8 Νοε 2013

Live Streaming.21:30 Montepaschi Siena - Olympiakos 70-62 Euroleague

4x4 ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα

Φλωρεντία - Μιλάνο: 250 χιλιόμετρα δρόμος... Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Σιένα 70-62 στο "Nelson Mandela Forum" και με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην φετινή Ευρωλίγκα βάζει τις σωστές βάσεις (και) στο φετινό του ταξίδι που έχει τελικό προορισμό το final four του Μιλάνου. Εξάρθρωση αριστερής ωμοπλάτης υπέστη ο Σίμονς.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι και με 6 πόντους του Γιώργου Πρίντεζη προηγήθηκαν 0-11 στο 3'. Στην άμυνα, δεν έδωσαν ελεύθερα σουτ στους Ιταλούς, οι οποίοι περιορίστηκαν στους 11 πόντους στην πρώτη περίοδο (11-20 στο 10').
Ολοκληρώνοντας ένα σερί 5-0, η Σιένα "εξαργύρωσε" την άμυνα ζώνης και πλησίασε τον Ολυμπιακό στους 7 πόντους (13-20) στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου. Τέσσερις διαδοχικοί πόντοι του Ντάνστον έφεραν τους ερυθρόλευκους και πάλι σε διψήφια διαφορά (15-27 στο 4'), που θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερη αν ο Λο στο 20-29 δεν έκανε τρία διαδοχικά λάθη σε ανοιχτό γήπεδο. Αυτό δεν στοίχισε στην ομάδα του Μπαρτζώκα, η οποία με σερί  0-7 (δύο πόντοι από Μπέγκιτς και 5 από Λοτζέσκι) εκτόξευσε τη διαφορά στο +16 (20-36 στο 19').
Με δύο τρίποντα από τους Γκριν και Ροτσέστι, οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν το 20-36 σε 26-36 στο 21', αλλά οι Μάντζαρης και Λοτζέσκι "απάντησαν" γρήγορα από τα 6,75μ. και η διαφορά πήγε για πρώτη φορά στο +17 (26-43 στο 23'). Με επιμέρους 9-3, οι Ιταλοί πλησίασαν στους 11 (35-46), αλλά με διαδοχικά καλάθια από τους Σπανούλη και Περπέρογλου, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε και πάλι με 15 (35-50), λίγο πριν διαμορφωθεί το 42-54 στο 30'.
Με τον Ινκγλις να πετυχαίνει 7 σερί πόντους και να φτάνει τους 15, η Σιένα έριξε τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό πόντων (49-56) στο 32'! Περπέρογλου και Μπέγκιτς με καλάθια μέσα από τη ρακέτα, έδωσαν "μαξιλαράκι" ασφαλείας (49-60) στον Ολυμπιακό και τη νίκη "κλείδωσε" η εξαιρετική άμυνα στα τελευταία λεπτά, παρά την φιλότιμη προσπάθεια των γηπεδούχων, οι οποίοι μείωσαν στους 5 (60-65) στα 30" πριν το τέλος. 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Η Super League έχει τελειώσει για έμενα»

«Η Super League έχει τελειώσει για έμενα»Κάθε ενδεχόμενο να συνεχίσει ως το τέλος την αγωνιστικής περιόδου στη Βέροια απέκλεισε Στέφανος Γαϊτάνος.


Ο υπηρεσιακός προπονητής της Βέροιας Στέφανος Γαϊτάνος στις δηλώσεις που έκανε στην Nova, απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις συχνές αλλαγές των προπονητών στην ομάδα της Ημαθίας.
Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στο θέμα του Μρντάκοβιτς τονίζοντας ότι η ομάδα έχει κάποιες αρχές, τις οποίες δεν τήρησε και γι αυτό θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν παρελθόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γαϊτάνου στη Nova:
Για την ψυχολογία που έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή: "Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία και δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για εύκολα ή δύσκολα ματς. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς η συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Υπάρχει μεγάλη πίεση αλλά θα πρέπει να έχουμε ισορροπία και ψυχραιμία. Δεν είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και επιθετικά και αμυντικά".
Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: "Η Καλλονή έχει έμπειρους παίκτες αλλά εμείς πρέπει να βγάλουμε ενθουσιασμό, ταχύτητα, δυνατότητα να δημιουργήσουν προβλήματα και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να επέλθει η ηρεμία και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα".
Για τις συχνές αλλαγές προπονητών: "Ο τρόπος φυγής των προπονητών και η συχνή αλλαγή είναι ένα πρόβλημα. Η μηχανή απορυθμίζεται όταν αλλάζει ο κυβερνήτης. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Η απόφαση πρέπει να είναι 100% σωστή. Εγώ εργάζομαι στην ομάδα.
Δίνω τώρα κάποια λύση αλλά το να πάρω την ευθύνη να αναλάβω την επαγγελματική ομάδα έχει να κάνει με τη φιλοσοφία ζωής. Εγώ σαν φιλοσοφία ζωής έχω το ότι θα πρέπει να ανοίγεις το δρόμο σε κάποιους άλλους που έρχονται. Ο δικός μου ο κύκλος σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας έχει κλείσει. Στόχος μας είναι να βρεθεί ένας καλύτερος δρόμος για αυτό το θέμα"
.
Για το θέμα με τον Μρντάκοβιτς: "Ο Μίλαν εάν θα υπάρξει κάποια συμφωνία θα αποχωρήσει. Θέλουμε να καλύψουμε το κενό. Η ομάδα πρέπει να λειτουργεί όχι με βάση τις προσωπικές διαφορές και δεν τηρήθηκαν κάποιες αρχές. Οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να προσαρμοστούν. Ο Μίλαν δεν αντέδρασε σωστά. Δεν αποφασίζει ο παίκτης αλλά η ομάδα. Δεν τήρησε τη διαδικασία και φυσικά θα αποτελέσει παρελθόν". 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming,21:00 Bayern Munich - Unicaja Malaga 82-68, Euroleague

Μπάγερν Μ -Μάλαγα 82-68,bagern m -malaga 82-68

Μπάγερν Μ.-Μάλαγα 82-68

Η Μπάγερν επέστρεψε στο γήπεδο της, επέστρεψε και στις νίκες στη Euroleague (μετά την ήττα στο ΣΕΦ), επικρατώντας της Μάλαγα΄, που έχει για ρεκόρ το 2-2.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Sold out το Σιένα - Ολυμπιακός!

Sold out το Σιένα - Ολυμπιακός!
Ούτε... καρφίτσα δεν θα πέφτει στο «Νέλσον Μαντέλα Φόρουμ» στο αποψινό παιχνίδι της Σιένα με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας.
Όπως ανακοίνωσαν οι Ιταλοί το γήπεδο της Φλωρεντίας, στο οποίο μετακόμισε από φέτος η ομάδα του Τσέζαρε Λατσερόνι καθώς το Παλαέστρα δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της Ευρωλίγκας, θα είναι κατάμεστο από 5.500 φίλους της Σιένα. 

Πηγή: Sportdog
Live Streaming,21:00 Bayern Munich - Unicaja Malaga, Euroleague

Live Streaming.21:30 Montepaschi Siena - Olympiakos Euroleague

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:;ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 19-19


Live Streaming.20:00 Stelmet Zielona Gora vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απόλλων Σμύρνης: Για την πρώτη νίκη στα Χανιά

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:;ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 19-19

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι των "δικεφάλων" ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Εκπληκτική εμφάνιση από τους τερματοφύλακες Τσιλιμπάρη και Γουργούμη.
"Χρυσό" βαθμό απέσπασε η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στη Μίκρα στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Ο Ράκσεβιτς διαμόρφωσε το (τελικό) 19-19 στο 58:21 και διατήρησε την Ένωση στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στην τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ ο Τσιλιμπάρης έδιωξε τη μπάλα σε προσπάθεια του Βότση. Αυτή ήταν η 19η (!) στον αγώνα για τον τερματοφύλακα των "κιτρινόμαυρων".
Δεν υστέρησε ούτε ο αντίπαλος τερματοφύλακας με τον συναθλητή του στην εθνική ομάδα, Κώστα Γουργούμη να ολοκληρώνει τη συνάντηση με δώδεκα επεμβάσεις. 

Πηγή: Sport 24 

Live Streaming,21:00 Bayern Munich - Unicaja Malaga, Euroleague

Live Streaming.21:30 Montepaschi Siena - Olympiakos Euroleague


Live Streaming.20:00 Stelmet Zielona Gora vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απόλλων Σμύρνης: Για την πρώτη νίκη στα Χανιά

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απόλλων Σμύρνης: Για την πρώτη νίκη στα Χανιά



Απόλλων Σμύρνης: Για την πρώτη νίκη στα Χανιά | onsports.grΗ «Ελαφρά Ταξιαρχία» πάει για 3η φορά στην ιστορία της στο γήπεδο του Πλατανιά και φιλοδοξεί να πάρει την πρώτη της νίκη.
Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκει για πρώτη φορά στο δρόμο του τον Πλατανιά σε επίπεδο Super League και φιλοδοξεί να πάρει και την πρώτη του νίκη στα Χανιά. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στο παρελθόν, τρία χρόνια πριν για πρώτη φορά και ενάμιση μήνα πριν για τελευταία, επισκέφθηκε τα Περβόλια, έμεινε αήττητη εκεί αλλά δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο.
Η πρώτη «κόντρα» των δυο ομάδων στα Χανιά έγινε στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο πλαίσιο της Γ’ Εθνικής, όπου συμμετείχαν οι δυο ομάδες, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα. Η δεύτερη συνάντησή τους στην Κρήτη, ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου 2013 για το Κύπελλο, με τον Απόλλωνα να αποσπά το 1-1 και να προκρίνεται με το 2-1 στη Ριζούπολη. Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη νίκη γενικά στους αγώνες με τον Πλατανιά καθώς στον αγώνα που έγινε στις 30 Ιανουαρίου 2011 ο Πλατανιάς είχε νικήσει 3-0 στην έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για τον δεύτερο γύρο της Γ’ Εθνικής εκείνης της περιόδου.
Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, μετά το τέλος του προγράμματος της Πέμπτης (07/11) ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης είχε ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (09/11) στα Χανιά, από την οποία απουσιάζει όπως αναμενόταν ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο υψηλόσωμος φορ παρότι είναι έτοιμος ιατρικά, μένει εκτός για να προφυλαχθεί από τον κίνδυνο πιθανής υποτροπής. Εκτός είναι και ο Πέτρος Κανακούδης που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Έτσι, η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους: Τζόρβα, Γουμάγια, Βέρτζο, Χατζηζήση, Παντελιάδη, Αργυρόπουλο, Διαμάντη, Άλβαρεζ, Δεληζήση, Τσεμπερίδη, Κόρμπο, Καμαρά, Γκουέλα, Μπλάζεκ, Μπάρκογλου, Τσιλιγκίρη, Μίνγκα και Φαρινόλα

.Πηγή: OnSports

Live Streaming.20:00 Stelmet Zielona Gora vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul

Live Streaming.20:00 Stelmet Zielona Gora vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 75-78

Ζιελόνα Γκόρα - Γαλατάσαραϊ 75-78

Η Γαλατάσαραϊ επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας της Ζιελόνα Γκόρα με 78-75 και σημείωσε την δεύτερη νίκη της στη φετινή Euroleague.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το δώρο του Αστέρα στον πιο πιστό φίλαθλο


Ο γνωστός φίλος της ομάδας Μιχάλης ή "Αστεράρας" δεν έχει χάσει προπόνηση και αγώνα των Αρκάδων, τα τελευταία χρόνια, αφού ακόμα και άρρωστος θα κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί στο κάγκελο του προπονητικού κέντρου και να βοηθήσει με κάθε τρόπο.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δείχνοντας ακόμη μία φορά τον σεβασμό και την αγάπη για όσους τους εμπιστεύονται και βρίσκονται στο πλάι τους θέλησαν να κάνουν ένα δώρο στον Μιχάλη, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Τεχνικό επιτελείο και παίκτες έβαλαν τις υπογραφές τους σε μία φανέλα της ομάδας γράφοντας ευχές για υγεία και δύναμη.
Η συλλεκτική φανέλα πήρε θέση δίπλα στη σημαία του Αστέρα που κρεμά ο ίδιος φίλαθλος σε κάθε προπόνηση της ομάδας… 

Πηγή: Contra

Live Streaming,21:00 Bayern Munich - Unicaja Malaga, Euroleague 

Live Streaming.20:00 Stelmet Zielona Gora vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 

Live Streaming.21:30 Montepaschi Siena - Olympiakos Euroleague

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εντινγκά: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με του Ολυμπιακού»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άρης από άλλο πλανήτη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέντε του ΠΑΟΚ στα μπαράζ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θα τον σήκωνα στους ώμους, αλλά…»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εντινγκά: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με του Ολυμπιακού»


Η διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, αποτελούν τους στόχους του Ντελβίν Εντινγκά, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στην Super League. Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού, απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων μέσω της ιστοσελίδας της διοργανώτριας αρχής και μίλησε για τους στόχους του, το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την προοπτική συμμετοχής των «ερυθρόλευκων» στους «16» του Champions League.
Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη:
Ποιος είναι ο προσωπικός και ποιος ο ομαδικός σας στόχος;
«Προσωπικά θέλω να παίξω περισσότερα παιχνίδια. Να πάρω ακόμη περισσότερες συμμετοχές στον Ολυμπιακό και να ανεβάσω ακόμη περισσότερο το επίπεδό μου. Πάνω από όλα θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να προχωρήσει μακριά στο Champions League. Αυτοί είναι και οι στόχοι της ομάδας μου, οπότε είναι σημαντικό το να ταυτίζονται με τους προσωπικούς μου. Θέλουμε ως ομάδα να κατακτήσουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και να περάσουμε τουλάχιστον στους «16» του Champions League. Αυτοί είναι πάντα και οι δικοί μου στόχοι».
Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στους 16 του Champions League, πιστεύεις ότι μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσια τους αντιπάλους του;
«Έχουμε ήδη δει τον Ολυμπιακό να κάνει καλά ματς απέναντι σε σημαντικές ομάδες. Μπορούμε να κάνουμε καλά παιχνίδια, ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Δεν παίζουμε μόνοι μας, όμως. Πάντα υπάρχει αντίπαλος απέναντι, ο οποίος μπορεί να βρεθεί σε ακόμη καλύτερη μέρα από ότι εμείς. Σημαντικό για εμάς είναι πρώτα να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε στους «16» και από εκεί και πέρα να δούμε τον αντίπαλό μας και πως θα τον αντιμετωπίσουμε. Θα είναι καλό και για εμάς και για την ομάδα να παίξουμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Θα κερδίσουμε εμπειρία και θα μπορέσουμε να δείξουμε την αξία μας».
Επόμενος αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην έδρα σας. Πως βλέπεις τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και που πιστεύεις ότι θα κριθεί;
«Πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα. Είμαι μία ομάδα που παίζει επίσης στην Ευρώπη, όπως παίζουμε και εμείς. Εμείς έχουμε ιδιαίτερη ποιότητα και θέλουμε να κάνουμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ ένα πολύ καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι θα είναι μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και θέλω να πιστεύω ότι θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και θα το ευχαριστηθεί. Όσον αφορά το που θα κριθεί, σε τέτοια σημαντικά παιχνίδια η νίκη από οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα απέχει ελάχιστα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά».
Υπάρχει κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Super League και Champions League;
«Πράγματι υπάρχει κόπωση. Προσπαθούμε, όμως, και τα καταφέρνουμε, να διατηρούμε την ενέργειά μας σε υψηλά επίπεδα, παρά τα πολλά και συνεχόμενα ματς. Δεν είναι δικαιολογία. Αν η ομάδα θέλει να πετύχει, χρειάζεται να γίνουν και θυσίες και μέσα σε αυτές είναι και το να παίξουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες συνθήκες, συνεχόμενων αγώνων. Οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και σε καλή κατάσταση, ολοκληρώνοντας το ματς με τον ΠΑΟΚ θετικά, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες».
Θεωρείς ότι το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι από τα πιο καυτά γήπεδα στην Ευρώπη;
«Έχω δει αρκετά στάδια, κάποια «καυτά» και εκείνο του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται ανάμεσά τους. Είναι μία «καυτή» έδρα, με σπουδαίους φιλάθλους!».
Ποιο ήταν το όνομα της πρώτης ακαδημίας που αγωνίστηκες και τι θυμάσαι από εκείνη την περίοδο;
«Η πρώτη ακαδημία στην οποία έπαιξα στην Ευρώπη ήταν εκείνη της Οσέρ. Και η ακαδημία στην οποία ήμουν πίσω στην πατρίδα μου ήταν το Εθνικό Κέντρο Ακαδημιών του Κονγκό (CNFF)».
Πίστευες ότι θα ασχοληθείς επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο ή προέκυψε στην πορεία;
«Αρχικά για εμένα το ποδόσφαιρο ήταν παιχνίδι με τους φίλους μου. Όταν είχα ξεκινήσει δεν το σκεφτόμουν αλλιώς. Αυτό ήταν για εμένα. Σιγά-σιγά άρχισα να δουλεύω διαφορετικά και να βλέπω την εξέλιξη που έπαιρνε όλο αυτό για εμένα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προχωρήσω και να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».
Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Ολυμπιακού;
«Το μήνυμα είναι απλό: Θέλουμε να είναι διαρκώς δίπλα μας, όπως το κάνουν σε κάθε ματς. Είναι η δύναμή μας και το στήριγμά μας και νιώθω και εγώ, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, ακόμη καλύτεροι, όταν τους έχουμε κοντά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα και χρειάζεται όλη τους η ενέργεια, να φτάνει μέσα στο γήπεδο! Τους ευχαριστώ που μας αγαπούν τόσο πολύ!».
Εκτός από το ποδόσφαιρο ποιο άλλο άθλημα παρακολουθείς και γιατί;
«Μου αρέσει ιδιαίτερα ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Η Φόρμουλα 1 και τα Moto GP. Έχουν ένταση και χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και συγκέντρωση για να οδηγείς σε αυτούς τους ρυθμούς. Είναι φανταστικό!».
Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την ζωή στην Ελλάδα;
«Είναι πολύ όμορφες. Η Ελλάδα είναι μία όμορφη χώρα, η οποία όμως βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μακάρι να πράγματα να πάνε καλά σε όλους, με την κρίση. Ο κόσμος δεν αξίζει να δυσκολεύεται τόσο πολύ και οι Έλληνες είναι ένας πολύ ζεστός, φιλόξενος και χαμογελαστός λαός. Μου αρέσει η Ελλάδα πάρα πολύ!». 

Πηγή: OnSports 

Live Streaming.21:30 Montepaschi Siena - Olympiakos Euroleague

Live Streaming,21:00 Bayern Munich - Unicaja Malaga, Euroleague

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το δώρο του Αστέρα στον πιο πιστό φίλαθλο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άρης από άλλο πλανήτη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέντε του ΠΑΟΚ στα μπαράζ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θα τον σήκωνα στους ώμους, αλλά…»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άρης από άλλο πλανήτη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Άρης, ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ,aris, foto+vinteoΣαν σήμερα, στις 8 Νοεμβρίου 2007, ο Άρης ταπείνωνε τον Ερυθρό Αστέρα στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης», ξεκινώντας με το δεξί την παρουσία του στη φάση των ομίλων του τότε Κυπέλλου UEFA...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέντε του ΠΑΟΚ στα μπαράζ

Ανακοινώθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τα μπαράζ με τη Ρουμανία για την τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.


Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν για τα ματς που θα γίνουν στις 15 Νοεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τέσσερις μέρες μετά στο Βουκουρέστι:

Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Νίνης (ΠΑΟΚ), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Γκέκας (Κόνιασπορ) 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θα τον σήκωνα στους ώμους, αλλά…»


«Θα τον σήκωνα στους ώμους, αλλά…»Ο Μίτσελ υποκλίθηκε στον Ρομπέρτο και παραδέχτηκε πως πέραν της αγκαλιάς που του έδωσε ήθελε να τον σηκώσει στους ώμους, αλλά ήταν πρακτικά αδύνατο.

Ο Μίτσελ είναι από τους προπονητές που κάθε του συνέντευξη έχει ενδιαφέρον. Κι αυτή που έδωσε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό δεν αποτέλεσε εξαίρεση.
«Αν με ρωτούσαν το βράδυ της Τρίτης, πιθανότατα θα έλεγα να βγάλουμε το παιδί Ρομπέρτο», είπε υποκλινόμενος στον συμπατριώτη του γκολκίπερ, ενώ για τη μεγάλη αγκαλιά που του έδωσε στο τέλος, είπε: «Δεν μπορούσα, ειδάλλως θα τον σήκωνα στους ώμους».
Για το πώς βίωσε τη μεγάλη νίκη επί της Μπενφίκα και τη συμβολή του Ρομπέρτο σε αυτή, είπε: «Πολλοί με ρώτησαν αν δάκρυσα. Όχι, δεν έκλαψα, αλλά δεν θα με πείραζε να το κάνω. Ο Ρομπέρτο κέρδισε μόνος του έντεκα Πορτογάλους και όλο αυτό ήταν για να κλάψεις από χαρά. Είχα πολύ καιρό να δω έναν τερματοφύλακα σε αυτό το επίπεδο. Θα τύχει να κάνεις 6-7 αποκρούσεις και εντέλει να σου βάλουν ένα γκολ, αλλά εκείνος τα έπιασε όλα. Χαίρομαι για όλους τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Αλλά χάρηκα ιδιαιτέρως για τον Ρομπέρτο, γιατί όταν ήταν στην Μπενφίκα, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ανάλογα με το επίπεδό του και, το να κάνει μια τέτοια εμφάνιση, ήταν σαν να του το χρωστούσε η ιστορία. Υπήρξαν στιγμές που οι Πορτογάλοι πίεσαν πάρα πολύ, αλλά ένιωθες καλά, γιατί έμοιαζε αδύνατο να νικηθεί. Ένιωσα, βέβαια, καλύτερα με το τελευταίο σφύριγμα».
Πάντως δεν βιάζεται να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16». «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά στην Ευρώπη είμαστε πιο ταπεινοί, αν και χαιρόμαστε τις επιτυχίες μας. Δεν με απασχολεί ο αντίπαλος, αρκεί να είμαστε στους 16. Δεν θέλω ισπανική ομάδα, καλύτερα μια εκτός Ισπανίας. Όχι τίποτε άλλο, μπορεί να έχουμε κανένα ‘ατύχημα’ και να τους αποκλείσουμε».
Ο Μίτσελ δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για την κρίση στην Ελλάδα. «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Είναι μια κατάσταση που μοιάζει πολύ με αυτή που ζούμε στην Ισπανία. Αλλά δυστυχώς, λόγω και πολιτικών καταστάσεων, ζουν περισσότερο καιρό με αυτόν τον τρόπο εδώ. Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα γενικά αποτελούν μια ανάσα για τον κόσμο».
Ο Μίτσελ μίλησε και για το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού. «Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ είναι πρωταθλητής Ευρώπης δύο διαδοχικές σεζόν, με μια απίστευτη μείωση του μπάτζετ, αλλά εδώ έχουμε τον Σπανούλη, οπότε είμαστε καλά. Και μετά η εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ προκαλεί μεγάλο πάθος και την παρακολουθεί πολύ ο κόσμος. Είναι ένας τρόπος να αφήσεις λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να είσαι λίγο περισσότερο στο πλευρό της πατρίδας σου».
 

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.20:00 Stelmet Zielona Gora vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul

Live Streaming.21:30 Montepaschi Siena - Olympiakos Euroleague

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το δώρο του Αστέρα στον πιο πιστό φίλαθλο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εντινγκά: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με του Ολυμπιακού»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άρης από άλλο πλανήτη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέντε του ΠΑΟΚ στα μπαράζ