτοξευτεί και στους 19 πόντους.



Ο πρωταγωνιστής
Τον τίτλο θα μπορούσαν επάξια να μοιραστούν οι Γιάννης Αθηναίου και Μιχάλης Πελεκάνος. Ο πρώτος ηγήθηκε της αντεπίθεσης στο γ' δεκάλεπτο που ο Άρης κατάφερε να πάρει και τη διαφορά, έχοντας 19 πόντους με 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη. Από την άλλη ο Πελεκάνος κράτησε τον Άρη μπροστά στο σκορ στη β' περίοδο, όταν ο Ηλυσιακός πίεζε με 15 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι 1 λάθος.
Ο αριθμός της ημέρας
Τα 38 ριμπάουντ του Άρη ήταν πολύ σημαντικά στην εξέλιξη του αγώνα, καθώς στο α' ημίχρονο που ο Ηλυσιακός είχε τον έλεγχο κατάφερε να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι.
Που κρίθηκε το παιχνίδι
Στο τρίποντο του Μούρτου στο 28' όταν κι έστειλε τη διαφορά για πρώτη φορά πάνω από τους 10 πόντους, γράφοντας το 53-41. Έκτοτε ο Άρης ήταν συνεχώς μπροστά με διψήφιο αριθμό πόντων.
Τα δεκάλεπτα: 18-18, 36-33, 59-44, 75-64
Άρης (Αγγέλου): Μποχωρίδης 2, Χαντ, Πελεκάνος 15(1), Γκίκας 3(1), Ασημακόπουλος 9, Χαρίσης 5, Βεζένκοφ 10(2), Σαρικόπουλος 3, Μούρτος 9(2), Αθηναίου 19(4).
Ηλυσιακός (Λιόγας): Καυκής 4, Αντωνάκης 11, Σμιθ 3, Χατζής 2, Ζούμπος, Δορκοφίκης 9(1), Στέφενς, Βαβάτσικος, Ιωάννου 5, Τζουγκαράκης, Μποντζ 15, Άντερσον 15.
Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διπλό στο Ολντ Τράφορντ μετά από 41 χρόνια για Νιούκαστλ!

Με γκολ του Καμπάγ, η Νιούκαστλ επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας το πρώτο της διπλό στο Ολντ Τράφορντ μετά από 41 χρόνια (1972)! Από το 2002 είχαν να χάσουν δύο σερί εντός έδρας αγώνες οι Κόκκινοι Διάβολοι.Πολύ μέτριο ήταν το θέαμα που παρουσιάσαν οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν καλές φάσεις στην εστία του Κρουλ.Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους έγινε στο 45'

Διπλό, Ολντ Τράφορντ, Νιούκαστλ,diplo, olnt trafornt, nioukastl
και ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν ο Ντεμπισί βγήκε τετ α τετ από πλάγια θέση, αλλά ο Ντε Χέα τον πρόλαβε.Η ομάδα του Μόγες ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο μέρος, με τους Ερνάνες και Γιανουζάι να απειλούν στο 52', αλλά τον Κρουλ να αντιδρά σωστά και στα δύο σουτ.Στο 55', η Γιουνάιτεντ... άγγιξε το 1-0, όταν ο Εβρά σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι, στην συνέχεια η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ανίτα που βρισκόταν πάνω στην γραμμή, ενώ στην επαναφορά κανείς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα των γηπεδούχων, η Νιούκαστλ ήταν αυτή που κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε στο 61' να ανοίξει το σκορ. Μετά από πάσα του Σισοκό από δεξιά, ο Καμπάγ πλάσαρε τον Ντε Χέα και έκανε το 1-0.Στο 72', ο Φαν Πέρσι σκόραρε για την Γιουνάιτεντ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στα λεπτά που απέμεναν, με τις Καρακάξες να φεύγουν από το Ολντ Τράφορντ με ένα σπουδαίο διπλό, μετά από το 1972!Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:Σάββατο (7/12)Μάντσεστερ Γ. - Νιούκαστλ 0-1 (61' Καμπάγ)17:00 Γουέστ Μπρομ - Νόριτς Σίτι     17:00 Στόουκ Σίτι - Τσέλσι     17:00 Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σ.     17:00 Κρίσταλ Πάλας - Κάρντιφ Σίτι     17:00 Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ     19:30 Σάντερλαντ - Τότεναμ     Κυριακή (8/12)15:30 Φούλαμ - Αστον Βίλα     18:00 Αρσεναλ - Εβερτον     Δευτέρα (9/12)22:00 Σουόνσι Σίτι - Χαλ Σίτι

 Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.19:30 Olympiakos - Asteras Tripolis

Live Streaming.17:15 Levadiakos - Platanias 2-0

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 2-0,levadeiakos - platanias 2-0

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 2-0 

Ο Λεβαδειακός απειλήθηκε πολύ από τον Πλατανιά, ωστόσο ήταν αποτελεσματικός για ακόμη μία φορά και χάρη στο 2-0 (Ροτζέριο Μάρτινς και Αρμίτσε Ορτέγκα τα γκολ) πανηγύρισε την πέμπτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του.

Live Streaming.16:30 Werder Bremen - Bayern Munchen 0-7

«Τυφώνας» Μπάγερν... 7 μποφόρ στη Βρέμη!

Το κυρίως πιάτο των αναμετρήσεων της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga, το απόγευμα του Σαββάτου (7/12), ανέδειξε ως πρωταγωνίστρια την Μπάγερν Μονάχου. Οι πρωταθλητές διέλυσαν με 7-0 την Βέρντερ στη Βρέμη και συνέχισαν τον «

Live Streaming.19:30 Olympiakos - Asteras Tripolis

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρεμιέρα στον τόπο της πιο μεγάλης έκπληξης...




Βαγγέλης Μπραουδάκης
Φαγωθήκανε όλοι με την τύχη που κουβαλάει ο Σάντος στις κληρώσεις λες κι είναι κάτι κακό. Ε, αυτήν τη φορά δεν χαμογέλασε ούτε στον ομοσπονδιακό μας προπονητή ούτε κατ' επέκταση στην Εθνική.
Χάθηκε να πάμε, αντί της Ολλανδίας, στον όμιλο της Ισπανίας με Χιλή και Αυστραλία; Αντί της Γαλλίας, στον όμιλο της Ελβετίας με Ισημερινό και Ονδούρα; Αντί της Βοσνίας, στον όμιλο της Αργεντινής με Νιγηρία και Ιράν; Αντί της Ρωσίας, στον όμιλο του Βελγίου με Κορέα και Αλγερία;
Κολομβία, λοιπόν, Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού. Πέραν της -έτσι κι αλλιώς- ισχυρότατης επικεφαλής, η καλύτερη ομάδα της Ασίας και η πιο δύσκολη ομάδα της Αφρικής! Με αγωνιστικά χαρακτηριστικά, μάλιστα, που απέχουν πολύ από εκείνα που αρεσκόμαστε στο να εξουδετερώνουμε! Αταίριαστες -με τη δική μας φιλοσοφία στο χορτάρι αλλά και μεταξύ τους- εκ πρώτης όψεως...
Αυτά ήταν τα άσχημα νέα. Εχει και καλά (στη θεωρία) ο όμιλος. Θα υπάρξει διασπορά βαθμών, μεγάλη. Είναι κι άλλα, σημειολογικά, που δεν τα προσπερνάω. Η πόλη του πρώτου μας αγώνα. Το Belo Horizonte, ο... ωραίος ορίζοντας! Στη 1 το μεσημέρι με τους Κολομβιανούς. Στον τόπο που σημειώθηκε η μεγαλύτερη ποτέ έκπληξη σε τελική φάση Μουντιάλ:
Ηταν 29 Ιουνίου του 1950 (εκείνου του Μουντιάλ που ο χαμένος τελικός από την Ουρουγουάη βύθισε στο πένθος και την κατάθλιψη για χρόνια τη Βραζιλία). Οι ανύπαρκτες ΗΠΑ αντιμετώπιζαν την (αφ' υψηλού) Αγγλία και νίκησαν με 1-0, αποκλείοντάς την από τη συνέχεια! Ο πλανήτης θεώρησε ότι οι ανταποκρίσεις και τα τηλεγραφήματα είχαν (ανθρώπινο) λάθος. Και αρχικά μεταδόθηκε, αφού αδυνατούσαν να το πιστέψουν, ανάποδα το αποτέλεσμα...
Η μασκότ, η Fuleco, άρχισε να χορεύει. Ας κρατήσουν οι χοροί. Από το Belo Horizonte ξεκινάμε το πιο όμορφο ταξίδι κάθε τετραετίας. Ευλογημένοι εκείνοι που θα το ταξιδέψουν... 

Πηγή: Goal
 Live Streaming.14:45 Manchester United - Newcastle England Premier League Eastern European Time

Live Streaming.15:00 Ergotelis - Aris Thessaloniki FC(καλοκαιρια εχει..αλλα) 

Live Streaming.16:30 Werder Bremen - Bayern Munchen Eastern European Time

Live Streaming.17:15 Levadiakos - Platanias(και ναι και οχι...τα γνωστα)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει οξυγόνο ο Αρης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέο πλήγμα με Ματσιούλις!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει και «δημιουργό» ο Αναστασίου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με τον όμιλο "Ουρουγουάη-Αγγλία-Ιταλία" η Ελλάδα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Σπέσιαλ MVP ο Σπανούλης (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λοντίγκιν: "Τελικός Ελλάδα-Ρωσία!"

Live Streaming.14:45 Manchester United - Newcastle 0-1 England Premier League

Νέος εφιάλτης για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

Νέος, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,neos, mantsester giounaitentΝέος εφιάλτης στο "θέατρο των ονείρων" για την ManUtd, καθώς έχασε 0-1 από τη Νιούκαστλ, μόλις τρεις μέρες μετά την ήττα από την Έβερτον, επίσης στο "Ολντ Τράφορντ"

Live Streaming.15:00 Ergotelis - Aris Thessaloniki FC 3-3

Εργοτέλης-Αρης 3-3 

Σ' ένα από τα πιο "τρελά" παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, ο Εργοτέλης ισοφάρισε τον Αρη σε 3-3 με γκολ του Μπαντιμπανγκά στο 5ο των καθυστερήσεων στο Ηράκλειο. Οι κίτρινοι είχαν επιστρέψει από το 0-2 με δύο γκολ του Τάτου και ένα του Νταμαρλή. Τρία δοκάρια είχαν στο ματς οι γηπεδούχοι.

Live Streaming.14:45 Manchester United - Newcastle England Premier League Eastern European Time



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει οξυγόνο ο Αρης

Τη νίκη-οξυγόνο ψάχνει ο Αρης απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την τρίτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, που θα του επιτρέψει να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, θα επιδιώξει να πετύχει σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο ο Άρης.
 Οι κίτρινοι θα φιλοξενηθούν από την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, τον φιλόδοξο και νεανικό Εργοτέλη, που με τη σειρά του θέλει τη νίκη, καθώς μετρά δύο συνεχόμενες ήττες (από Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό).
Ο Άρης είναι δεδομένο πως θα αγωνιστεί με την «πλάτη στον τοίχο» καθώς οι αλλεπάλληλες βαθμολογικές απώλειες και η δεδομένη αδυναμία να εκμεταλλευτεί το «Κλεάνθης Βικελίδης» έχουν φέρει τους ποδοσφαιριστές του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις εννιά βαθμούς.
Το γεγονός ότι ο Άρης παίζει καλύτερα εκτός έδρας, αλλά και το ότι πολλοί ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται εμφανώς απελευθερωμένοι, δίνει το δικαίωμα στους κίτρινους να πιστέψουν ότι μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να πάρουν το τρίποντο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.14:45 Manchester United - Newcastle England Premier League Eastern European Time

Live Streaming.15:00 Ergotelis - Aris Thessaloniki FC(καλοκαιρια εχει..αλλα) 

Live Streaming.16:30 Werder Bremen - Bayern Munchen Eastern European Time

Live Streaming.17:15 Levadiakos - Platanias(και ναι και οχι...τα γνωστα)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέο πλήγμα με Ματσιούλις!

Οι αρχικοί φόβοι για τον τραυματισμό του Γιόνας Ματσιούλις στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν για τον Λιθουανό άσο του Τριφυλλιού, ο οποίος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και όλα δείχνουν πως θα χάσει το ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό!


"Ο Γιόνας Ματσιούλις υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού της γαστροκνημιαίας (γάμπα) στο δεξί πόδι. Ο Λιθουανός τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις", ανέφερε το δελτίο Τύπου της πράσινης ΚΑΕ, το πρωί του Σαββάτου.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Ματσιούλις τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος στις 23 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ!
Ο Αργύρης Πεδουλάκης βλέπει, λοιπόν, ακόμη έναν παίκτη του μέσα σε λίγες μέρες, μετά το Νίκο Παππά να τίθεται νοκ άουτ και ο προβληματισμός μεγαλώνει στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας.


Πηγή: Sport.gr
Live Streaming.14:45 Manchester United - Newcastle England Premier League Eastern European Time

Live Streaming.15:00 Ergotelis - Aris Thessaloniki FC(καλοκαιρια εχει..αλλα) 

Live Streaming.16:30 Werder Bremen - Bayern Munchen Eastern European Time

Live Streaming.17:15 Levadiakos - Platanias(και ναι και οχι...τα γνωστα)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει οξυγόνο ο Αρης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει και «δημιουργό» ο Αναστασίου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με τον όμιλο "Ουρουγουάη-Αγγλία-Ιταλία" η Ελλάδα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Σπέσιαλ MVP ο Σπανούλης (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λοντίγκιν: "Τελικός Ελλάδα-Ρωσία!"


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει και «δημιουργό» ο Αναστασίου

Θέλει και «δημιουργό» ο Αναστασίου Μπορεί η αποχώρηση του Φιγκερόα να κάνει επιτακτική την ανάγκη για απόκτηση επιθετικού στον Παναθηναϊκό, εξίσου σημαντική ωστόσο φαίνεται ότι θεωρεί ο Αναστασίου την ενίσχυση με δημιουργικό χαφ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με τον όμιλο "Ουρουγουάη-Αγγλία-Ιταλία" η Ελλάδα

Η Ελλάδα εφόσον προκριθεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία από τις ομάδες που θα περάσουν από τον 4ο όμιλο του Μουντιάλ. Ήτοι μία εκ των Ουρουγουάης, Αγγλίας, Ιταλίας ή Κόστα Ρίκα.


Αυτό σημαίνει πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει να ξεπεράσει στη συνέχεια της διοργάνωσης έναν αντίπαλο που θα έχει προκριθεί από τον "όμιλο των Παγκοσμίων" όπως χαρακτηρίστηκε αφού σε αυτόν μετέχουν τρεις πρώην Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διοργάνωσης:

Αναλυτικά όλοι οι όμιλοι του Μουντιάλ:

1ος όμιλος: Βραζιλία, Καμερούν, Μεξικό, Κροατία
2ος όμιλος: Ισπανία, Χιλή, Αυστραλία, Ολλανδία
3ος όμιλος: Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού, Ιαπωνία, Ελλάδα
4ος όμιλος: Ουρουγουάη, Ιταλία, Κόστα Ρίκα, Αγγλία
5ος όμιλος: Ελβετία, Εκουαδόρ, Ονδούρα, Γαλλία
6ος όμιλος: Αργεντινή, Νιγηρία, Ιράν, Βοσνία
7ος όμιλος: Γερμανία, Γκάνα, ΗΠΑ, Πορτογαλία
8ος όμιλος: Βέλγιο, Αλγερία, Νότια Κορέα, Ρωσία
Διαβάστε ακόμη:
Τελικό Αργεντινής-Βραζιλίας προβλέπει η Ole
Το προφίλ της Κολομβίας
Το προφίλ της Ακτής Ελεφαντοστού
Το προφίλ της Ιαπωνίας
Διασταύρωση με 4ο όμιλο και ίσως... Μαρακανά
Ο ταξιδιωτικός οδηγός της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Πρεμιέρα με Κολομβία, ματς σε τρεις πόλεις

Πηγή: Contra

Live Streaming.14:45 Manchester United - Newcastle England Premier League Eastern European Time

Live Streaming.15:00 Ergotelis - Aris Thessaloniki FC(καλοκαιρια εχει..αλλα) 

Live Streaming.16:30 Werder Bremen - Bayern Munchen Eastern European Time

Live Streaming.17:15 Levadiakos - Platanias(και ναι και οχι...τα γνωστα)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει οξυγόνο ο Αρης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέο πλήγμα με Ματσιούλις!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει και «δημιουργό» ο Αναστασίου


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Σπέσιαλ MVP ο Σπανούλης (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λοντίγκιν: "Τελικός Ελλάδα-Ρωσία!"

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Σπέσιαλ MVP ο Σπανούλης (video)

Ολυμπιακός, Σπέσιαλ MVP, Σπανούλης,olybiakos, spesial MVP, spanoulisΞεχωριστός είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της 8ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή.
Live Streaming.14:45 Manchester United - Newcastle England Premier League Eastern European Time

Live Streaming.15:00 Ergotelis - Aris Thessaloniki FC(καλοκαιρια εχει..αλλα) 

Live Streaming.16:30 Werder Bremen - Bayern Munchen Eastern European Time

Live Streaming.17:15 Levadiakos - Platanias(και ναι και οχι...τα γνωστα)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει οξυγόνο ο Αρης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέο πλήγμα με Ματσιούλις!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει και «δημιουργό» ο Αναστασίου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με τον όμιλο "Ουρουγουάη-Αγγλία-Ιταλία" η Ελλάδα


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λοντίγκιν: "Τελικός Ελλάδα-Ρωσία!"

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λοντίγκιν: "Τελικός Ελλάδα-Ρωσία!"





Οι δηλώσεις:
- Γιούρι, είσαι στεναχωρημένος για το γεγονός ότι η Ρωσία δεν θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα;
"Όχι, ο όμιλος μας είναι πολύ καλός και μπορούμε να προχωρήσουμε. Θα την αντιμετωπίσουμε αν προκριθούμε".
- Όχι, αν προκριθείτε, θα πέσετε πάνω στην Πορτογαλία.
" Σε αυτήν την περίπτωση, με την Ελλάδα θα παίξουμε στον τελικό!"

Πηγή: Contra
Live Streaming.14:45 Manchester United - Newcastle England Premier League Eastern European Time

Live Streaming.15:00 Ergotelis - Aris Thessaloniki FC(καλοκαιρια εχει..αλλα) 

Live Streaming.16:30 Werder Bremen - Bayern Munchen Eastern European Time

Live Streaming.17:15 Levadiakos - Platanias(και ναι και οχι...τα γνωστα)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει οξυγόνο ο Αρης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέο πλήγμα με Ματσιούλις!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει και «δημιουργό» ο Αναστασίου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με τον όμιλο "Ουρουγουάη-Αγγλία-Ιταλία" η Ελλάδα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Σπέσιαλ MVP ο Σπανούλης (video)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χέρι-χέρι με τον «Ζοτς» οι «αιώνιοι»

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα ήταν αντιμέτωποι στο ΤOP 16 με την Φενέρμπατσε/Ούλκερ, αν αυτό ξεκινούσε με τα δεδομένα που ισχύουν μετά την συμπλήρωση της 8ης αγωνιστικής.